IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Инвеститорското доверие в Германия е спаднало до най-ниското си ниво за последните три години през октомври. Причина за това е, че дълговата криза в Европа заплашва да се пренесе в банковия сектор и да спре икономическия ръст.
    Според Центъра за европейски икономически проучвания ZEW, индексът на очакванията на инвеститорите, който има за цел да предвиди развитието през следващите 6 месеца, спадна до -48.3 пункта от -43.3 за септември. Това е най-ниското ниво от ноември 2008 г. насам. Запитаните икономисти от Bloomberg прогнозираха спад до -45.0 пункта.
    След публикуване на новините цените на европейските акции изгубиха спечелените позиции от вчера. Негативно влияние оказа и изявлението от страна на правителството на Германия, че европейските лидери няма да дадат пълно решение за дълговата криза в района по време на срещата си на 23ти октомври.
    Анализатори коментират, че икономическото забавяне вече е налице и в Германия. Те добавят обаче, че става въпрос за забавяне, а не за навлизане в рецесия. Източник: Trader.bg "

На фона на тези дани и на фона на вчерашните немски извращения погледнете ДАХ
    Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Днес извращенята ще са големи и само ще гледам саира
      Успех на камикадзетата

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Ми като знаят, че ингилизите не
        могат да си позволят да вдигат лихви,,,,,,,,,,,,
        да може би това е обяснението за тази реакция - аз лично не я очаквах

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
          каква ??? не чак толкова по -висока от очакваното
          това което не разбрах е защо пазара реагира така като разпродаде паунда
          Ми като знаят, че ингилизите не
          могат да си позволят да вдигат лихви,,,,,,,,,,,,
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
            Аз вече писах какво развитие очаквам и сега само си чакам изпълнението на целите
            Вчерашните къси държиш ли, че не ти следя форума?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              Тия в GB каква инфлация искараха
              каква ??? не чак толкова по -висока от очакваното
              това което не разбрах е защо пазара реагира така като разпродаде паунда

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                Е тъй де ако не качи ще падне -то от това по-ясно няма.Пък дали те ебе или не те ебе мнението ми на мен ми е през кура
                А на мен през бръснатите ми топки!
                Ай погледай червеното още малко и 28 ще го посънуваш!

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                  Движенията следват нива-ниво-ниво -ниво!
                  По учебниците пише ако стигне там може да.... ако го мине следва друго! Така че мнението ти не ме е.е!
                  Е тъй де ако не качи ще падне -то от това по-ясно няма.Пък дали те ебе или не те ебе мнението ми на мен ми е през кура

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
                    Аз вече писах какво развитие очаквам и сега само си чакам изпълнението на целите
                    Да -да твоето мнение е всеизвестно 1.85 само,че не съм сигурен дали става дума за еврото или някоя друга двойка

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                      Ти да не си метереолог -през 5 мин си мениш мнението-да корекцията приключи време е за 1.28 поне
                      Движенията следват нива-ниво-ниво -ниво!
                      По учебниците пише ако стигне там може да.... ако го мине следва друго! Така че мнението ти не ме е.е!

Коментар

• Аз вече писах какво развитие очаквам и сега само си чакам изпълнението на целите

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                          Корекцията при евро/долар приключи, време е за яко нагоре! Моля ви, доларовия индекс плаче да се изсипе! Помогнете му!
                          Шегите и мненията ми не са препоръка!!!!!!!
                          Ти да не си метереолог -през 5 мин си мениш мнението-да корекцията приключи време е за 1.28 поне

Коментар

• Тия в GB каква инфлация искараха
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Затворена на 1.3684
                              Качи ли пак ще взема нови къси , като този път ще ги групирам с предишните в лимита на 1.3580
                              Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                С молитва
                                Пробвал съм но не става
                                Сигурно щото съм атеист

Коментар

Working...
                                X