IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То май взе да го бута ама дали ще мине 3670 или ще го изпразниш пак Ебльо

Коментар

• Май само хуйова глава ще се заформи

Коментар

• Гледам тук и пингвини се появиха >>> зоо - градината е пълна >>> айде бутнете го нанякъде кУрсо че умряхме от скука
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Анон и Чунчо от как го гледам тоя форум ... все се заяждате един друг От къде тая враЖда бре мЧета

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            Не те разбирам, за какво да се връзваш?
            Кой се прави на адвокат, кой ходи по тези региони да сключва сделки? Аз ли?!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Да, бе.....

Поне да не беше писал постовете миналата седмица и можеше да ти се вържа......
              Не те разбирам, за какво да се връзваш?

Коментар

То търговията по това време не върви много. заспа пазара. Иначе много съм го закъсал. Чудя се на кой курорт да скоча за два дни през Уй кента.
                Да, бе.....

Поне да не беше писал постовете миналата седмица и можеше да ти се вържа......

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Абе тука нема ли модератори?!

Каква валутна търговия, какви пет лева?!?! Тролът си прави рекламна кампания на клиентите.

Троле, много ли си го закъсал, "братле"?
                  То търговията по това време не върви много. заспа пазара. Иначе много съм го закъсал. Чудя се на кой курорт да скоча за два дни през Уй кента.
                  П.П. Ти много късно се включваш. сега ли се върна от работа?
                  Last edited by 4un4o; 11.10.2011, 20:22.

Коментар

• На 5 и 15 минутна се заформя главица, само да видим дали ще тръгне

Коментар

По надолу има един хотел Аспа Вила. басейна е външен и е 42 градуса. Зимата го ползват много руснаци защото е близо до Банско и хем се къпят в басейна хем се въргалят в снега покрай него , а ходят и да карат ски. 3 звезди е.
                      Абе тука нема ли модератори?!

Каква валутна търговия, какви пет лева?!?! Тролът си прави рекламна кампания на клиентите.

Троле, много ли си го закъсал, "братле"?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Че где да ходиш бре) СПА и тахи до Банско за йедение и пийение.
                        По надолу има един хотел Аспа Вила. басейна е външен и е 42 градуса. Зимата го ползват много руснаци защото е близо до Банско и хем се къпят в басейна хем се въргалят в снега покрай него , а ходят и да карат ски. 3 звезди е.

Коментар

В това бях преи месец. срахотно е,но няма къде да отидеш извън хотела. Иначе има страхотно спа оборудване. Това малкото басейнче е до сауната и е пълно с ледено студена вода. Мнералния басейн е вътрешен 15-7 м.
                          Че где да ходиш бре) СПА и тахи до Банско за йедение и пийение.

Коментар

Виж и тва, точно ще кажеш дали си струва. Каня му се отдавна
                            http://www.booking.com/hotel/bg/aqui...1c3b2afd2bb5X9
                            В това бях преди месец. срахотно е,но няма къде да отидеш извън хотела. Иначе има страхотно спа оборудване. Това малкото басейнче е до сауната и е пълно с ледено студена вода. Минералния басейн е вътрешен 15-7 м.
                            Last edited by 4un4o; 11.10.2011, 20:12.

Коментар

Намерих си в римска баня - Разлог, но идеята беше друга. Че всичко е пълно и пука по шевовете от хора "без пари"
                              Римска баня е в Баня. В същото село дето ти дадох линк от букинга. Провери и Aquilon и сподели има страхотни отзиви в букчето Тюх и на ме ми се приходи да натопя мъдури в топъл басейн

Коментар

Виж Грабо предлагат СПА Селект във Велинград. Доволен съм. Инак не можеш ме убеди, че няма места по Велинград
                                Намерих си в римска баня - Разлог, но идеята беше друга. Че всичко е пълно и пука по шевовете от хора "без пари"

Коментар

Working...
                                X