Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСори, май не съм го написал много ясно Кат се чета и аз не се разбирам Ще опитам друг път да го изложа по-ясно. Ся ме боли зъб и го тъпча с виски
и не се излагай, а утре сутрин
бегай на МАМУНски ЗЪБАР !!!!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
РЕД РЕД РЕД !!!!!!!!!
Стига сте си ги мерили !!!
Онова чадо дето ги метка
дългите списъци със сделки
да знае, че това на никого не е
НУЖНО и НИКОИ не се интересува !!!!!
Айде успокоите си, че време за лека нощ стана !!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ кое ти е сериозното. Ако имаш да казваш нещо, що не го направиш разбираемо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМоже и да си прав. При мен се е случвало реалната сметка да е по добре от демото и обратно, така че не мога да направя разлика.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениезабелязвам че тук преди време се постваха анализи сделки прогнози. сега гледам станало говорилня и се напълнило с жувотни. лошо нема ма земите сменете името на темата поне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеИма огромна психологическа разлика ,аз ,на демо съм милионер
а реала си мамата ..... еле па ако акаунта е с 5 нули.
ако започнещ с 100 отписани успешно , то те по някое време надхвърлят сумата , която ти е безразлична и ..... виж по гореБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеРЕДЕ въдвори РЕД
тука всичко се над.....ило и се ежи.напушили се май днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНапротив напълно сериозен съмБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеРазликата между демо и риъл е че на демото има домати с колци по 5 лефа. На Риъла има 5 домати с колци по 5 лефа, останалите домати с колци са по 50 кинта. Та на демото стопът ти че е на 5 кинта, а на риъла на 50Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеkostas19, виж дали няма "investor password" в платформата която използваш.
Ако има такава, пусни я тук и на всеки който му е интересно ще следи реализацията на демо-акаунта ти. Да пускаш постове от по 1000 реда с които показваш колко си велик няма смисъл и това има негативен ефект. Сериозно Никой тук не ти желае злото
Коментар
Коментар