If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А бре другарю Желев! Да Ви обясня и то колкото може по-културно:
Има една приказка:
Лайняната тояга от който и край да я хванеш все ще се изцапаш!
Сега разбра ли анализа по Фундамент???
Виждам, че не си оценил "пропуснатия" коментар от моя страна за повечето ти нули.
И ти да си жив здрав и дай Боже - БОГАТ!
Питам просто и то колкото може по-културно. Аматьорче съм, какво да правя. Ама поствам сделки, не "ако"-та.
Ама питах Google какво означава non-event и гледай какво излиза:
A non-event is an anticipated or highly publicized event that either does not occur or turns out to be anticlimactic, boring, or a hoax.
Non-events are disappointing because they are often hyped prior to their occurrence.
Boring "неочаквано" ли означава в твоя речник?
Есенцията в изказването на Бернанке... Прощавай, не ти си ми източник на информация.
А бре другарю Желев! Да Ви обясня и то колкото може по-културно:
Има една приказка:
Лайняната тояга от който и край да я хванеш все ще се изцапаш!
Сега разбра ли анализа по Фундамент???
Питам просто и то колкото може по-културно. Аматьорче съм, какво да правя. Ама поствам сделки, не "ако"-та.
Ама питах Google какво означава non-event и гледай какво излиза:
A non-event is an anticipated or highly publicized event that either does not occur or turns out to be anticlimactic, boring, or a hoax.
Non-events are disappointing because they are often hyped prior to their occurrence.
Boring "неочаквано" ли означава в твоя речник?
Есенцията в изказването на Бернанке... Прощавай, не ти си ми източник на информация.
Ти си boring (отегчителен, досаден, скучен). Продължаваш да се излагаш с неразбирането си, а може би и губиш пари. Пак прочети червеното от твоя пост. Какво точно не разбираш?!?!?! И защо толкова искаш да спра да пиша?! Ей това не мога да разбера???!!!
Ревизията под очакваното на БВП на САЩ създаде предпоставки за сериозен риск-авършън. 5 минути преди Бен ще имаме Мичигън. Ако това също излезе лошо и Бен не намекне за QE3, смятайте, че доларът ще полети. Все пак - Бен е решаващ. Макар, че аз очаквам да е non-event изказването му и днес ще си го караме по фундамента.
Прощавай Аноне, в горното аз прогноза не виждам, да не говорим за "търговия по фундамент".
Също така ми е трудно да разбера как "Бен е решаващ" и в същото време очакваш "изказването му да е non-event".
Сигурно пропускам иронията скрита вътре и между постовете.
В червеното означава, че няма да отговори на очакванията на Пазара. (Прочети поста ми малко преди това за търговията последния половин час преди изказването на Бърнанки).
Ако продължаваш да не разбираш, наблегни на графиките.
Успех!
П.П. Също така, обърни внимание кога ви постнах ЕСЕНЦИЯТА в изказването на Бърнанки. Но честно казано, не ми се обяснява с неблагодарни аматьори.
Сега сте започнали да влизате на минус и ми се ядосвате.... сорри, Майкъл.......
Ревизията под очакваното на БВП на САЩ създаде предпоставки за сериозен риск-авършън. 5 минути преди Бен ще имаме Мичигън. Ако това също излезе лошо и Бен не намекне за QE3, смятайте, че доларът ще полети. Все пак - Бен е решаващ. Макар, че аз очаквам да е non-event изказването му и днес ще си го караме по фундамента.
Прощавай Аноне, в горното аз прогноза не виждам, да не говорим за "търговия по фундамент".
Също така ми е трудно да разбера как "Бен е решаващ" и в същото време очакваш "изказването му да е non-event".
Сигурно пропускам иронията скрита вътре и между постовете.
Коментар