IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
    с колко хиляди ревизихара производствените пейроли нагоре 4е не видях

някой знае ли?
    Надолу е ревизията. От 117к на 85к.

Коментар

• ....

с колко хиляди ревизихара производствените пейроли нагоре 4е не видях

някой знае ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
        мноо слаби движения при тоя пейрол 40 пипа
        Аз хванах само 10 ,ни връх ни дъно
        Анализи EUR/USD

Коментар

• мноо слаби движения при тоя пейрол 40 пипа

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            Според мен е важен защото ако намалят лихвите ще се сурнем яко надолу.
            В някакъв по-далечен период има значение. Казах, че няма голямо значение за търговията след малко. АМА ЗАЩО НИКОЙ ЧЕТЕ КАКВО ТОЧНО СЪМ НАПИСАЛ?!?!
            След малко пейролите ще са определящи.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Не, че е важен този индикатор за търговията след малко, но само да ти допълня информацията:
              Тази инфлация се очакваше да бъде 0.6% на месечна база, т.е. нивото на реалните данни е под нивото на очакванията.

Успех на всички след 10 минути!
              Според мен е важен защото ако намалят лихвите ще се сурнем яко надолу.

Коментар

12:30. Производствената инфлация в ЕС се покачи с 0.5 % на месечна база и със 6.1 % на годишна база, което намалява вероятността от понижаване на лихвата от ЕЦБ през следващата седмица (положителен фактор за EUR-USD) (AF)
                недей да 4етеш малоумни анализи

Коментар

12:30. Производствената инфлация в ЕС се покачи с 0.5 % на месечна база и със 6.1 % на годишна база, което намалява вероятността от понижаване на лихвата от ЕЦБ през следващата седмица (положителен фактор за EUR-USD) (AF)
                  Не, че е важен този индикатор за търговията след малко, но само да ти допълня информацията:
                  Тази инфлация се очакваше да бъде 0.6% на месечна база, т.е. нивото на реалните данни е под нивото на очакванията.

Успех на всички след 10 минути!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                    Докато не изтекат тези DNT опции,4200 ще го бранят до последна капка кръв

Коментар

туй беше / 426Х / ---еврото си Флиза в селл зона за ретест на 42 фигурата
                      Докато не изтекат тези DNT опции,4200 ще го бранят до последна капка кръв
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• туй беше / 426Х / ---еврото си Флиза в селл зона за ретест на 42 фигурата

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение

вЪХ Наистина имало големи стражи на 42
                          Говори се за DNT опции в рамките на 1.42-1.46.Пейролите ще отпушат процеса,само не ме питайте в коя посока.
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• купих платина и продадох ЗЛОТО
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

е не сега де , дай малко въздух да поемат бичетата и те са 'ора
                              на пейрола ще е меле
                              ко тръгне надоле 4060 , ама ако
                              Не съм гледал скоро нищо ама нищо.
                              Само знам, че лошите новини навсекъде са в полза на долара и обратно. Вече не разделяли ЕС, САЩ, ала бала, но ще ми е интересно да проследя..... купона.
                              Септеври ще определи пътя до другото лето ))

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                                Ни съ хили , чи ще го засиля на 4160
                                Убава ти е картинката!
                                е не сега де , дай малко въздух да поемат бичетата и те са 'ора
                                на пейрола ще е меле
                                ко тръгне надоле 4060 , ама ако

Коментар

Working...
                                X