IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• брях, голям бой за джизгията 1823. засега ДОБРОТО леко надделява
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• В края на сесията ще видим .

Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
      Ще падне бе....ама 1888
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Хмммм ... дали пък още днес няма да падне под 1788 $ ???
        Ще падне бе....ама 1888

Коментар

• Хмммм ... дали пък още днес няма да падне под 1788 $ ???

Коментар

От личен опит знам следното:
            Шемета... Хептен си изкукал, мойто момче... Къв Тодоров къв Бенчмарк ти се привиждат?! Спорил си с някой друг по тези теми... Най-вероятно си спорил със самия себе си...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• "майсторе"

личи си, че си нервен! и си личи, че нещата не се развиват ни най-малко според предвижданията ти , а точно обратното.

От личен опит знам следното:

1 )На 48$ като беше среброто през м. Април се хвалеше как влезна в дълги и че очакваш 100-150$ до края нагодината. Представям си колко си нервен в момента . "Но кой каквото си дробил това ще сърба." А и навярно си спомняш там как ме "учеше" за среброто да не скъсявам и в крайна сметка видя как за около месец и половина изкарах над 1600$ от среброто .

2) Също знам как говорише за Еврохолд, че ще стане 50 стотинки, когато ние купувахме на 84-86 стотинки. . Видя там ракетата.

3) Също знам, когато купувахме Тодоров на 20-24 стотинки, как очакваше да стане 10 стотинки, а акцията скочи над 34-35 стотинки и когато ние продадохме и реализирахме 50% печалба в рамките на 20 дни ти само гледаше и се учеше.

4) Сащо помня как пишеше в началото на годината че Бенчмарк ще се срине и ние купувахме на 13-14 стотинки и после продадохме на 20-22 стотинки и пак реализирахме над 50% печалба в рамките на 1 месец. А ти пак гледаше и се учеше как се търгува.

Т.ч. "майсторе" ти като фалира през 2007-2008-а, не разбра ли, че нямаш място на финасовите пазари!
              Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Шемата, нито съм нервен нито съм купувал сребро на 48. Откъде си ги измисляш тези небивалици не зная...

В много добро разположение на духа съм... Отпочинал. Бодър. Уверен. Нещата се развиват точно според превижданията ми още от миналата година. Знаеш /вече от личен опит/, че всеки който се е опитал да играе срещу съветите ми горчиво е съжалявал. И това не е от вчера, а от години наред! Така че..... умната!

Коментар

"master",
                викам му майсторе щото не му знам името
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

Forex "master",

нещо си много нервен . Още един път ще те питам ...
                  Шемата, нито съм нервен нито съм купувал сребро на 48. Откъде си ги измисляш тези небивалици не зная...

В много добро разположение на духа съм... Отпочинал. Бодър. Уверен. Нещата се развиват точно според превижданията ми още от миналата година. Знаеш /вече от личен опит/, че всеки който се е опитал да играе срещу съветите ми горчиво е съжалявал. И това не е от вчера, а от години наред! Така че..... умната!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Forex "master",

нещо си много нервен . Още един път ще те питам ...какво става с твоето дълго сребро купено на около 48-49$ ??? Още ли мислиш, че ще стане ...70 $...100$...150$.....250$....400$?

Нали очакваше до края на годината да стане 100-150$??? Какво става с твоите дълги????

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Шемата, пукането е в ушите ти от надморската височина при цената на златото. Преглъщай по-често... Ако не помага, хвани си носа и се напъни докато ти излязат сълзи... Абе, накратко... Поплачи си малко и ще ти олекне.

Коментар

• Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
                      Да първото е много вероятно до 10000 USD след това девалвиране на долара и 20 долара примерно за унция така че принципно си прав

А,не.Държавата е строга и справедлива-не 20$,а 28.35$-както преди.Но и закон държавата да го получи от икономическите агенти под Господ и Арахангел.

Коментар

Пуккккккккккккккк
                        Шемата, пукането е в ушите ти от надморската височина при цената на златото. Преглъщай по-често... Ако не помага, хвани си носа и се напъни докато ти излязат сълзи... Абе, накратко... Поплачи си малко и ще ти олекне.

Коментар

• Кой е Рот?
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Да не купуваш Злато?
                            Не в момента спекулирам с фалита на Гърция най вероятно втората вълна на краха започна най-много в момента се изръсиха немските борси, но американските ще ги наваксат по някое време след краят на леша щото винаги има такъв ще започнат колосални количествени ``облекчения`` та тогава стой та гледай междувременно ако PIGS не фалират немците ще печатат като луди за да спасяват банки оставката на Рот е може би най-показателно в подкрепа на тази теза. А ти най-вероятно го отиграваш на CFD така че какво те бърка толкова можеш да печелиш както от спадовете така и от покачването на метала поради високата волатилност все пак ако пък си на опции по добре вземи call в подходящо време

Коментар

• Да не купуваш Злато?

Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
                              Да първото е много вероятно до 10000 USD след това девалвиране на долара и 20 долара примерно за унция така че принципно си прав

Коментар

1880 $...1900 $...1950 $...2000 $ ...2200 $...2500 $...3000 $...5000 $.....7000 $

време е да се събудим и илюзията да изчезне и да хванем пътя към 1800$...1700 $...1600$...1500$...1200$...1000$...800$...600$... .400$

Коментар

Working...
                                X