IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
    глупи
    ти така и не разбра елементарни основни положения във форекса
    Тук става дума за фалит ако си обръщаш парите реално с лост 1:1 и ги държиш на депозит с лихва в банката. Не се навирай между двама които си мерят пушките,да не станеш черешката на тортата.
    П.П Обясни като си обърна еврата в долари и ги сложа на влог с 2.5 % годишна лихва как ще фалирам? Хайде отворко.ти си!

Коментар

• Добрутро! Ко прайте на 1.4275 Марш у рейнджо Дълго едно вземам

Коментар

• БГГ-Ред
        Обичаш ли изсипванията или не ги обичаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Не си в час! Какво значи да се обезцени долара? спрямо какво? Спрямо еврото или спрямо паунда или спрямо двете заедно. Голям праз! Ще си купя петрол или автомоибил. Номера е да няма инфлация. Само инфлацията може да обезцени покупателната сила на парите.
          глупи
          ти така и не разбра елементарни основни положения във форекса

Коментар

• Най-после бетонът 1.4444 е пробит!!!

Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
            Залагай в bet 365 за 1,444444444444 ,там не бях влизал от 1 година и като погледнах че и валутите са хакнали на залози се хванах за главата
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Сорос заяви, че е необходимо еврото да са разпадне като валута в настоящия и вид за да бъде спасена Еврозоната. Като план В, Сорос предвижда неконтролиран фалит или напускане на Еврозоната от Гърция , което обаче съдържа непоносимо високи рискове за останалите държави. На първо място хората ще атакуват банките в Атина, а след това в Мадрид и вероятно Рим. Дългът на Гърция ще трябва да бъде орязан, но тогава подобни искания ще отправят Португалия, Испания, Италия и в скоро време Франция.

* За това е необходим план С, който включва излизане от Еврозоната на Австрия, Финландия, Германия и Холандия и създаване на собствена валута специално за тези държави, като останалите държави запазят еврото. Ако новата валута за специалните държави се въведе на по-нисък разменен курс ще стимулира конкурентноспособността и икономиката им. В новият паричен съюз ще могат да влизат държав и извън Еврозоната. Ще бъде възможно и гъвкавото преминаване от един съюз в друг при определени условия. Link
              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                И какви са коефицентите, залозите ден за ден или ?
                Залозите са на 5 мин ,час и за деня до колкото успях да им схвана кондиката

Коментар

• И какви са коефицентите, залозите ден за ден или ?
                  Гледам как почна леко да пада и се надявам че вече ще тръгне хубавото падане , че 17 мина и каквито и опции да е имало вече ги няма
                  Лека и успешна вечер на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    1,44444444444444444 е модата

Залагай в bet 365 за 1,444444444444 ,там не бях влизал от 1 година и като погледнах че и валутите са хакнали на залози се хванах за главата

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      мръсни комунисти
                      и на форекса е...а мамата
                      Ето,увеличаваме се,казвам ви аз,на чайниците не може да им се вярва!Мародерстват както си искат!
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• 1,44444444444444444 е модата
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                          Еиии такова зацикляне при еврото скоро не беше ставало
                          мръсни комунисти
                          и на форекса е...а мамата
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Аз там не бих се пробвал. Тоя CHF много скъп ми се струва вече .

Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                            То при usd/chf имаше 2,15 % слизане днес, ама кой да фани
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Еиии такова зацикляне при еврото скоро не беше ставало

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                1.444 e пълен бетон!
                                То при usd/chf имаше 2,15 % слизане днес, ама кой да фани

Коментар

Working...
                                X