IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jeyjey Разгледай мнение
    I know It's a joke. Затова го оттъргувах с малко. Ей така за закачка. СИЛАТА да е с теб!
    СИЛАТА Е С МЕН !!!! :
    ТРЕБЕ МАЛКО ПОД 1.40 ДА ИДЕ !!!!!!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Долар/йена и долар/франк говорят красноречиво какво се случи днес.
      Засега златото "мълчи", но то беше разпродадено доста през последните дни.
      Значи трябва да го разпродаваме още.

Коментар

Ревизията под очакваното на БВП на САЩ създаде предпоставки за сериозен риск-авършън. 5 минути преди Бен ще имаме Мичигън. Ако това също излезе лошо и Бен не намекне за QE3, смятайте, че доларът ще полети. Все пак - Бен е решаващ. Макар, че аз очаквам да е non-event изказването му и днес ще си го караме по фундамента.
        Няма как да не се самопохваля.
        Ето така се прави търговия по фундамент.
        Last edited by anon6706; 26.08.2011, 17:46.

Коментар

Долар/йена и долар/франк говорят красноречиво какво се случи днес.
          На мен не ми говорят нищо. Заради един шибан пип

Коментар

• Долар/йена и долар/франк говорят красноречиво какво се случи днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
              всеки случай ми харесва как се изказват централните банкери
              дават хляб за всякакво въображение
              Точно това ме притеснява ."Саморегулацията" за мен е чиста рейгъномика ( либерализъм) , но в сегашната ситуация на омагьосан кръг (QE-тата трупат нови дългове без да генерират растеж и условия за такъв) единствения изход е "оптимизация на фалитите", уж с цел избягване на Глобален Крах ....

Вероятно "оптимизация на фалитите " (терминът е мой ") ще означава фалити по периферията ( малки компании , държави и пр.) според Законите на Природата .А това не е никаква новина ....
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Спарт, вече въпросът не е дали и кога ФЕД ще вдига лихви. те казаха, че това няма да е преди средата на 2013.
                Вече не лихвените диференциали ще движат валутите, а очакванията за растеж. Е, естествено и Китай ще продължава да манипулира евро/долар, но и на това вече му се вижда края.
                какво то4но имаш предвид

искаш да кажеш 4е например ако сащ има най голяма перспектива за ръзтеж
                спекуланите ще купуват долара въпреки ниската му лихва

?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Да ама ме заболя ръката да натискам селл а той да катери А онези с Дедо ще ги държим
                  Да знайш, че Дедо сбърка там, но кой съм аз, за да го съдя.

П.П. ще излезе след 5 години на плюс и ще се похвали..... Господ здраве да му дава.

Коментар

• az пък смятам че на седмична вече има двоен връх и вече първата цел може да е 1,42.50
                    Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Не е това в момента СИЛАТА !!!!!
                      I know It's a joke. Затова го оттъргувах с малко. Ей така за закачка. СИЛАТА да е с теб!

Коментар

Маркета прави каквото трябва, на Дедовците се опъват.
                        Да ама ме заболя ръката да натискам селл а той да катери А онези с Дедо ще ги държим

Коментар

• В скоро време ще става страшно

Коментар

Спарт, вече въпросът не е дали и кога ФЕД ще вдига лихви. те казаха, че това няма да е преди средата на 2013.
                            Вече не лихвените диференциали ще движат валутите, а очакванията за растеж. Е, естествено и Китай ще продължава да манипулира евро/долар, но и на това вече му се вижда края.
                            всеки случай ми харесва как се изказват централните банкери
                            дават хляб за всякакво въображение

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Нещо маркета си прай квот си иска.
                              Маркета се опитва да прави каквото трябва, но Дедовците се опъват.

Коментар

• Първоначално изпратено от jeyjey Разгледай мнение
                                bgg_red видя ли пак 1,444444 го използва за трамплин и се сурна надолу. Реших да го пробвам, ама с малко. Засега доволен.
                                Не е това в момента СИЛАТА !!!!!
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X