If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
From Bloomberg: "Italian Prime Minister Silvio Berlusconi's Undersecretary Carlo Giovanardi said the government will study if it's feasible to conduct drug tests on stock-exchange traders, with the help of the Milan Bourse and the country's market regulator. Giovanardi, who is in charge of family policy and drug prevention, said that the abuse of drugs including cocaine might explain part of recent stock volatility."
Някой, наистина се опитват да си анализират ситуацията
From Bloomberg: "Italian Prime Minister Silvio Berlusconi's Undersecretary Carlo Giovanardi said the government will study if it's feasible to conduct drug tests on stock-exchange traders, with the help of the Milan Bourse and the country's market regulator. Giovanardi, who is in charge of family policy and drug prevention, said that the abuse of drugs including cocaine might explain part of recent stock volatility."
, че се види дали ще идържи 1.3230 - според мен - ще удържи и ще има корекция поне 5 фигури. тогаз ще се замисля за покупки , щото може (дългосрочно) да ходим 1.20 , че и надолу.
Ексцентрично, скоро няма да има край тъй-като движенито от 4550 до 3139 си има аналог! Значииииии ако спазим сценария, дългосрочния тренд от 1.19 не е приключил! Демек в края на работният ден това ми дойде на главата! Но наистина ще се случи нещо много ексцентрично! Обещавам Ви!
Ексцентрично, скоро няма да има край тъй-като движенито от 4550 до 3139 си има аналог! Значииииии ако спазим сценария, дългосрочния тренд от 1.19 не е приключил! Демек в края на работният ден това ми дойде на главата! Но наистина ще се случи нещо много ексцентрично! Обещавам Ви!
Съжалявам ако не съм си сметнал точно пипчетата ама около 1400 е аналога! Увеличете графиките, то се вижда Спад от 4290 до 2870 сега е същото!Следва яко нагоре!
Не ме слушайте просто видях прилика Късмет ви желая! Дано върне малко надолу
Коментар