IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Търгувам си постоянно на валутните пазари..

....са седнали по местата си в ракетата и са си завързали коланите, така че дори до тоалетната не смеят да отидат за да не испунат излитането... И може би затова редовно си пълнят шошоните?!
    По разкази ли е това или опит споделяш

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Forex "master",

ти като нямаш никви акции и т.н. и "имаш" само депозит, какво правиш в този форум?

Теб каквко те свързва с акции, валути, суровини и т.н.
      1. Депозитът е най-добрата инвестиция през последните 3 години, с изключение на златото и среброто разбира се!
      2. Търгувам си постоянно на валутните пазари.
      3. Дори и да нямама открити позиции понякога влизам в това форумче за да се развеселявам с такива като теб дето от 3 години са седнали по местата си в ракетата и са си завързали коланите, така че дори до тоалетната не смеят да отидат за да не изпуснат излитането... И може би затова редовно си пълнят шошоните?!
      Last edited by Forex Master; 06.09.2011, 18:17.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Forex "master",

ти като нямаш никви акции и т.н. и "имаш" само депозит, какво правиш в този форум?

Теб каквко те свързва с акции, валути, суровини и т.н.

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        ... Кога го сънува този сън? Нито тогава съм фалирал нито след това... Напротив. Ето, прибирам се от почивка и какво да видя? Докато съм харчил по време на почивката от депозитите пак се е насъбрала добра сума, готова да бъде изхарчена за следващата почивка... А вие пишман инвеститорите лапайте мухите на бфб-то.
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Forex "master",

ти нали фалира 2007-2008-а
          ... Кога го сънува този сън? Нито тогава съм фалирал нито след това... Напротив. Ето, прибирам се от почивка и какво да видя? Докато съм харчил по време на почивката от депозитите пак се е насъбрала добра сума, готова да бъде изхарчена за следващата почивка... А вие пишман инвеститорите лапайте мухите на бфб-то.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Forex "master",

ти нали фалира 2007-2008-а . Защо се интересуваш кога и дали има балон на БФБ.

Нали за тебе вече е "GAME OVER". Не се притеснавай за нас хората, които имаме акции .

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Ми то последните 2-3 години и темата за Оптимизма на бефебето е много активна... Кога да очакваме пукването на бфб балона?!

Коментар

Последните 1-2 месеца, а и най-вече седмица темата е доста активна . Значи Балона се е резширил доста
              Ми то последните 2-3 години и темата за Оптимизма на бефебето е много активна... Кога да очакваме пукването на бфб балона?!

Коментар

Преди малко Златото стигна до 1860$ . Привържениците, че Златото ще расте до 2000$, 2200$...после 2500$ и после към 5000$ да купуват докато е евтино, че ще изпуснат "ракетата".
                Оооо Шемата... След толкова бой по кратуната, накрая ще започнеш да познаваш...

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                  а аз пък казвам че поскъпна толкова, та се ноложи да го вързват към еврото, защото имат огромни златни резерви спрямо паричната маса (в сравн. с другите валути)
                  Швейцареца е убежище - защото е обезпечен със злато!!!
                  йената също поскъпна доста - и тя е сейф хевън
                  франкът по принцип се вижда като стабилна валута
                  сега дали е точно заради златото ми е трудно да преценя

Коментар

• Последните 1-2 месеца, а и най-вече седмица темата е доста активна . Значи Балона се е резширил доста

Коментар

а аз пък казвам че поскъпна толкова, та се ноложи да го вързват към еврото, защото имат огромни златни резерви спрямо паричната маса (в сравн. с другите валути)
                      ми то по същата логика

Яна е убежище - защото не е обезпечена със злато
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                        говоря че официално не е обезпечена валутата - за това днеска франкът беше вързан към ееврото - иначе нямаше как да стане
                        това колко златни резерви имат е друг въпрос
                        remember remember the fifth of november

Коментар

Това е 2008 - за след това може и да са печатали
                          говоря че официално не е обезпечена валутата - за това днеска франкът беше вързан към ееврото - иначе нямаше как да стане
                          това колко златни резерви имат е друг въпрос
                          еми само миналият месец напечатаха към 200 млрд франка за да му свалят цената
                          просто валутата няма официално златно покритие
                          Last edited by all_trader2; 06.09.2011, 17:00.

Коментар

ми аз като гледам от картинката яна не е обезпечена отникъде, а мачка сичко
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                              печаташе и то много - швейцареца скочи поради други причини - защото се вижда като валута обежище от кризи
                              във Венецуела не знам как е но Чавес не е глупак - наскоро национализира добива на злато и изгони концесионерите от там
                              remember remember the fifth of november

Коментар

може - ама не печаташе (поне до сега) - затова и Швейцарецо - толкова скочи.
                                обезпечението - не е със закон а просто толкова си поддържаха паричната маса.
                                както и във Венецуела не е със закон - ама имат 1,6 пъти повече злато от парите в обръщение
                                печаташе и то много - швейцареца скочи поради други причини - защото се вижда като валута обежище от кризи
                                във Венецуела не знам как е но Чавес не е глупак - наскоро национализира добива на злато и изгони концесионерите от там

Коментар

Working...
                                X