If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
някой беше казал че Б вълните са коварни защото те мамят че трендо продължава но после идва Ц вълна която мачка като валяк . А гаповете в повечето случаи се запълват
09:45. "Твърде странно е, че американците, които имат значително по-тежки фундаментални проблеми от Еврозоната ни поучават какво да правим, а когато направим конкретно предложение ни заявяват, че това не е правилния път" - Мария Фектер, министър на финансите на Австия. zerohedge.com
Не може една нация, която се напива с бира, да дава акъл на нация, която изтрезнява с бира !
09:45. "Твърде странно е, че американците, които имат значително по-тежки фундаментални проблеми от Еврозоната ни поучават какво да правим, а когато направим конкретно предложение ни заявяват, че това не е правилния път" - Мария Фектер, министър на финансите на Австия. zerohedge.com
07:58. Бившият президент на МВФ - Доминик Щрос Кан заяви, че Гърция не е в състояние да изплати дълга си и кредиторите следва да понесат пълния размер на загубите. fxstreet.com
07:34. Днес е почивен ден в Токио, което е причина за намалената ликвидност през азиатската сесия. Индексите в Азия спадат средно с 1.5 %
Фнимателно с Яна-та!
Ами ако е А завършена >>>състояща се от А-В-Ц ? Щото на 1000 пипса вълна надоле корекцията беше до 38 Фибо само .малко ми се вижда за завършена корекция
Роска аз като купих на 1,3515 още дъното не беше станало след това стана .Ами Роска ако от 1,3500 до 1,3936 е некаква А вълна и сега това да некво Б >>>нали ще последва и С нагоре
Едно е да се купува на 35, там беше явно дъно, друго е тук кудето се разгаря новия тренд след корекцията!
Роска аз като купих на 1,3515 още дъното не беше станало след това стана .Ами Роска ако от 1,3500 до 1,3936 е некаква А вълна и сега това да некво Б >>>нали ще последва и С нагоре
Добрутро! Е тази система само за дълги ли е бре? Не ти ли светна нещо кЪсу? Аз гледам фючъра на S&p и се кефя, щот така съм се ушил с къси паяци и къс ДАКС, че нямам кинти за форекс
През нощта ми е гръмнал лимита на 1.3650 , следващата партида е при 1.6021.
И да видим до кога ще пада , и дали днеска ще запълни до края на деня гапа или не?
Ако реши да се качва ще се пълни пак , като ще се съобразявам с едночасовата графика, е ако рязко се качи ще гоня определени нива (примерно 1.3776 да не са на 50 че тези цели числа са криви)
Добрутро! Е тази система само за дълги ли е бре? Не ти ли светна нещо кЪсу? Аз гледам фючъра на S&p и се кефя, щот така съм се ушил с къси паяци и къс ДАКС, че нямам кинти за форекс
Мамун ако беше отишло в петък над 1,4060 щеше да отварям къси >>>ама не пожела курсо и тръгна надоле
Роска ти сега като колегите преди седмица като отворих дългите на 1,3515 дет ми ми брояха часовете преди фалит
Колкото повече мислиш в търговията >>> става по - лошо !!!
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Понеже смятам да си лягам >>> а курсо продължава да пада >>> а системката ще даде сигнал за дълги ако падне до 1,3595 и до 1,3474 >>>съм сложил лимит бай общо за 6 броя .Ето как изглеждат . Леко дежурство на другите http://prikachi.com/images/421/3836421K.png
Може и да не разбирам от форекс, но ако е тругнал нвия тренд с цел 1.25 доста ще потънеш с тия дълги! По добре скъсявай!
Дюбрю ютрю Нищо не е станало нощеска .Махам лимитите бай и минавам на ръчен режим >>>ако отворя дълги ще свиркам .Пипсов ден ви желая
Коментар