IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1880 $...1900 $...1950 $...2000 $ ...2200 $...2500 $...3000 $...5000 $.....7000 $

време е да се събудим и илюзията да изчезне и да хванем пътя към 1800$...1700 $...1600$...1500$...1200$...1000$...800$...600$... .400$
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Пуккккккккккккккк

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Цената на златото в евро и левове удари нов рекорд... Хората в еврозоната се запасяват с истински пари!
        Пак си назад от новините Майсторе.
        Истинската индикация за запасяване на хората с истински пари беше през Зимбабвийския долар, която започна още 2007г..

Страхотна ти е логиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Цената на златото в евро и левове удари нов рекорд... Хората в еврозоната се запасяват с истински пари!

Коментар

• Цената на златото в евро и левове удари нов рекорд... Хората в еврозоната се запасяват с истински пари!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
              И пак стигнахме до продавачи и купувачи
              Светът е оцелял, защото е търгувал. Защото алтернативата е война.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Наркоманите. Ама те затова ги плюят постоянно по телевизора, че били отрепки
                И пак стигнахме до продавачи и купувачи

Коментар

Пенчев това е друга тема,както и имали някой сметка да ги легализира в близко бъдеще
                  Наркоманите. Ама те затова ги плюят постоянно по телевизора, че били отрепки
                  tnm

Коментар

Който казва,че кокаина се произвежда за жълти стотинки а ехееееееееее се продава.
                    А простота логика е ,че кокаина и другите опиати са незаконни и ако ги легализират в цял свят ще струват по евтино и от цигарите
                    Моли се дон корлеоне да не ти прочете поста
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Е, той отдавна не съм го виждал във форума. Сигурно вече 1-2 години.
                      Shemata,ето ти един 100% индикатор за срив на пазара на физическо злато

"Когда мы победим в мировом масштабе, мы, думается мне, сделаем из золота обще-
                      ственные отхожие места на улицах нескольких самых больших городов мира.Это было бы самым «справедливым» и наглядно-назидательным употреблением золота
                      для тех поколений, которые не забыли, как из-за золота перебили десять миллионов че-
                      ловек и сделали калеками тридцать миллионов в «великой освободительной» войне
                      1914— 1918 годов, в войне для решения великого вопроса о том, какой мир хуже, Бре-
                      стский или Версальский; и как из-за того же золота собираются наверняка перебить
                      двадцать миллионов человек и сделать калеками шестьдесят миллионов человек в вой-
                      не не то около 1925, не то около 1928 года, не то между Японией и Америкой, не то
                      между" * См. Сочинения, 5 изд., том 36, стр. 205. Ред. str 226,251? http://politazbuka.ru/downloads/Knig..._RU_vol_44.pdf "О ЗНАЧЕНИИ ЗОЛОТА ТЕПЕРЬ И ПОСЛЕ ПОЛНОЙ ПОБЕДЫ СОЦИА-
                      ЛИЗМА............................................. .................................................. .........................

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                        Хм,зависи ,колега,какъв акциз ще им наложат държавите.Ами ако акцизът е 1000%,а?
                        Пенчев това е друга тема,както и имали някой сметка да ги легализира в близко бъдеще

Коментар

Който казва,че кокаина се произвежда за жълти стотинки а ехееееееееее се продава.
                          А простота логика е ,че кокаина и другите опиати са незаконни и ако ги легализират в цял свят ще струват по евтино и от цигарите
                          Хм,зависи ,колега,какъв акциз ще им наложат държавите.Ами ако акцизът е 1000%,а?
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                            Ти не си чувал за финансовия гений Пешката Караиванов?!?!

Коментар

• Е, той отдавна не съм го виждал във форума. Сигурно вече 1-2 години.

Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Колега Алън,

....

По-скоро имам съмнения, че ти си студент.

Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X