IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добрю ютрю

Кафето е преде мен и ПРОЦЕДИРАМ !!!

Успешен ден на всички ХОРА !!!

П.П>Вижда се едно слизане до около 1.32333
    и след това пак ЛЕГЕНДАРНОТО
    1.33333333333333333333333333333
    привлича го !!!!!
    Last edited by bgg_red; 05.10.2011, 08:07.
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Добрутро и от мен! Джезвето на печката, синът събуден за 15-ти път.... Абе денят започва Пускам и БТВ-ту

Коментар

• Иии, добро утро нема кой да каже днес
        Реде стаай да те черпавам кайве!
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Fi4to и мен ме дразни средата в темата и то мноо. Чак място не мога да си намеря. Да вземем ние с теб да си направим нова тема. Какво ще кажеш?

---------
          Добро утро!

Коментар

• Първоначално изпратено от danchoto Разгледай мнение
            Ти мойто момче си 100 процентов идиот Чак не мога да повярвам че прописах заради теб
            Не се впрягай толкова, колега, не си струва - идват избори и избуяването на нови никове е неизбежно, за съжаление. Не си ли забелязал, че винаги е така - пръква се " НОВИЯТ УЧАСТНИК " и веднага започва да говори " НА ВЪПРЕКИ " с някой, докато натрупа определен брой мнения и веднага пак изчезва, до момента в който не започне ПЛАТЕНОТО СПАМЕНЕ в някоя гореща тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
              E hubawo e `e me swetna `e powe`eto sa na we`noto demo
              Ти мойто момче си 100 процентов идиот Чак не мога да повярвам че прописах заради теб

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                Ами истината е някъде там.Тука всичките са егота.
                И защо ли,ами защото не си плащат за информация или не са открили системата, която работи.А това изисква много гледане, анализиране и логика.А това става с времето и пак то е валидно преди цената,така че преди да ги търсиш такива, погледни първо в себе си.
                И относно акаунтите, повечето са на демо тук.Така, че си пак по добре от тях.
                E hubawo e `e me swetna `e powe`eto sa na we`noto demo
                Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                  Ти май наистина не знаеш с какво се захващаш !! Или си някой със сменен ник и се ебаваш , или смени тревата.
                  Знам много добре с какво се захващам но както и да е явно просто не съм уцелил форума в които да получа това което търся

Коментар

Знам затрил съм поне 40 акаунта Занимавал съм се с тва доста време просто заради бившата ми работа се налойи да се отегля за 4 год . В форума ме дразни това че повечето са напред в играта и си мерите пишките на високо и като се пяви новобранец се очаква да получи нещо положително като инфо и съвети а не обичаините тъпизми които повечето си обменят колкото да не заспат. Все пак темата е Forex и като начинаещ би влезнал точно тука.
                    Ами истината е някъде там.Тука всичките са егота.
                    И защо ли,ами защото не си плащат за информация или не са открили системата, която работи.А това изисква много гледане, анализиране и логика.А това става с времето и пак то е валидно преди цената,така че преди да ги търсиш такива, погледни първо в себе си.
                    И относно акаунтите, повечето са на демо тук.Така, че си пак по добре от тях.

Коментар

...попарата за която не се строшваш от работа ...
                      Ти май наистина не знаеш с какво се захващаш !! Или си някой със сменен ник и се ебаваш , или смени тревата.

Коментар

Позна че ще попитам какво е "ДАУ" ама преди това ще ти подскажа че на тва дет се случи му отиграх и трите вълнички и си увеличих печалбата само знам че много неща незнам но ти явно не ми знаеш за 6тото 4увство
                        Би ли обяснил какви три вълни си отиграл
                        Докато човек не се предаде,той е по-силен от своята съдба - Ремарк

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                          Браво за печалбата , но да знаеш , че "6тото 4увство" е затрило маса акаунти.
                          Това ти го пиша с най-добри Чувства , но знай , че такива въпроси дразнят !
                          Знам затрил съм поне 40 акаунта Занимавал съм се с тва доста време просто заради бившата ми работа се налойи да се отегля за 4 год . В форума ме дразни това че повечето са напред в играта и си мерите пишките на високо и като се пяви новобранец се очаква да получи нещо положително като инфо и съвети а не обичаините тъпизми които повечето си обменят колкото да не заспат. Все пак темата е Forex и като начинаещ би влезнал точно тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                            Що не пробваш да на ВалСтрийт? Това е главната на Вакарел.
                            Абей, много станаха киборгите!!!
                            Аз в вакарел съм се наиграл вече и квото имаше да се взима от там съм го взел Ама и на киборгите им се докуса от попарата за която не се строшваш от работа И въпреки че залаганята са 100 към 1 че ще се справя само седи и гледаи

Коментар

• Лека от мен!

Коментар

• на 1.34 ще добавя към късите. Ако дойде преди 1.18ХХ
                                Изнасям се и оставям автоматиката, доколкото я има!
                                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Working...
                                X