IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
    Добре де, фактът, че си ял солени пуканки, значи ли, че всички пуканки на света са такива? Защото това ми казваш общо взето... Може и да правиш пари от погрешни предпоставки и погрешни изводи, но това не ги прави автоматично верни.

За да печелиш, не се иска да разбираш пазара или правилно мислене. Дори са противопоказни в някаква степен, но също толкова противопоказно е, когато отказваш да признаеш, че в нещо не си прав (или поне не можеш да го докажеш аргументирано). Или това е от онези случаи, когато може и без стоп?
    ок,
    съгласи ме. ти си прав , аз греша.
    ето признах си доволен ли си ? и как ще се отрази това на сметката ти ?
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Добро утро! Реде , издай командата .Честито 1.3333333333 Немам вече къси ,немам и дълги Ред ся 3030 или 344444444
      Анализи EUR/USD

Коментар

• Браво, много съм доволен от този гап , удари тлъстият лимит на 1.3340

Коментар

• Айде да видим дали ще се закачат дългите след няколко минути на 1,3292 и 1,3265
          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• 1.32

Ноооо , всичко е възможно

Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
            Май гоним 1.30 при eur/usd

Коментар

• ... 1.3330
              http://en.rian.ru/world/20111002/167324467.html

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                какво са признали ?
                http://news.ibox.bg/news/id_749987818

Коментар

• ... 1.3333

Коментар

• Май гоним 1.30 при eur/usd
                    Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                      Абсолютен факт
                      Откъде е картинката бре Грййд ?Някаква книга ли е ? Много е забавно макар че е истина
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• какво са признали ?

Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                        Гърците си признаха ... уйде коня у ряката ... сменям посоката на гапа

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                          Гърците си признаха ... уйде коня у ряката ... сменям посоката на гапа
                          за няколко часа съм тебе , после ще видим
                          графето чертае , по-добре е да се слуша

Коментар

• Гърците си признаха ... уйде коня у ряката ... сменям посоката на гапа

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              крайният резултат се отразява положително на сметката и докато тя расте , значи наблюденията ми са правилни / е, поне за мен /
                              общо взето ме интересува само моята сметка. споделям лични наблюдения. ако някой може да се възползва от тях , добре.ако ли не пак добре
                              Добре де, фактът, че си ял солени пуканки, значи ли, че всички пуканки на света са такива? Защото това ми казваш общо взето... Може и да правиш пари от погрешни предпоставки и погрешни изводи, но това не ги прави автоматично верни.

За да печелиш, не се иска да разбираш пазара или правилно мислене. Дори са противопоказни в някаква степен, но също толкова противопоказно е, когато отказваш да признаеш, че в нещо не си прав (или поне не можеш да го докажеш аргументирано). Или това е от онези случаи, когато може и без стоп?

Коментар

• Щом сички чакате КУРекция значи може да го броиме веке на 3030
                                Анализи EUR/USD

Коментар

Working...
                                X