IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Dukascopy

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
    А какво е скалп да не е няколко пипса треид или 1
    голям обем, 2-3 до 10 пипа профит
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• А какво е скалп да не е няколко пипса треид или 1
      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Рукито, кой е най-добрият брокер за скалп, ти кой използваш? Ще се радвам да кажеш...
        това моето не е скалп. като начало зачеркни всички форекс брокери това включва и це фе де-тата
        поразгледай се за фючърси и акции
        фючърси по-добре , че няма изискване за минимум 25к в сметкат за pattern daytrader
        Last edited by NYSERookie; 02.09.2011, 23:39.
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Рукито, кой е най-добрият брокер за скалп, ти кой използваш? Ще се радвам да кажеш...
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
            Ясно, не знаех за тия 48 ойро. Пък и аз не трейдвам милиони а 10 до 50 К
            Кой брокер има най-тесен спред без слипидж и без комисионни?
            Не става въпрос да търгуваш милиони на сделка, а за натрупания оборот за месец.
            Дори и с обемите които си споменал ще стигнеш лесно няколко милиона за 30 дни.
            Няма как да има брокер с тесен спред и без комисионна.
            На Рукито сметките са много точни, малко над 2 пипа е реалния разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              зависи от начина ти на търговия, няма място за спорове.
              щом си доволен трейдваш си с тях и си свиркаш.
              както неведнъж съм казвал , брокера е инструмент ако не ти върши работа , захвърляш го и си вземаш такъв дето върши
              Анджък Ко хубу го каза
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                ОК Не ми се спори. Аз съм доволен от тях

зависи от начина ти на търговия, няма място за спорове.
                щом си доволен трейдваш си с тях и си свиркаш.
                както неведнъж съм казвал , брокера е инструмент ако не ти върши работа , захвърляш го и си вземаш такъв дето върши

Коментар

• ОК Не ми се спори. Аз съм доволен от тях
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    Руки не ти е съвсем точно инфото. Комисионът зависи от размера на сметката и от търгуваните обеми. Слип много често няма.
                    точно е
                    3 месеца ги мъчих , със сравнително малка сметка и с недотам голям оборот , че да падне комисиона.статистиката за слипа обаче е вярна.
                    от около 300 трейда ,имам един без слип, един със слип 0.1 в моя полза и 3 слипа по-големи от 5 пипа

избягвам да говоря наизуст или да преразказвам

Коментар

имаш слип по 0.3-0.5 на вход и изход приблизително, отделно комисион 48ойро = приблизително 63 $ на милион на посока , което излиза по около 1.3 пипа на трейд. сам смятай нататък
                      Ясно, не знаех за тия 48 ойро. Пък и аз не трейдвам милиони а 10 до 50 К
                      Кой брокер има най-тесен спред без слипидж и без комисионни?

Коментар

имаш слип по 0.3-0.5 на вход и изход приблизително, отделно комисион 48ойро = приблизително 63 $ на милион на посока , което излиза по около 1.3 пипа на трейд. сам смятай нататък
                        Руки не ти е съвсем точно инфото. Комисионът зависи от размера на сметката и от търгуваните обеми. Слип много често няма.

Коментар

Е, защо спреда е само 0,6 или 0,7 пипа доколкото виждам от демото им. На Бенчмарк е 2 пипа, а с метатрейдъра им даже 3. Къде е най-тесен спреда?

Коментар

не става за скалпиране.
                            т.е. става ама цената на трейда е много висока .
                            Е, защо спреда е само 0,6 или 0,7 пипа доколкото виждам от демото им. На Бенчмарк е 2 пипа, а с метатрейдъра им даже 3. Къде е най-тесен спреда?

Коментар

Някой търгува ли с Dukaskopy? Гледам че спреда им при евродолар е около 0.6-0.7 пипа а при бенчмарк е 2 (даже 3 при метатрейдър). Обаче колко излизат преводите от и към сметката?
                              не става за скалпиране.
                              т.е. става ама цената на трейда е много висока .

Коментар

• Мнения за Dukascopy

Някой търгува ли с Dukaskopy? Гледам че спреда им при евродолар е около 0.6-0.7 пипа а при бенчмарк е 2 (даже 3 при метатрейдър). Обаче колко излизат преводите от и към сметката?
                              Working...
                              X