IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    де да знам
    може някой девиант да си , със свински помисли , маймунски апетит към бананите и афинитет към продажбите на чуждо имущество, преди още да си го придобил

аве , що мен питате ? анонимният комарджия има нужда от психопати , за да задоволи новата си страст към трейдинг девиациите.
    вярвам , че с удоволствие ще задоволи любопитството ви , събирайки междувременно матрЯл за една дисертация
    КРАДЛИВА МИЖАТУРКА,
    не ми използвай таквиз думи,
    щото с тях навярно искаш да
    минеш за много учен, а не си !!!!
    Тебе питам щото навярно имаш
    най-много реализирани сделки
    щот нали склалпираш бря, пък и нали си
    КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Нещо в детството ми)) Това, което се сещам на първо четене - ЕNE, WCOM, SODI
      Някак съм пропуснал да страдам в къси акции през годините. Като си спомням с каква ярост шортих AAPL и PCLN в диапазона 10-20 кинта И като им видя цените сега, свят ми се завива

Коментар

е оставям думата на комарджи психолога
        Нещо в детството ми)) Това, което се сещам на първо четене - ЕNE, WCOM, SODI

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          И при мен преобладават късите.
          КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
          проблем ли е това
          де да знам
          може някой девиант да си , със свински помисли , маймунски апетит към бананите и афинитет към продажбите на чуждо имущество, преди още да си го придобил

аве , що мен питате ? анонимният комарджия има нужда от психопати , за да задоволи новата си страст към трейдинг девиациите.
          вярвам , че с удоволствие ще задоволи любопитството ви , събирайки междувременно матрЯл за една дисертация
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• И при мен преобладават късите.
            КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
            проблем ли е това
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

За тва ти говорем При мен е 70/30 в полза на късите, което аз отчитам за някакъв голям недостатък, въпреки всички оправдания които мога да си намеря
              8-9 % са в рамките на допустимото при теб има неква деформация
              при положение , че болшинството от търговците имат проблеми с късите и със самата концепция даже, на подсъзнателно ниво . там обаче оставям думата на комарджи психолога
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

за последните 2 години в ефекспро сметката е с лек превес на дългите , нещо около 8-9%
                За тва ти говорем При мен е 70/30 в полза на късите, което аз отчитам за някакъв голям недостатък, въпреки всички оправдания които мога да си намеря

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                  Тъй както върви до 13.10 може и да видим 1.2873.
                  В момента имаме динамична подкрепа на седмична от 200 МА и 50МА на месечна.Пробие ли ?Няма кво да го спре технически.
                  Last edited by playmen; 03.10.2011, 18:43.
                  Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Виж си статистиката Защото аз явно си имам проблем с дългите
                    за последните 2 години в ефекспро сметката е с лек превес на дългите , нещо около 8-9%

Коментар

• Тъй както върви до 13.10 може и да видим 1.2873.
                      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

така се случва. нямам проблем с късите
                        Виж си статистиката Защото аз явно си имам проблем с дългите

Коментар

Нали на 3295 щеше да отваряш бре
                          Е това беше снощи ама не се закачиха >>> нали се плъзга мувинга и не стои на едно място >>>сега ако се закачат ще свиркам да отваряте и вие ако искате
                          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Руки и ти май повечко далгото перкаш
                            така се случва. нямам проблем с късите

Коментар

то и на късо се печели , доколкото ми е известно
                              Да ама не е показала системката къси като ходеше за кУрекция предните дни и аз не отворих тя мойта е алчна за много пипсове . Ама добре се справя засега >>>след седмица ще станат точни три месеца откакто почнах на реални с нея и съм на + 41% Смятам че е добре за толкова време >>>вие какво ще се похвалите ?
                              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

то и на късо се печели , доколкото ми е известно
                                Руки и ти май повечко далгото перкаш

Коментар

Working...
                                X