If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
....са седнали по местата си в ракетата и са си завързали коланите, така че дори до тоалетната не смеят да отидат за да не испунат излитането... И може би затова редовно си пълнят шошоните?!
ти като нямаш никви акции и т.н. и "имаш" само депозит, какво правиш в този форум?
Теб каквко те свързва с акции, валути, суровини и т.н.
1. Депозитът е най-добрата инвестиция през последните 3 години, с изключение на златото и среброто разбира се!
2. Търгувам си постоянно на валутните пазари.
3. Дори и да нямама открити позиции понякога влизам в това форумче за да се развеселявам с такива като теб дето от 3 години са седнали по местата си в ракетата и са си завързали коланите, така че дори до тоалетната не смеят да отидат за да не изпуснат излитането... И може би затова редовно си пълнят шошоните?!
... Кога го сънува този сън? Нито тогава съм фалирал нито след това... Напротив. Ето, прибирам се от почивка и какво да видя? Докато съм харчил по време на почивката от депозитите пак се е насъбрала добра сума, готова да бъде изхарчена за следващата почивка... А вие пишман инвеститорите лапайте мухите на бфб-то.
... Кога го сънува този сън? Нито тогава съм фалирал нито след това... Напротив. Ето, прибирам се от почивка и какво да видя? Докато съм харчил по време на почивката от депозитите пак се е насъбрала добра сума, готова да бъде изхарчена за следващата почивка... А вие пишман инвеститорите лапайте мухите на бфб-то.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Преди малко Златото стигна до 1860$ . Привържениците, че Златото ще расте до 2000$, 2200$...после 2500$ и после към 5000$ да купуват докато е евтино, че ще изпуснат "ракетата".
Оооо Шемата... След толкова бой по кратуната, накрая ще започнеш да познаваш...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
а аз пък казвам че поскъпна толкова, та се ноложи да го вързват към еврото, защото имат огромни златни резерви спрямо паричната маса (в сравн. с другите валути)
Швейцареца е убежище - защото е обезпечен със злато!!!
йената също поскъпна доста - и тя е сейф хевън
франкът по принцип се вижда като стабилна валута
сега дали е точно заради златото ми е трудно да преценя
а аз пък казвам че поскъпна толкова, та се ноложи да го вързват към еврото, защото имат огромни златни резерви спрямо паричната маса (в сравн. с другите валути)
говоря че официално не е обезпечена валутата - за това днеска франкът беше вързан към ееврото - иначе нямаше как да стане
това колко златни резерви имат е друг въпрос
говоря че официално не е обезпечена валутата - за това днеска франкът беше вързан към ееврото - иначе нямаше как да стане
това колко златни резерви имат е друг въпрос
еми само миналият месец напечатаха към 200 млрд франка за да му свалят цената
просто валутата няма официално златно покритие
печаташе и то много - швейцареца скочи поради други причини - защото се вижда като валута обежище от кризи
във Венецуела не знам как е но Чавес не е глупак - наскоро национализира добива на злато и изгони концесионерите от там
може - ама не печаташе (поне до сега) - затова и Швейцарецо - толкова скочи.
обезпечението - не е със закон а просто толкова си поддържаха паричната маса.
както и във Венецуела не е със закон - ама имат 1,6 пъти повече злато от парите в обръщение
печаташе и то много - швейцареца скочи поради други причини - защото се вижда като валута обежище от кризи
във Венецуела не знам как е но Чавес не е глупак - наскоро национализира добива на злато и изгони концесионерите от там
Коментар