Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
То при тези данни които излизат от ЕЗ и САЩ и като не можем да си накупим от кюлчетата злато само бирата за сега остана на една рака разстояниеLast edited by bingo; 23.08.2011, 17:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеПривет на останалите тук.и на тези които ги няма!
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеCustodite sortem vestram
Коментар
-
Привет на останалите тук.и на тези които ги няма!
Няма какво да се мъчите да познаете посоката на движението на валутните двойки .
Сега остана една дилема и тя е- XAU/USD ,когато при него започне спада те тогава ще е ясна и посоката.Петрола се опитват пак да го изцепят нагоре ,та даже и Триполи за два дена го превзеха,но на цялостния фон на картинката няма как да се получи в момента.
П.П Размисли и страсти на тема форекc
И поздрав за всички
http://www.youtube.com/watch?v=X8oEa2csgpw
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениение сме доказани префесионалисти. Правната рамка, е рицарска дума, чест и обещание!
Поздрави!Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеВарна/23.08.11 /12:24 прекрасен вход за дългите. В играта съм.
местя стопа на 4472 на входа от 79.
ако издържи пускам още едно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеЗдравейте,
Сформираме инвестиционен клуб, с профил таргувия на финансовия пазар, БФБ и форекс. Ако има желаещи да се включат, ние сме Джойнт Венчър Инвестмънт Клуб Варна!или то за тази работа си има адвокати/тки
1. таргувия - тЪргОвия: като сте тръгнали да зарибявате, поне го направете както си му е реда (освен ако аз съм изостанала и това не е част от PR-а)
2. малко не ми е ясно - клубът вече съществува (така излиза от края на обявата) или сега започвате да го "сформирате" (според началото на обявата)
3. Ще изисквате ли (демек, условия за членство) или ще предлагате (услуги примерно)
Като изясните тези въпроси, обадете се пак. Тогава може и да се "вържем"Безплатен обяд няма!
Коментар
-
До изчерпването на варианта Б от АБЦ съм замислен. По друг начин казано при разваляне на втората час на корекцията с начало 17.08. Длъжен съм да приложа мерки за безопасност с оглед на това, че съм извън позиция, а движението описа фигура "ЧертЪ". Преминавам на М15 фрейм. вниманието ми е насочено към червения правоъгълник.
http://prikachi.com/images/670/3727670u.pngLast edited by ChichoMancho; 23.08.2011, 11:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеда си рицар, но за тях най-добре е "патрон" да си.. не видя ли?Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнениеAnother boring day ... brought to you by E/$
Коментар
Коментар