If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Каква валутна търговия, какви пет лева?!?! Тролът си прави рекламна кампания на клиентите.
Троле, много ли си го закъсал, "братле"?
То търговията по това време не върви много. заспа пазара. Иначе много съм го закъсал. Чудя се на кой курорт да скоча за два дни през Уй кента.
П.П. Ти много късно се включваш. сега ли се върна от работа?
По надолу има един хотел Аспа Вила. басейна е външен и е 42 градуса. Зимата го ползват много руснаци защото е близо до Банско и хем се къпят в басейна хем се въргалят в снега покрай него , а ходят и да карат ски. 3 звезди е.
Абе тука нема ли модератори?!
Каква валутна търговия, какви пет лева?!?! Тролът си прави рекламна кампания на клиентите.
Че где да ходиш бре) СПА и тахи до Банско за йедение и пийение.
По надолу има един хотел Аспа Вила. басейна е външен и е 42 градуса. Зимата го ползват много руснаци защото е близо до Банско и хем се къпят в басейна хем се въргалят в снега покрай него , а ходят и да карат ски. 3 звезди е.
В това бях преи месец. срахотно е,но няма къде да отидеш извън хотела. Иначе има страхотно спа оборудване. Това малкото басейнче е до сауната и е пълно с ледено студена вода. Мнералния басейн е вътрешен 15-7 м.
Че где да ходиш бре) СПА и тахи до Банско за йедение и пийение.
В това бях преди месец. срахотно е,но няма къде да отидеш извън хотела. Иначе има страхотно спа оборудване. Това малкото басейнче е до сауната и е пълно с ледено студена вода. Минералния басейн е вътрешен 15-7 м.
Намерих си в римска баня - Разлог, но идеята беше друга. Че всичко е пълно и пука по шевовете от хора "без пари"
Римска баня е в Баня. В същото село дето ти дадох линк от букинга. Провери и Aquilon и сподели има страхотни отзиви в букчето Тюх и на ме ми се приходи да натопя мъдури в топъл басейн
Коментар