IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Като това ти е професията, недей подпитва.

Мислиш ли, че току-така "случайно" предупредих ССттоилов?!
    Върни се няколко поста назад и прочети шегата ми. Не подпитвам а се наредих пръв за комисионната за която спореха. Голям мерак имаш да се ядеш с мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Това ми е професията мунчо! Мога да ти дам някоя консултация как да спестиш пари!
      Като това ти е професията, недей подпитва.

Мислиш ли, че току-така "случайно" предупредих ССтоилов?!

Коментар

Ако човек има достатъчно акъл да печели на пазарите, то той няма да се "осведомява" за данъците от форумите.
        Това ми е професията мунчо! Мога да ти дам някоя консултация как да спестиш пари!

Коментар

• Ако човек има достатъчно акъл да печели на пазарите, то той няма да се "осведомява" за данъците от форумите.

Коментар

Пак си станал с дупето нагоре Онси ден направи няколко отлични анализа и говореше все едно не си ти(без заяждане и високомерие) явно в този ден си изкарал някоя стотинка. днес си "вътрешно отделение:"ако съдя по тона ти. Успех все пак. И не се връзвай на шегите ми
            Сега пък взе да ставаш и подмазвач.

Коментар

Ти пък щото взе да печелиш, та тръгна и данъци да плащаш....

П.П. ССтоилов, не се занимавай с този и не му давай каквато и да е информация.
              Пак си станал с дупето нагоре Онси ден направи няколко отлични анализа и говореше все едно не си ти(без заяждане и високомерие) явно в този ден си изкарал някоя стотинка. днес си "вътрешно отделение:"ако съдя по тона ти. Успех все пак. И не се връзвай на шегите ми

Коментар

Дай пример:
                Ти пък щото взе да печелиш, та тръгна и данъци да плащаш....

П.П. ССтоилов, не се занимавай с този и не му давай каквато и да е информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                  човек требе да е изключително глупав за да плаща 15% ДОД+ДД .

Има си вратички за сваляне на 7.5% , въпреки, че дянков се опита да ги позатвори.
                  Дай пример:

Коментар

• човек требе да е изключително глупав за да плаща 15% ДОД+ДД .

Има си вратички за сваляне на 7.5% , въпреки, че дянков се опита да ги позатвори.

Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                    Хайде и аз да се включа, и да ви обложа с 10% ДОД и 5% данък дивидент или общо 15%. Плащат се преди да се разпределят печалбите, така ,че съм пръв! Внимателно да не пропуснете да ми ги изпратите и после да се наложи да Ви проверявам като цар Киро:

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Аз пък го цакнах преди запълването, по посока на гапа Късо 3378
                      Следящ 15 от 3318. Демек да ме стопира в легендарното в най-лош случай

Коментар

• SPART чадо,
                        малко сме, СИЛНИ СМЕ !!!!
                        Пък и за белота не си прав,
                        щото, ако жиуотните го могат,
                        ще има за няколко маси
                        Last edited by bgg_red; 03.10.2011, 15:06.
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Търгуваме !!!....
                          С кво Реде, чадо ? С трънки и глогинки , свинска карантия или менкате сливи за смет

Останалите сте трима души да се замервате с глупости и на това ако му викате търговия ...та вие дори не стигате за белот .......Поне спамете като хората, за да поддържате читателската интрига .

Сега погледнах набързо и другите теми - и там същата простотия до шия .При Желев - тоже ....

http://www.youtube.com/watch?v=xLOGZ...feature=relmfu
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• В Щатско май ще има големи протести тия дни взе да става интересно (отново)

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                              Прибирач на пари или тъй на наречените дивиденти

Може и на по малък процент-стандартните 10%
                              Хайде и аз да се включа, и да ви обложа с 10% ДОД и 5% данък дивидент или общо 15%. Плащат се преди да се разпределят печалбите, така ,че съм пръв! Внимателно да не пропуснете да ми ги изпратите и после да се наложи да Ви проверявам като цар Киро:

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Търгуваме !!!
                                Аз лично чакам един ГАП да се запълни !!!
                                Аз пък го цакнах преди запълването, по посока на гапа Късо 3378

Коментар

Working...
                                X