IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Чакай сега. Каква работа? Тук се правят парите, а ти ходиш за 200 лева да бъхтеш?
    е тук съм де тук

спокойно по късно може пак да ти пиша
    и ако пак ми завишиш очакванията до 10 валутни двойки
    няма как да не стане отново така 4е самичък да се направиш да изглеждаш комичен

Коментар

Чакай сега. Каква работа? Тук се правят парите, а ти ходиш за 200 лева да бъхтеш?
      само на ден

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение

аре чао че имам работа

Коментар

• Дека са жиотните? Ближат бичи рани ?

Коментар

Няма как да стане защото имам 5 различни валути и когато ми трябва кеш винаги има валута която мога да продам на печалба. освен това всичко е разделено на лотове и са закупени на различни нива.
            ама я 4акай сега
            аз си мислех 4е винаги имаш 10 валути които можеш да продадеш на печалба, а то се оказаха 5
            резултата е под очакванията - следователно не струваш

аре чао че имам работа

Коментар

а дълъг е по обратия път към моята сметка но умножено по 10 щото си бил много вдъхновен от първона4алния профит
              Няма как да стане защото имам 5 различни валути и когато ми трябва кеш винаги има валута която мога да продам на печалба. освен това всичко е разделено на лотове и са закупени на различни нива.

Коментар

Къс е когато излиза от твойта сметка и влиза в мойта като дълъг
                а дълъг е по обратия път към моята сметка но умножено по 10 щото си бил много вдъхновен от първона4алния профит

Коментар

я сега кажи още колко години ще учиш какво е туй къс долар и дълъг долар
                  и докога в мозъчето ти ще е такава кашичка ?

да не измислят друга игра на мястото на форекса дорде ти научиш какво е долар
                  ааам?
                  Къс е когато излиза от твоята сметка и влиза в моята като дълъг
                  Last edited by 4un4o; 01.09.2011, 14:40.

Коментар

Уважи го човека! Няма да оди неуважен! При голямото преселение много народ го уважиха
                    П.П Бати си гушна +170 пипса в реалната сметка пък сега ако ще и да корегира.до 1.50
                    я сега кажи още колко години ще учиш какво е туй къс долар и дълъг долар
                    и докога в мозъчето ти ще е такава кашичка ?

да не измислят друга игра на мястото на форекса дорде ти научиш какво е долар
                    ааам?

Коментар

...
                      но днес по някаква причина си решил да дезинформираш....
                      Верить нельзя никому порой даже самого себе - мне , можно !

http://www.youtube.com/watch?v=-hu0-lQORcs&NR=1
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

анонски имам ти уважението и то много
                        но днес по някаква причина си решил да дезинформираш

така че ще прекратиме дискусията засега
                        Уважи го човека! Няма да оди неуважен! При голямото преселение много народ го уважиха
                        П.П Бати си гушна +170 пипса в реалната сметка пък сега ако ще и да корегира.до 1.50
                        Last edited by 4un4o; 01.09.2011, 14:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          От началото на август та до днес двойката е във възходящ тренд само с една корекция. Нямаш нетни дълги долари в нея.
                          анонски имам ти уважението и то много
                          но днес по някаква причина си решил да дезинформираш

така че ще прекратиме дискусията засега

Коментар

при ураганите никога не се знае какво ще бъде
                            не знам дали имаш google earth но там можеш да видиш много добре как бурята постоянно изменя степента си и е абсолютно непредвидима

за да платят кеш застрахователите трябва да освободят долари
                            в последният месец бяха купували доста долари през валутни двойки като ауд/усд /не знам защо намесваш евро/долар - през тая валутна двойка никой не купуваше долари/ за да освободят тези долари трябва да затворят късите ауд/усд - тоест реакцията е пока4ване на ауд/усд
                            Момчето което говори с морето на някакъв странен език........

Коментар

видях защото имаше огромен спад на двойката както и на пазарите като цяло от началото до средата на август
                              това зна4и затваряне на дълги плюс къси
                              От началото на август та до днес двойката е във възходящ тренд само с една корекция. Нямаш нетни дълги долари в нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                И как точно в графиката на AUD/USD видя да са скъсявали тази двойка последния месец?!?!
                                видях защото имаше огромен спад на двойката както и на пазарите като цяло от началото до средата на август
                                това зна4и затваряне на дълги плюс къси

Коментар

Working...
                                X