IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
    А ве пиленца, що не казвате, че доларовия индекс хич не е на добре?
    Мисля се, чеееее ще се случи ексцентричното щом ми махнаха и графиката от едно място
    за тая http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater ли говориш . Там до колко ти беше прогнозата, че верно са я махнали

Коментар

• Да,още малко. Супер движение,доволна съм само 100 пипа в рамките на един час
      Честито на хваналите го.
      Като ги гледам ония на БФБ -то как чешат езици
      Last edited by Доби; 12.10.2011, 11:51.

Коментар

• още 10 мин за 1,377777

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Хахах и си направи парите за пенсия с две думички Баси кефа, искам някой от двамцата да ми е дедо
          Ша та води на океански риболов,а не да ловиш тук цаца

Големите риби,голяма Риба хващат

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
            Ти пък-питаш човека който излиза в пенсия и въобще не му е до тез работи
            Хахах и си направи парите за пенсия с две думички Баси кефа, искам някой от двамцата да ми е дедо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Е как бе Тришко, как бе майна ще избегне фалита Малякия??? Ми нали трябва да почнат да работят, а те това не го умеят
              Ти пък-питаш човека който излиза в пенсия и въобще не му е до тез работи

В следващите 20 мин не стигне ли на Реда нивото ще обръща
              Last edited by bingo; 12.10.2011, 11:31.

Коментар

• Бернанке едва ли ще звучи оптимистично довечера

Също така едва ли ще обяви QE3, тъй като пакета за борба с безработицата беше обявен твърде скоро

Коментар

• Е как бе Тришко, как бе майна ще избегне фалита Малякия??? Ми нали трябва да почнат да работят, а те това не го умеят

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                    Целта на оформящия се флаг на 4 ч е към 3840-50
                    Може и да стане стига да мине 1.37777
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Незнам
                      Мисля си, че една КУРекция до 50 Фибо
                      до около 1.3850 за съвсем нормална макар,
                      че може да иде до към 1.40111 дето
                      е друго важно ФИБО
                      Обаче дали ще е така , ще знам след няколко дни
                      Айде на песновката
                      http://www.youtube.com/watch?v=0G3_kG5FFfQ&NR=1
                      Целта на оформящия се флаг на 4 ч е към 3840-50

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                        Аз мисля че така е правилно да се начертае щото стъпва линийката на четири точки и кУрсо отива към 1,4000-1,4200

ОК не претендирам за 100 % точност при изчертаването ,просто идеята дали е приложима ? Успех! Къси евро/долар не търгуваш ли или чакаш 3071 за дълги ?
                        Анализи EUR/USD

Коментар

• За днес (12-ти) излиза връх...(???) Малко не ми се вързва и едва ли преди 19:00 ще има по- сериозно раздвижване, но ще си отварям очите за някакви необичайни спайкове...

Коментар

• Норман Ламонт беше министър на финансите ,когато Сорос девалвира Паунда.Той се е къпал вече в горещата вода.Така че аз му вързвам на коментарите.
                            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Аз мисля че така е правилно да се начертае щото стъпва линийката на четири точки и кУрсо отива към 1,4000-1,4200

Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• 3850 чак такъв подарък не вярвам да направят

Коментар

Working...
                                X