If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
гаааап ... ап .... ап ... ап ... до къдя 1.39 и дватрийсе ще го изкорегираме ...
после ще видим дали "диагнозите" на някои банки няма да се сбъднат .... незнам къф е тоя оптимизъм дето ме е споходил напоследък ...
Роке верно ли не пушиш ... боже на къде отива света
Аха, значи се обосноваваш с лични наблюдения. Крайният резултат от търговията ти няма значение, в случая просто изказваш мнение, което е абсолютно несъобразено с обстоятелствата, заблуждаващо и базирано на това какво ти си мислиш, а не на обективните реалности.
крайният резултат се отразява положително на сметката и докато тя расте , значи наблюденията ми са правилни / е, поне за мен /
общо взето ме интересува само моята сметка. споделям лични наблюдения. ако някой може да се възползва от тях , добре.ако ли не пак добре
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
възможно е да не съм прав генерално.
за себе си обаче съм, защото го наблюдавах. обемите се удвоиха за този период, а едновременно с това и дневният рейндж. на мен ми върши работа да го знам ако и да не е учебникарски правилно
Аха, значи се обосноваваш с лични наблюдения. Крайният резултат от търговията ти няма значение, в случая просто изказваш мнение, което е абсолютно несъобразено с обстоятелствата, заблуждаващо и базирано на това какво ти си мислиш, а не на обективните реалности.
възможно е да не съм прав генерално.
за себе си обаче съм, защото го наблюдавах. обемите се удвоиха за този период, а едновременно с това и дневният рейндж. на мен ми върши работа да го знам ако и да не е учебникарски правилно
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
ами сравни дневните обеми на индексните и валутните фючърси преди 3 години и сега
Сравняват се близки по величина събития, явления и предмети. Не можеш да правиш териториално сравнение м/у България и Китай, примерно. Същото важи за 2008 и 2011г. А и подобни сравнения, ако искаме да са реалистични, трябва да са съобразени поне с паричната маса в обръщение.
Руки, това откъде пък го измисли? За първата част съм напълно съгласен (очевидно е), но по- широкият рейндж е следствие преди всичко от намаляването на ликвидността, а не на обратното...
ами сравни дневните обеми на индексните и валутните фючърси преди 3 години и сега
...рейнджовете се увеличиха почти двойно, ликвидността също...
Руки, това откъде пък го измисли? За първата част съм напълно съгласен (очевидно е), но по- широкият рейндж е следствие преди всичко от намаляването на ликвидността, а не на обратното...
Коментар