брях, голям бой за джизгията 1823. засега ДОБРОТО леко надделява
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
В края на сесията ще видим.
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеЩе падне бе....ама 1888Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеХмммм... дали пък още днес няма да падне под 1788 $ ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеОт личен опит знам следното:Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
"майсторе"
личи си, че си нервен!и си личи, че нещата не се развиват ни най-малко според предвижданията ти
, а точно обратното.
От личен опит знам следното:
1 )На 48$ като беше среброто през м. Април се хвалеше как влезна в дълги и че очакваш 100-150$ до края нагодината. Представям си колко си нервен в момента. "Но кой каквото си дробил това ще сърба." А и навярно си спомняш там как ме "учеше" за среброто да не скъсявам и в крайна сметка видя как за около месец и половина изкарах над 1600$ от среброто
.
2) Също знам как говорише за Еврохолд, че ще стане 50 стотинки, когато ние купувахме на 84-86 стотинки.. Видя там ракетата.
3) Също знам, когато купувахме Тодоров на 20-24 стотинки, как очакваше да стане 10 стотинки, а акцията скочи над 34-35 стотинки и когато ние продадохме и реализирахме 50% печалба в рамките на 20 дни ти само гледаше и се учеше.
4) Сащо помня как пишеше в началото на годината че Бенчмарк ще се срине и ние купувахме на 13-14 стотинки и после продадохме на 20-22 стотинки и пак реализирахме над 50% печалба в рамките на 1 месец. А ти пак гледаше и се учеше как се търгува.
Т.ч. "майсторе" ти като фалира през 2007-2008-а, не разбра ли, че нямаш място на финасовите пазари!
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеШемата, нито съм нервен нито съм купувал сребро на 48. Откъде си ги измисляш тези небивалици не зная...
В много добро разположение на духа съм... Отпочинал. Бодър. Уверен. Нещата се развиват точно според превижданията ми още от миналата година. Знаеш /вече от личен опит/, че всеки който се е опитал да играе срещу съветите ми горчиво е съжалявал. И това не е от вчера, а от години наред! Така че..... умната!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение"master",Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеForex "master",
нещо си много нервен. Още един път ще те питам
...
В много добро разположение на духа съм... Отпочинал. Бодър. Уверен. Нещата се развиват точно според превижданията ми още от миналата година. Знаеш /вече от личен опит/, че всеки който се е опитал да играе срещу съветите ми горчиво е съжалявал. И това не е от вчера, а от години наред! Така че..... умната!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Forex "master",
нещо си много нервен. Още един път ще те питам
...какво става с твоето дълго сребро купено на около 48-49$ ???
Още ли мислиш, че ще стане ...70 $...100$...150$.....250$....400$?
Нали очакваше до края на годината да стане 100-150$??? Какво става с твоите дълги????
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеШемата, пукането е в ушите ти от надморската височина при цената на златото. Преглъщай по-често... Ако не помага, хвани си носа и се напъни докато ти излязат сълзи... Абе, накратко... Поплачи си малко и ще ти олекне.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от valk Разгледай мнениеДа първото е много вероятно до 10000 USD след това девалвиране на долара и 20 долара примерно за унция така че принципно си прав
А,не.Държавата е строга и справедлива-не 20$,а 28.35$-както преди.Но и закон държавата да го получиот икономическите агенти под Господ и Арахангел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПукккккккккккккккСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеДа не купуваш Злато?
Коментар
-
Да не купуваш Злато?
Първоначално изпратено от valk Разгледай мнениеДа първото е много вероятно до 10000 USD след това девалвиране на долара и 20 долара примерно за унция така че принципно си правМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение1880 $...1900 $...1950 $...2000 $ ...2200 $...2500 $...3000 $...5000 $.....7000 $
време е да се събудим и илюзията да изчезне и да хванем пътя към 1800$...1700 $...1600$...1500$...1200$...1000$...800$...600$... .400$
Коментар
Коментар