IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

SNB пак са на пазара. Вероятно чрез ордери ???

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
      само като идея
      тва ,че има признаци вече на паника -- не е много убав сигнал за мечките
      Още няма признаци на паника, а и не това е най-важно.

Както бях писал преди време - гледай кога и най-вече къде започват марджин коловете на големите, т.е. паника = марджин кол. Паника има само при нас с микролотовете.

Коментар

• Тази вечер бая тихо.
        Изчезнаха познавачите на NZD.
        Изчезнали са гледам и познавачките на златото.

Много "спрели дъхове" нещо.

П.П. Тази нощ очаквам BOJ да повтори упражнението от снощи и заминавам.
        Last edited by anon6706; 05.08.2011, 01:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
          .... Си чешеш кайсиите ли
          Остай теорията, че и утре щяло да има пазар, то ще има, ама ти ще си с един ден по-стар пък след още 364дни, цяла година и така година след година и отиде
          Тъй, че кога пазара дава, се взима и не се зае*ава щото видиш ли дневният таргет бил изпълнен. Ми после ако настане цяла седмица кофти рейндж и не може една читава позиция се направи, тогава какво ?
          Днеска всичкото пловдивчан е завладяно от ярки пазарни прозрения :

1) ВеФчето каза ,че не пипало позиция докато не стигнела стопа или лимита ....после се отметна

2) На Рукито верно му стигаха 20-30 пипса дневно , сега вече са 10-15

3) Грийди, ти като известен местен хроникьор направи верни пазарни заключения ....

Сега остава да се сберете тримцата и да издадете поредния трейдинг-бестселър " Как печеля мързелувайки пред платформата - или наръчник на пловдивския спекулант "

Имате обаче един голям Хит - не може да се отрече :

http://www.youtube.com/watch?v=bdUTAPjO1E4

PS : Естественно отборът на "Геренбахче " воден от Гондзо Индженеро от Пловдив , поднесе очакваното разочарование
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
            Ама утре ша ма накефят медиите ако вземат да съчинят нещо от рода
            По случай рожденния ден на Обама Дау за един ден падна с 4,38 % ............ Отдавна не беше ставало такова изсипване ццццц лоша работа
            само като идея
            тва ,че има признаци вече на паника -- не е много убав сигнал за мечките

Коментар

• Ама утре ша ма накефят медиите ако вземат да съчинят нещо от рода
              По случай рожденния ден на Обама Дау за един ден падна с 4,38 % ............ Отдавна не беше ставало такова изсипване ццццц лоша работа
              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• много тихо тука . требе малко скромност.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                  Си чешеш кайсиите ли
                  ...
                  в тая жега не трябва да се чешат щото шупват...пък границата от ошав-а до джибрите...са просто няколко дена...
                  The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Отиграват те
                    http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-...layer_embedded
                    Ей тъй отиграват.
                    Бате Манчо ти днеска ква я свърши ? Някой долар изкара ли ?
                    Руки, ти още малко и ще спреш и да търгуваш както си тръгнал. Значи едно време, казваше 20-30пипса на ден много добре. Сега си намалил на 10-15. Ми хубу де и после цял ден кво ? Си чешеш кайсиите ли
                    Остай теорията, че и утре щяло да има пазар, то ще има, ама ти ще си с един ден по-стар пък след още 364дни, цяла година и така година след година и отиде
                    Тъй, че кога пазара дава, се взима и не се зае*ава щото видиш ли дневният таргет бил изпълнен. Ми после ако настане цяла седмица кофти рейндж и не може една читава позиция се направи, тогава какво ?
                    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      мини през варна и му шибни един шамар на наглият комарджия тогава от мене
                      че аз чак към края на месеца мога да му отделя малко време
                      БаРоки, то в тази Варна все едно ти е хвърлен пъпа бре

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                        moderen sam. imam HTC i moga da pisha dokato picam. nazdrave.
                        гоуем си , аратлик
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• moderen sam. imam HTC i moga da pisha dokato picam. nazdrave.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            чиче,
                            тва ли ти е най-голямото забавление днес?
                            дебнеш да напиша нещо , та да ме емнеш веднага
                            ша дода аз във варна, да видиш тогава квот си изкарал от форекс тая година нема ти стигне за бири
                            pia bira. Togava ostavihame sam za 20 min. Reshih da ti pisha. Ako izpiem ot forexa ima drugo pero

Коментар

• Не знам какво отиграват! но стана страшно!

"Отиграват' предполага стратегия.... сега дали имат??

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                                При валутите обаче още не се усеща
                                австралиецо
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X