IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    ами сравни дневните обеми на индексните и валутните фючърси преди 3 години и сега
    Нормално е при валутните фючърси да се увеличи обема при положение че са супер изостанали в сравнение със спота. Сега просто си наваксват.

Коментар

• гаааап ... ап .... ап ... ап ... до къдя 1.39 и дватрийсе ще го изкорегираме ...
      после ще видим дали "диагнозите" на някои банки няма да се сбъднат .... незнам къф е тоя оптимизъм дето ме е споходил напоследък ...

Роке верно ли не пушиш ... боже на къде отива света

Коментар

• [QUOTE=katila;1059154590]
        Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

така ми се иска де

не че съм врял и кипял това са ми наблюденията поне 1.36 преди дъното

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
          Аха, значи се обосноваваш с лични наблюдения. Крайният резултат от търговията ти няма значение, в случая просто изказваш мнение, което е абсолютно несъобразено с обстоятелствата, заблуждаващо и базирано на това какво ти си мислиш, а не на обективните реалности.
          крайният резултат се отразява положително на сметката и докато тя расте , значи наблюденията ми са правилни / е, поне за мен /
          общо взето ме интересува само моята сметка. споделям лични наблюдения. ако някой може да се възползва от тях , добре.ако ли не пак добре
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• [QUOTE=НАИВHИК;1059154589]
            Първоначално изпратено от katila Разгледай мнение

Щом казваш) явно си врял и кипял

така ми се иска де

Коментар

• [QUOTE=katila;1059154588]
              Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              1,333333 e легендарното бре. Еееей не се научите[/QU

pyrwo da widim korekciqta i togawa move da godim nadole
              Щом казваш) явно си врял и кипял

Коментар

• [QUOTE=НАИВHИК;1059154586]1,333333 e легендарното бре. Еееей не се научите[/Q

първо да видим корекцията и тогава да годим надолу
                Last edited by katila; 02.10.2011, 21:21.

Коментар

• 1,333333 e легендарното бре. Еееей не се научите

Коментар

възможно е да не съм прав генерално.
                    за себе си обаче съм, защото го наблюдавах. обемите се удвоиха за този период, а едновременно с това и дневният рейндж. на мен ми върши работа да го знам ако и да не е учебникарски правилно
                    Аха, значи се обосноваваш с лични наблюдения. Крайният резултат от търговията ти няма значение, в случая просто изказваш мнение, което е абсолютно несъобразено с обстоятелствата, заблуждаващо и базирано на това какво ти си мислиш, а не на обективните реалности.

Коментар

• REDEEEE,

пипнахме митичното..... 1.333333 та макар и за малко.

Коментар

• еур/усд 1.3334 на оандата

Коментар

• възможно е да не съм прав генерално.
                          за себе си обаче съм, защото го наблюдавах. обемите се удвоиха за този период, а едновременно с това и дневният рейндж. на мен ми върши работа да го знам ако и да не е учебникарски правилно
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

ами сравни дневните обеми на индексните и валутните фючърси преди 3 години и сега
                            Сравняват се близки по величина събития, явления и предмети. Не можеш да правиш териториално сравнение м/у България и Китай, примерно. Същото важи за 2008 и 2011г. А и подобни сравнения, ако искаме да са реалистични, трябва да са съобразени поне с паричната маса в обръщение.

Монстър движенията не стават с монстър обем.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                              Руки, това откъде пък го измисли? За първата част съм напълно съгласен (очевидно е), но по- широкият рейндж е следствие преди всичко от намаляването на ликвидността, а не на обратното...

Коментар

...рейнджовете се увеличиха почти двойно, ликвидността също...
                                Руки, това откъде пък го измисли? За първата част съм напълно съгласен (очевидно е), но по- широкият рейндж е следствие преди всичко от намаляването на ликвидността, а не на обратното...

Коментар

Working...
                                X