Първоначално изпратено от Алън
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БНБ трябва да продаде златото веднага!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение;;МИСЛЯ че ще расте още ако Централната банка не се намеси ....
по принцип си прав де
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеАко нещо трябва да продаде БНБ сега, това са валутните резерви в швейцарски франкове.
по принцип си прав де
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеЗабавно е как най-тъпите идеи в тоя форум се коментират най-много. Тоя СПЕКО е наистина уникален - как изобщо му хрумват такива малоумни неща. Личи си от километри, че си няма хал хабер от света, ама ръси щедро акъли и рисува апокалиптични картини.
Що му обръщате внимание изобщо - той е като футболен фен, който не разбира нищо, но е сигурен, че ще реди състава по-добре от Мауриньо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеТака е всестранно надарен, не съм като тебе само за трактори да пиша и да възхвалявам най-некадърното управление на България от началота на прехода
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениесимов ,а ти от коя планета идваш...разсъжденията ти са впечатляващи...Идва нибиру , купувайте злато , защото като дойде това ще бъде единствената размена монета ...ти четеш ли си глупостите които пишеш....
тръгна от някакво оплюване на правителството и как се завъртя та отиде да посрещаш нибиру.....Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеЙосифе засрами се ставаш за смях във форума.
Никой не е казал, че потопа ще е пълен и не се знае какъв точно може да е. Златото е единственото което ще бъде признато като цяло за разменна монета ако не дай си или дай си Боже се случи нещо
Дано не се стига до там но ако аз съм Държава бих купувал злато а не продавал.
Веднъж на 3600 години се случва подобно събитие и ние сме щастливците които ще го видят
тръгна от някакво оплюване на правителството и как се завъртя та отиде да посрещаш нибиру.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеИзвинявам се, че спамя темата, но искам да направя едно опровержение на msimov
Според информацията, която намирам в интернет и която съществено се различава от източника на вселенска простотия днес.бг ( където доста описателно е развита идеята за Нибиру).
1 - шумерите са познавали 7 планети (не съм много учен, така че тук може и да греша). Т.е. не са стигнали до 10тата Нибиру
2 - много важно
Плутон вече не е планета, така че за съжаление за да стигнем до десетата Нибиру ще трябва да намерим нова 9та планета.
ГЛУПОСТИ ГЛУПОСТИ ГЛУПОСТИ И АЗ КАТО ПЪРВИЯ БУНАК ТИЧАМ ДА ТИ ОТГОВАРЯМ.
ШУМЕРИТЕ СА НАЙ-СТАРАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА СВЕТА ПО СТАРИ ОТ МАЙТЕ И ИНКИТЕ.
ШУМЕРИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ДОШЛИ СЪЩЕСТВА С КОРАБИ ОТ НИБИРУ И ИМ ДАЛИ ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ ПЛАНЕТИТЕ В СИСТЕМАТА НИ СА 11.
20 000 Таблоида са оснали от тяхното време като един изобразява слънцето и 11 планети около него.
http://www.youtube.com/watch?v=HOMd4XxXrxA
ОХ КАКВО ШОУ ЩЕ СТАНЕ АКО НА ТАЗИ ПЛАНЕТА НАИСТИНА ИМА ИЗВЪНЗЕМНИ И ДОЙДАТ.Last edited by msimov; 02.08.2011, 19:44.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Извинявам се, че спамя темата, но искам да направя едно опровержение на msimov
Според информацията, която намирам в интернет и която съществено се различава от източника на вселенска простотия днес.бг ( където доста описателно е развита идеята за Нибиру).
1 - шумерите са познавали 7 планети (не съм много учен, така че тук може и да греша). Т.е. не са стигнали до 10тата Нибиру
2 - много важно
Плутон вече не е планета, така че за съжаление за да стигнем до десетата Нибиру ще трябва да намерим нова 9та планета.Last edited by Moesia; 02.08.2011, 18:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениене недей..СПЕКО каза ПРОДАВАЙ НАРОДЕ ......
обаче се обърках вече ...Нибиру идва , ще има потоп за какво ми е това злато....а пък симов казва купувай защото идва Нибиру....за кво ми е туй злато бе Симов , след потопа кво ще го правя .... ще си го мажа на филийки ли ...
Никой не е казал, че потопа ще е пълен и не се знае какъв точно може да е. Златото е единственото което ще бъде признато като цяло за разменна монета ако не дай си или дай си Боже се случи нещо
Дано не се стига до там но ако аз съм Държава бих купувал злато а не продавал.
Веднъж на 3600 години се случва подобно събитие и ние сме щастливците които ще го видятМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНи биру, ни ракию, ни ром (не от тия на импето) е останало в кварталната ти кръчма, това разбрахме, но какво общо има това с магистрали и фискални резерви, още се чудим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСега вече разбрах. Купувайте злато че Нибиру идва
обаче се обърках вече ...Нибиру идва , ще има потоп за какво ми е това злато....а пък симов казва купувай защото идва Нибиру....за кво ми е туй злато бе Симов , след потопа кво ще го правя .... ще си го мажа на филийки ли ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетоя пич да беше наблегнал на правописа в училище
от бг обаче нещо не се видиМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар