IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Врътката през последните години е ВИНАГИ една и съща. Учудвам се че не си го забелязал! Всяка една интервенция на паричните пазари е придружена с интервенция при златото! Даже се учудвам, че златото не падна с повече! Явно има доста голямо търсене на тези нива?
    Аз не се и съмнявам, че си по-наблюдателен и разбиращ от мен.

Но поне се изразявай по-ясно - ФЕД ще раздава ли долари или не? Ей туй ми е интересно как го мислиш.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
      Бате ви Ебльо вече си взе профита 1,3898 и сега е много доволен >>>щях да бъда още по доволен ако не бях ви послушал да ги намаля наполовина позициите заради маржин кола но нали трябва да спазваме риск менижмънта
      ето как изглеждам вече >>>въпреки прогнозите тука на някои ***заслужили инвеститори**** в началото на седмицата
      http://prikachi.com/images/898/3824898j.gif
      http://prikachi.com/images/902/3824902f.png

ПП. още е рано за къси >>> между 1,3970 и 1,4000 стоят поръчките за къси >>>>но всичко това ако стане до 15-20 мин . Ако е по късно >>>допълнително ще свиркам ако отворя късите
      Поздравления Дано да са истински пари
      Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Не е точно така. Златото не реагира със съответно покачване на спада на долара. Друга е врътката.
        Врътката през последните години е ВИНАГИ една и съща. Учудвам се че не си го забелязал! Всяка една интервенция на паричните пазари е придружена с интервенция при златото! Даже се учудвам, че златото не падна с повече! Явно има доста голямо търсене на тези нива?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Анон БЛАГОДАРСКО !!!

Не бързаш ли много с волейбола,
          че нашите са чак към 19 часа
          Сега гледам Полша и Словакия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
            Цитат:
            Първоначално изпратено от Voddy88
            Щото целта за днес ще е около 1.3770-80 като гледам.....Аз все пак си държа дългото от ония ден и чакам 1.38,но както казах и тогава - може да го затворя и в движение.Ще наблюдавам и ще мисля какво да го правя - чакаме данни от САЩ и ще гледам развитието

Взема да си прибера тия 300 пипса ли....
            Прибрани 240 пипса....че ще слизаме надолу май малко като гледам...после ще купим пак :П

Коментар

• Анон БЛАГОДАРСКО !!!

Не бързаш ли много с волейбола,
              че нашите са чак към 19 часа
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Бате ви Ебльо вече си взе профита 1,3898 и сега е много доволен >>>щях да бъда още по доволен ако не бях ви послушал да ги намаля наполовина позициите заради маржин кола но нали трябва да спазваме риск менижмънта
                ето как изглеждам вече >>>въпреки прогнозите тука на някои ***заслужили инвеститори**** в началото на седмицата
                http://prikachi.com/images/898/3824898j.gif
                http://prikachi.com/images/902/3824902f.png

ПП. още е рано за къси >>> между 1,3970 и 1,4000 стоят поръчките за къси >>>>но всичко това ако стане до 15-20 мин . Ако е по късно >>>допълнително ще свиркам ако отворя късите
                Last edited by Ебльо Еблев; 15.09.2011, 16:44.
                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

А яснооооо.... Фед пак раздава на всеки колкото пожелае... Също както при фалита на Лемъните... Явно, че положението е много по-зле отколкото сме предполагали. Явно, в ЕС няма никакъв междубанков пазар вече!
                  Не е точно така. Златото не реагира със съответно покачване на спада на долара. Друга е врътката.

Коментар

А яснооооо.... Фед пак раздава на всеки колкото пожелае... Също както при фалита на Лемъните... Явно, че положението е много по-зле отколкото сме предполагали. Явно, в ЕС няма никакъв междубанков пазар вече!
                    явно да
                    очевидно банките не вярват една на друга
                    а кризата в Еврозоната ескалира по-бързо от тази в САЩ

Коментар

• Късо от 1.3898

Коментар

• Хихих, кеширайте.... Бравос на вас. На мен ми изкъртиха зъбките в индексите. Нищо, ще чакам Филифедово

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Анон едно коментарче !!!!
                          Аз сега съм на волейболна тема.

На пръв прочит, освен че доларът ще го смъкнат, то и SNB ще прецакат.

Ако и Филито излезе лошо - доларът, че даже и йената, ще ги разпродадат здраво. Йената по-скоро срещу еврото и паунда.

Успех!

П.П. И за йената излязоха слухове, че BOJ ще въвежда някакви рейтс.

Коментар

• ЕЦБ ще проведе три аукциона да осигури неограничена ликвидност в долари .Управителният съвет на Европейската централна банка обяви, в координация с Федералния резерв, Банката на Англия, Японската централна банка и Швейцарската национална банка, която ще извърши три операции за предоставяне на ликвидност в щатски долари с падеж около три месеца. Тези операции, както е обяснено в изявление, ще се извършва в допълнение към текущите операции седмица обяви на 10 май, според изявление на ЕЦБ.

По-конкретно, търг ще се проведе на 12 октомври, ноември 9 и 07 декември и ще е с падеж на 5 януари, на 2 февруари и март, съответно

Коментар

• Цитат:
                              Първоначално изпратено от Voddy88
                              Щото целта за днес ще е около 1.3770-80 като гледам.....Аз все пак си държа дългото от ония ден и чакам 1.38,но както казах и тогава - може да го затворя и в движение.Ще наблюдавам и ще мисля какво да го правя - чакаме данни от САЩ и ще гледам развитието

Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                              Брех...много точно съм го оцелил това евро бе...точно докъдето смятах..дотам отиде

Въпроса е днес какво ще прави... :П

Взема да си прибера тия 300 пипса ли....

Коментар

• http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
                                Учете се от батко си!

Коментар

Working...
                                X