IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ще пълните ли гапа,
    бре маймуни, я
    бай 36719 тп 37529

Коментар

• Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнение
      Нямаше да има такъв голям гап ако е БЕ!
      някой беше казал че Б вълните са коварни защото те мамят че трендо продължава но после идва Ц вълна която мачка като валяк . А гаповете в повечето случаи се запълват
      Last edited by Ебльо Еблев; 19.09.2011, 09:34.
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        09:45. "Твърде странно е, че американците, които имат значително по-тежки фундаментални проблеми от Еврозоната ни поучават какво да правим, а когато направим конкретно предложение ни заявяват, че това не е правилния път" - Мария Фектер, министър на финансите на Австия. zerohedge.com
        Не може една нация, която се напива с бира, да дава акъл на нация, която изтрезнява с бира !

Коментар

• 09:45. "Твърде странно е, че американците, които имат значително по-тежки фундаментални проблеми от Еврозоната ни поучават какво да правим, а когато направим конкретно предложение ни заявяват, че това не е правилния път" - Мария Фектер, министър на финансите на Австия. zerohedge.com
          07:58. Бившият президент на МВФ - Доминик Щрос Кан заяви, че Гърция не е в състояние да изплати дълга си и кредиторите следва да понесат пълния размер на загубите. fxstreet.com
          07:34. Днес е почивен ден в Токио, което е причина за намалената ликвидност през азиатската сесия. Индексите в Азия спадат средно с 1.5 %
          Фнимателно с Яна-та!

Коментар

• Нямаше да има такъв голям гап ако е БЕ!

Коментар

Да, ама не е А вълна ами е А-В-Ц завършено!
              Ами ако е А завършена >>>състояща се от А-В-Ц ? Щото на 1000 пипса вълна надоле корекцията беше до 38 Фибо само .малко ми се вижда за завършена корекция
              Last edited by Ебльо Еблев; 19.09.2011, 09:23.
              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                Роска аз като купих на 1,3515 още дъното не беше станало след това стана .Ами Роска ако от 1,3500 до 1,3936 е некаква А вълна и сега това да некво Б >>>нали ще последва и С нагоре
                Да, ама не е А вълна ами е А-В-Ц завършено!

Коментар

Едно е да се купува на 35, там беше явно дъно, друго е тук кудето се разгаря новия тренд след корекцията!
                  Роска аз като купих на 1,3515 още дъното не беше станало след това стана .Ами Роска ако от 1,3500 до 1,3936 е некаква А вълна и сега това да некво Б >>>нали ще последва и С нагоре
                  Last edited by Ебльо Еблев; 19.09.2011, 09:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Добрутро! Е тази система само за дълги ли е бре? Не ти ли светна нещо кЪсу? Аз гледам фючъра на S&p и се кефя, щот така съм се ушил с къси паяци и къс ДАКС, че нямам кинти за форекс
                    Ухааа, ДАКСИ–то гапира с 2%

Коментар

• Едно е да се купува на 35, там беше явно дъно, друго е тук кудето се разгаря новия тренд след корекцията!

Коментар

• Aйде и моя маймунска милост да се включи тука - длъго от 1.3656 па да видим дали довечера ще има стинки за баничка

Коментар

• През нощта ми е гръмнал лимита на 1.3650 , следващата партида е при 1.6021.
                          И да видим до кога ще пада , и дали днеска ще запълни до края на деня гапа или не?
                          Ако реши да се качва ще се пълни пак , като ще се съобразявам с едночасовата графика, е ако рязко се качи ще гоня определени нива (примерно 1.3776 да не са на 50 че тези цели числа са криви)

И един поздрав за всички http://www.youtube.com/watch?v=OmJ5MLhGxoI
                          Last edited by Novakat; 19.09.2011, 08:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Добрутро! Е тази система само за дълги ли е бре? Не ти ли светна нещо кЪсу? Аз гледам фючъра на S&p и се кефя, щот така съм се ушил с къси паяци и къс ДАКС, че нямам кинти за форекс
                            Мамун ако беше отишло в петък над 1,4060 щеше да отварям къси >>>ама не пожела курсо и тръгна надоле
                            Роска ти сега като колегите преди седмица като отворих дългите на 1,3515 дет ми ми брояха часовете преди фалит
                            Колкото повече мислиш в търговията >>> става по - лошо !!!

Коментар

Понеже смятам да си лягам >>> а курсо продължава да пада >>> а системката ще даде сигнал за дълги ако падне до 1,3595 и до 1,3474 >>>съм сложил лимит бай общо за 6 броя .Ето как изглеждат . Леко дежурство на другите
                              http://prikachi.com/images/421/3836421K.png
                              Може и да не разбирам от форекс, но ако е тругнал нвия тренд с цел 1.25 доста ще потънеш с тия дълги! По добре скъсявай!

Коментар

Дюбрю ютрю Нищо не е станало нощеска .Махам лимитите бай и минавам на ръчен режим >>>ако отворя дълги ще свиркам .Пипсов ден ви желая

Коментар

Working...
                                X