IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
    Добро утро.Някой беше казал -ще видим 1.50 преди 1.40.Интересно дали продължава да мисли по този начин
    на мен друго ми е интересно
    ква практическа стойност има едно такова твърдение
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Добро утро.Някой беше казал -ще видим 1.50 преди 1.40.Интересно дали продължава да мисли по този начин

Коментар

• Драги Грийди,
        още 15-16 години ти трябват на тази Земя да събереш тайминга на батя си и да погледнеш през неговите очи. Къща, като прогимназия с 70-80 декара двор с цветна градина, фонтан и разхождащи се пауни в него, не ме тревожи като мисъл да ли един ден ще притежавам, но със сигурност знам, че Форекса може да ти вземе всичко барабар с мечтите ти (имам един приятел......)
        Карнеги го остави настрана. Най-големия проблем е един ден да осъзнаеш, че живота ти е минал в служба на парите без да си изживял моментите, които се изживяват на 20-30-40-50 години.

Руки
        Гледам мъчиш се. ще го обясня вместо теб.
        Сядайки с мисълта за 20-30 пипса в в 2-3 сделки поради своята реалност на задачата си с осигурено бистро съзнание да издебнеш момента да изведеш някой друга поръчка като трябва.

СПАРТ
        не ми пречи и да говоря по телефона и да цъкам. Случая бе следния: тръгна на север - изведнъж. Стопа остана на 20 пипса 2-5 секунди ми трябваше да реша да ли да се метна с такъв стоп или не и да чакам леко да се коригира.... за такива бързо развиващи се ситуации трябва концентрация ....след още 5-10 секунди стопа бе 30 пипса .....

Добро утро!

Коментар

• добро утро
          успех на всички

Коментар

• дубрутру,
            гледам пак упражнения на мой гръб е имало снощи
            за да не стават недоразумения да уточня, все още си търся 20-30 пипа а просто изказах твърдение , че 10-15 са напълно достатъчни за едно много комфортно битие

успехи днес
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
              .. получих телефонно обаждане и изтървах страшен вход. :....
              Варна - Варна ...пристанище на Пловдив -както пееше Тошко Колев от Шумен

Комарджи , ти от едно телефонно обаждане големи увреждания си получил ...Пък представям си ако беше откликнал на некои специфични позивни ....кво щеше да е ...флаш-краш сигурно ...
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение

ej това хванах. почти +27. В полуваканционен режим съм.
                към 9 и нещо получих телефонно обаждане и изтървах страшен вход.

20-30 е перфектно. Руки отчита и празничните дни и ваканциите и затова казва 10-15, НО тука иде реч за цъкане, а не за извеждане на позиции.

пп
                кендълите от цвят сьомга ги промених на лилави. Лилавото отваряло 6 чакра.
                И цял ден си клати краката после
                27 пипса колко са, едно няма нищо. Къде ти е да захлебиш поне 100.
                А за лилавото не знам коя чакра отваря ама жени и трейдинг едновременно нещо не ми вървят да ти кажа, много ме разконцетрират Пък мен много малко ми трябва да изляза от релси
                Тъй че ако усетиш такива въздействия от лилавото да знаеш, че не е случайно.

А телефонното ти обаждане е оправдание Как може цял ден една сделка само ? Ама то затва държавата е на туй дераже, само с мързели се е напълнила
                Че аз докато писах у другият форум понеже се бях замотал нещо и направих 3 трейда и прибрах 60 тика. Това е извън основната търговия.
                Ма хайде по-сериозно де, ако не заради вас ми заради децата си трупайте Пък ако за тях сте уредили, тогава за внуците Ако Карнеги е мислел ден за ден, щеше ли да постигне толкова много.
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                  Аз лично мисля, че сме на прага на невиждани до сега събития. Предстоят доста сътресения както макроикономически, така и политически. А това би могло да доведе до непредвидими събития и немислими до момента рестрикции от страна на регулаторите на пазара, което само по себе си е не пазарно. Незнам, ще видим......
                  Ти намери какво да напишеш - Сега ще се появи Алфата и Омегата да ни обяснява как скоро ще останем без хляб с тези рестрикции.

Не е проблемът в регулирането - проблем са последните 50 години, живяни от уж развитите държави на кредит. Това с регулиране не се оправя. Трябва да се преболедува.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Гледам къде е CHF/JPY и си припомням доброто старо време на кери търговията..... Курсът подобен - фундаментът съвсем различен.
                    Аз лично мисля, че сме на прага на невиждани до сега събития. Предстоят доста сътресения както макроикономически, така и политически. А това би могло да доведе до непредвидими събития и немислими до момента рестрикции от страна на регулаторите на пазара, което само по себе си е не пазарно. Незнам, ще видим......

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                      Бате Манчо ти днеска ква я свърши ? Някой долар изкара ли ?

ej това хванах. почти +27. В полуваканционен режим съм.
                      към 9 и нещо получих телефонно обаждане и изтървах страшен вход.

20-30 е перфектно. Руки отчита и празничните дни и ваканциите и затова казва 10-15, НО тука иде реч за цъкане, а не за извеждане на позиции.

пп
                      кендълите от цвят сьомга ги промених на лилави. Лилавото отваряло 6 чакра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Radio signal Разгледай мнение
                        Спарт, не ефчето, аз го казах И не съм се отметнала, чакам да ми удари стопа или лимита, но местя стопа по минутната графика след корекция. Правя го с цел да не остана с празни ръчички, а и този начин за мен е по-добър от частичното затваряне на позицията. Това при условие, че тръгне в моя посока.
                        Той Спарта правилно го е казал ...не ефчето ами Вефчето =на радио сигнал...така че сте на едно мнение и той така казва.. ....
                        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                          SNB пак са на пазара. Вероятно чрез ордери ???
                          Гледам къде е CHF/JPY и си припомням доброто старо време на кери търговията..... Курсът подобен - фундаментът съвсем различен.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Сега остава да се сберете тримцата и да издадете поредния трейдинг-бестселър " Как печеля мързелувайки пред платформата - или наръчник на пловдивския спекулант "
                            Завиждаш

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              след като работи що си го променил?
                              реши за месец милионер да ставаш ли ?
                              поради проблем със себе си но това е друга тема но не е от ал4ност психи4ески рухнах поради някои фактори
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• Спарт, не ефчето, аз го казах И не съм се отметнала, чакам да ми удари стопа или лимита, но местя стопа по минутната графика след корекция. Правя го с цел да не остана с празни ръчички, а и този начин за мен е по-добър от частичното затваряне на позицията. Това при условие, че тръгне в моя посока.

Коментар

Working...
                                X