If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
само като идея
тва ,че има признаци вече на паника -- не е много убав сигнал за мечките
Още няма признаци на паника, а и не това е най-важно.
Както бях писал преди време - гледай кога и най-вече къде започват марджин коловете на големите, т.е. паника = марджин кол. Паника има само при нас с микролотовете.
.... Си чешеш кайсиите ли
Остай теорията, че и утре щяло да има пазар, то ще има, ама ти ще си с един ден по-стар пък след още 364дни, цяла година и така година след година и отиде
Тъй, че кога пазара дава, се взима и не се зае*ава щото видиш ли дневният таргет бил изпълнен. Ми после ако настане цяла седмица кофти рейндж и не може една читава позиция се направи, тогава какво ?
Днеска всичкото пловдивчан е завладяно от ярки пазарни прозрения :
1) ВеФчето каза ,че не пипало позиция докато не стигнела стопа или лимита ....после се отметна
2) На Рукито верно му стигаха 20-30 пипса дневно , сега вече са 10-15
3) Грийди, ти като известен местен хроникьор направи верни пазарни заключения ....
Сега остава да се сберете тримцата и да издадете поредния трейдинг-бестселър " Как печеля мързелувайки пред платформата - или наръчник на пловдивския спекулант "
Имате обаче един голям Хит - не може да се отрече :
Ама утре ша ма накефят медиите ако вземат да съчинят нещо от рода
По случай рожденния ден на Обама Дау за един ден падна с 4,38 % ............ Отдавна не беше ставало такова изсипване ццццц лоша работа
само като идея
тва ,че има признаци вече на паника -- не е много убав сигнал за мечките
Ама утре ша ма накефят медиите ако вземат да съчинят нещо от рода
По случай рожденния ден на Обама Дау за един ден падна с 4,38 % ............ Отдавна не беше ставало такова изсипване ццццц лоша работа
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Отиграват те http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-...layer_embedded
Ей тъй отиграват.
Бате Манчо ти днеска ква я свърши ? Някой долар изкара ли ?
Руки, ти още малко и ще спреш и да търгуваш както си тръгнал. Значи едно време, казваше 20-30пипса на ден много добре. Сега си намалил на 10-15. Ми хубу де и после цял ден кво ? Си чешеш кайсиите ли
Остай теорията, че и утре щяло да има пазар, то ще има, ама ти ще си с един ден по-стар пък след още 364дни, цяла година и така година след година и отиде
Тъй, че кога пазара дава, се взима и не се зае*ава щото видиш ли дневният таргет бил изпълнен. Ми после ако настане цяла седмица кофти рейндж и не може една читава позиция се направи, тогава какво ?
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
чиче,
тва ли ти е най-голямото забавление днес?
дебнеш да напиша нещо , та да ме емнеш веднага
ша дода аз във варна, да видиш тогава квот си изкарал от форекс тая година нема ти стигне за бири
pia bira. Togava ostavihame sam za 20 min. Reshih da ti pisha. Ako izpiem ot forexa ima drugo pero
Коментар