Първоначално изпратено от ingivo1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениедобре де не може ли да се оплачем някъде за това, че няма шиш при бенча .. докато при другите има ... 200 лева не са много .. ама половината хора в българия работим половин месец за тия пари
П.С. сега като разгледах другите ( дукас, мукас, доиче , моиче банк) и при тях няма таквиз работи .. или са успели да ги заличат от графиките си във no-time, за разлика от Трейдър.бг и делтата .... както и да е ...
П.С.С. Да работим цял месец за да ги проиграем на комар ... е във неделя загубих 20лв на Реал Мъдит*, ти па твоите си ги даваш за други глупости .. Важното в случая е да се диверсифицира .. пиене, жени, комар .....
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПо изгодна е турската лира, но не
да се инвестира, а да се скъсява
Съвсем скоро очаквам да я девалвират отново
и единствения проблем е, че не знам кога точно
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПо изгодна е турската лира, но не
и единствения проблем е, че не знам кога точно
Коментар
-
и единствения проблем е, че не знам кога точноЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеДо колкото знам няма вече словашка крона от 2009 , там някъде приеха Словакияв еворзоната
Иначе чешка има още ако нея имаш в предвид
Сега ще е интересно дали ще пробие надолу или пак се връщане към 1.3710 , там имам чакаща къса поръчка
Успех на всичкиЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеНякой знае ли нещо за словащката крона,...била изгодна за инвестиция
и единствения проблем е, че не знам кога точноLast edited by bgg_red; 21.09.2011, 11:50.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеИма много голяма вероятност
след малко да изтреса сериозно
КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКАОсобено след като швейцареца дерайлира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dr@znitel Разгледай мнениеusd/jpy от 76.30 - долу. Вие се кумете и чудете още
Коментар
Коментар