Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеТова ми е професията мунчо! Мога да ти дам някоя консултация как да спестиш пари!
Мислиш ли, че току-така "случайно" предупредих ССтоилов?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАко човек има достатъчно акъл да печели на пазарите, то той няма да се "осведомява" за данъците от форумите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеПак си станал с дупето нагореОнси ден направи няколко отлични анализа и говореше все едно не си ти(без заяждане и високомерие) явно в този ден си изкарал някоя стотинка. днес си "вътрешно отделение:"ако съдя по тона ти. Успех все пак. И не се връзвай на шегите ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи пък щото взе да печелиш, та тръгна и данъци да плащаш....
П.П. ССтоилов, не се занимавай с този и не му давай каквато и да е информация.Онси ден направи няколко отлични анализа и говореше все едно не си ти(без заяждане и високомерие) явно в този ден си изкарал някоя стотинка. днес си "вътрешно отделение:"ако съдя по тона ти. Успех все пак. И не се връзвай на шегите ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеДай пример:
П.П. ССтоилов, не се занимавай с този и не му давай каквато и да е информация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениечовек требе да е изключително глупав за да плаща 15% ДОД+ДД .
Има си вратички за сваляне на 7.5% , въпреки, че дянков се опита да ги позатвори.
Коментар
-
човек требе да е изключително глупав за да плаща 15% ДОД+ДД .
Има си вратички за сваляне на 7.5% , въпреки, че дянков се опита да ги позатвори.
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеХайде и аз да се включа, и да ви обложа с 10% ДОД и 5% данък дивидент или общо 15%. Плащат се преди да се разпределят печалбите, така ,че съм пръв! Внимателно да не пропуснете да ми ги изпратите и после да се наложи да Ви проверявам като цар Киро:
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз пък го цакнах преди запълването, по посока на гапаКъсо 3378
Коментар
-
SPART чадо,
малко сме, СИЛНИ СМЕ !!!!
Пък и за белота не си прав,
щото, ако жиуотните го могат,
ще има за няколко масиLast edited by bgg_red; 03.10.2011, 15:06.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТъргуваме !!!....
Останалите сте трима душида се замервате с глупости и на това ако му викате търговия
...та вие дори не стигате за белот
.......Поне спамете като хората, за да поддържате читателската интрига
.
Сега погледнах набързо и другите теми - и там същата простотия до шия.При Желев - тоже
....
http://www.youtube.com/watch?v=xLOGZ...feature=relmfuДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеПрибирач на пари или тъй на наречените дивиденти
Може и на по малък процент-стандартните 10%:
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТъргуваме !!!
Аз лично чакам един ГАП да се запълни !!!Късо 3378
Коментар
Коментар