Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеРазсъждавам елементарно, но всички купуваха йени, швейк и злато. Едните днес изгореха
После допълних на около 1,30 лв.
Дали съм "изгорял"
същото е и със златото - основно на 1200 лв/тойунцияremember remember the fifth of november
Коментар
-
Някои купуваха и норвежски крони.
п.с. между другото това, което стана със швейцареца....може да стане скоро и със Златото и със Среброто
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеРазсъждавам елементарно, но всички купуваха йени, швейк и злато. Едните днес изгорехаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениемного емоции влагаш. Видя ли кво стана с швейкоПрилагам закона за разширение на газове и кипене на течности
И познай кой параметър съм сложил като количествен растеж$
Четох брифинг на швейцарската банка - ако не успеят да свалят франка си ,държавата губи милиарди от износа .Подготвили са милиарди в хартия
Коментар
-
Много скоро ще е под 1800$.
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениемного емоции влагаш. Видя ли кво стана с швейкоМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнениеЛинията на подкрепа я виждам над 1895 вече .Няма да има 1820 тия дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеЩе видим. Спада ще дойде заради SNB, а не от нещо друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнениеЛинията на подкрепа я виждам над 1895 вече .Няма да има 1820 тия дниwww.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеАз бих изчакал корекция до 1820/25
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеdani de vito,
от къде видя, че някой е похарчил 3.5 милиона договора по 100 унции всеки???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАз пък ще си изчакам корекцията до 1550-1600www.finance5.bg
Коментар
-
Аз пък ще си изчакам корекцията до 1550-1600
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеАз бих изчакал корекция до 1820/25Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
dani de vito,
от къде видя, че някой е похарчил 3.5 милиона договора по 100 унции всеки???
Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение...
За да свалят златото с 40 долара за 1 час ,похарчиха 3.5 милиона договора по 100 унции всекиПо някое време ще свършат шортите
...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнениеЧетох по празниците поведение на течности близо до точката на кипене и поведение на газови системи във безкрайно пространствоСтрашна скука
Ето сега при злато 1887 би трябвало да има скок нагоре до 1 час ,с около 30 долараЯ да видим
www.finance5.bg
Коментар
Коментар