IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
    Роке привет

текущо ставащото на евро долар 5м - интерпретираш ли го като онова къде веднъж беше постнал - "обърнат флаг" или нещо такова - не толкова за вход, колкото като модел
    не , не е.
    щеше да е ако бара в 16.10 беше затворил червен , а не с нов връх .
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      и аз съм я продал яна и ся ми пие кръвта капка по капка
      Яната е ясна,ако продължи покачването на златото и тя ще поскъпва.И понеже се коментират края на поскъпването на златото.Друго ще стане интересно ,ако златото започне да пада с по голяма засилка ,то тогава еврото спрямо долара ще има според мен голям спад

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
        брей тази джапанка
        и аз съм я продал яна и ся ми пие кръвта капка по капка
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• брей тази джапанка

Коментар

• Американци оптимисти, очакват спасение от божеството си - http://www.youtube.com/watch?v=kf6eBx3H4vQ
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Вече съм готов психически за всичко. Световната икономика, с извинение си е **ала майката....

Световната икономика ни е*ава майката

Ако джапанката мине под това 76,30 ще е шоу на колела,а тя ще повлече и останалите валути
              Last edited by bingo; 19.08.2011, 16:41.

Коментар

• Роке привет

текущо ставащото на евро долар 5м - интерпретираш ли го като онова къде веднъж беше постнал - "обърнат флаг" или нещо такова - не толкова за вход, колкото като модел
                The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

За другата седмица да не стане като миналата и 10 фигури да ги няма за нищо,та даже и още по големи изненади -примерно с вдигане на лихвата от 3 пъти А да стане 4и пъти А рейтинга
                  Вече съм готов психически за всичко. Световната икономика, с извинение си е **ала майката....
                  Custodite sortem vestram

Коментар

Знае ли ги човек, казват щели да заседават след края на сесията, което си е доста долно, но нищо не е сигурно.
                    За другата седмица да не стане като миналата и 10 фигури да ги няма за нищо,та даже и още по големи изненади -примерно с вдигане на лихвата от 3 пъти А да стане 4и пъти А рейтинга

Коментар

и какво могат да измъдрят
                      Знае ли ги човек, казват щели да заседават след края на сесията, което си е доста долно, но нищо не е сигурно.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

и какво могат да измъдрят

Коментар

• http://www.forexlive.com/blog/2011/0...y-fed-meeting/ Опа
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            Браво Инвесторе,......
                            R.I.P.
                            Голяма работа ! Кво ти пука за една тема в някакъв форум , все едно се е прецакал форекса ...

http://www.youtube.com/watch?v=TGwZ7...feature=relmfu
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              Браво Инвесторе,
                              За по-малко от три месеца , шибаните ти модове успяха да ебат мамата на 10 годишна тема с повече от двеста хиляди поста. Уникално постижение .

R.I.P.
                              изтървахме ПРАСЕТО
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Браво Инвесторе,
                                За по-малко от три месеца , шибаните ти модове успяха да ебат мамата на 10 годишна тема с повече от двеста хиляди поста. Уникално постижение .

R.I.P.
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X