Първоначално изпратено от trade
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Dukascopy
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеРукито, кой е най-добрият брокер за скалп, ти кой използваш? Ще се радвам да кажеш...
поразгледай се за фючърси и акции
фючърси по-добре , че няма изискване за минимум 25к в сметкат за pattern daytraderLast edited by NYSERookie; 02.09.2011, 23:39.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеЯсно, не знаех за тия 48 ойро. Пък и аз не трейдвам милиони а 10 до 50 К
Кой брокер има най-тесен спред без слипидж и без комисионни?
Дори и с обемите които си споменал ще стигнеш лесно няколко милиона за 30 дни.
Няма как да има брокер с тесен спред и без комисионна.
На Рукито сметките са много точни, малко над 2 пипа е реалния разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениезависи от начина ти на търговия, няма място за спорове.
щом си доволен трейдваш си с тях и си свиркаш.
както неведнъж съм казвал , брокера е инструмент ако не ти върши работа , захвърляш го и си вземаш такъв дето вършиМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеОК Не ми се спори. Аз съм доволен от тях
зависи от начина ти на търговия, няма място за спорове.
щом си доволен трейдваш си с тях и си свиркаш.
както неведнъж съм казвал , брокера е инструмент ако не ти върши работа , захвърляш го и си вземаш такъв дето вършиТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеРуки не ти е съвсем точно инфото. Комисионът зависи от размера на сметката и от търгуваните обеми. Слип много често няма.
3 месеца ги мъчих , със сравнително малка сметка и с недотам голям оборот , че да падне комисиона.статистиката за слипа обаче е вярна.
от около 300 трейда ,имам един без слип, един със слип 0.1 в моя полза и 3 слипа по-големи от 5 пипа
избягвам да говоря наизуст или да преразказвамТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеимаш слип по 0.3-0.5 на вход и изход приблизително, отделно комисион 48ойро = приблизително 63 $ на милион на посока , което излиза по около 1.3 пипа на трейд. сам смятай нататък
Кой брокер има най-тесен спред без слипидж и без комисионни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеимаш слип по 0.3-0.5 на вход и изход приблизително, отделно комисион 48ойро = приблизително 63 $ на милион на посока , което излиза по около 1.3 пипа на трейд. сам смятай нататъкМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеЕ, защо спреда е само 0,6 или 0,7 пипа доколкото виждам от демото им. На Бенчмарк е 2 пипа, а с метатрейдъра им даже 3. Къде е най-тесен спреда?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениене става за скалпиране.
т.е. става ама цената на трейда е много висока .
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеНякой търгува ли с Dukaskopy? Гледам че спреда им при евродолар е около 0.6-0.7 пипа а при бенчмарк е 2 (даже 3 при метатрейдър). Обаче колко излизат преводите от и към сметката?
т.е. става ама цената на трейда е много висока .Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар