If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Взех че ви послушах и затворих половината позиции които таргета им беше 1,3828 за да мога да остана жив до стопа ми 1,2848 .Сигурно е грешка но пък е наистина е разумно че не ми се вкарват допълнително доларчета Ей сега ще ви покажа как изглежда ъкаунто
Разумна постъпка мислим ,че си направил .Успех и на там.
Реде що 3699 бре
Взех че ви послушах и затворих половината позиции които таргета им беше 1,3828 за да мога да остана жив до стопа ми 1,2848 .Сигурно е грешка но пък е наистина е разумно че не ми се вкарват допълнително доларчета Ей сега ще ви покажа как изглежда ъкаунто
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Сега за реконгносцировката
Мине ли тука(стопа ми) над 1.36999
днеска ще идем на 1.3838
тръгне ли надоле
1.3333333333333333333333
ЛЕГЕНДАРНОТО
дето го и привлича !!!!
Аман заман днес сме "смели " ****да се разбира безрасъдни ***утре в други ден може да ни изкарат големи късметлии и затова не сме занулили ъкаунтите Ама лошо няма >>>по добре късметлия и с тренда отколкото нещастен и в тълпата
успех ти желая, белкем и франко повлечеш Ама 2-ри път ти дават 3680 и ти го нещеш
Бах тая система дет не харесваш 1500 кинта
Ми да то интересното вече започнало като ви казах аре на дълги евра вие не раничко му било само аз и Ебливия ще сме на далавера
Аман заман днес сме "смели " ****да се разбира безрасъдни ***утре в други ден може да ни изкарат големи късметлии и затова не сме занулили ъкаунтите Ама лошо няма >>>по добре късметлия и с тренда отколкото нещастен и в тълпата
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар