IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• накъде ще е златото след една година? - това е въпрос за 1 000 000 (или повече милиони) ... това, че си познал - браво! ... анализа на успеха ти, показва че си усетил прегрването на икономиката - това добре, но сега сме 2011г. - в момента икономиката се лекува - предстои оздравителен процес... дали това няма да повлияе на цената на златото?

ПП по отнощение на войната в българия - мислиш ли, че някакви външни сили могат да направят това, което си причиняваме сами?
    Last edited by buluser; 14.09.2011, 22:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
      война?!? ... къде виждаш войници? нищо освен локални конфликти не предстоят... арабите започват да се демократизират... няма да има повече войни!
      Ми те и други "видни" инвеститори (разбирай донори) ми твъряха същото в края на 2007 и началото на 2008г. като им писах СОФИКС 750 когато той бе 1650, а какво се оказа? Че и аз съм бил Гоооолям оптимист, я виж до къде се срина сУфлето - 250 пойнта
      Смяха ми се и 2001-2002г. когато писах, че златото се запътило към 800 когато беше на 280-350$ унцията.
      Хубаво е да се научиш да гледаш поне 2-3г напред.

П.П. - войнете не се правят за да се избиват хора, а за да се правят пари. Не съм казал, че войната трябва да е конвенционална като познатите ни до сега. То ако се замислиш в България в последните 22г. не спряло да има война и тя е Управляващи срещу Народа за да го дързи беден и да му прибира парите.
      Last edited by know how; 14.09.2011, 22:28.
      www.finance5.bg

Коментар

• война?!? ... къде виждаш войници? нищо освен локални конфликти не предстоят... арабите започват да се демократизират... няма да има повече войни!

Коментар

... и долари и злато ще има и след нас... нямам сантименти ... единствено се надяван повече никога да няма комунизъм
          те китайците са все по злеа ние къв готин ДИВ крадлив капитализАМ си имаме.
          и кво сме си добре.каква готина демократична България сме.
          ама как хубаво си живееме а?
          комунизъм не ни трябва. ама и такъв смешен капитализъм ..друг край нас май няма
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Междо друкого цената на физическия метал, гледах спецялно за среброто на 40 $ спот тавекса ми изка над 70 $ Въххх

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Е може, може. Може комунизма вече да чука на вратата? Но едно е сигурно. От долари ще има още по-малка нужда... Печатарката работи на 3 смени и до тогава може вече да сме в QE5?!
              По-скоро в QE 38 !!! Може би
              www.finance5.bg

Коментар

• Междо другото Банк оф Америка уволнява 30 000 човека = 7 долара на чарта = слаба система = скъпо злато

Коментар

цената на златото показва в каква каша е затънала световната икономика - но това няма е вечно - до една година ще стане ясно накъде е гърция... разни италиянци и други люспи ще са в релси и няма да има нужда от злато... така, че може златото да отиде още нагоре, но далче преди да замерише на излизане от кризата големите ще се разбягат от златото
                  Че светът е в глобален финансов батак - спор няма. Но при всеки подобен, решението е било само едно - война. А по време на война, хартиите се обезценяват с много проценти и с много бързи темпове (дни и часове). А Италианците не ги мисли - те са едни от най-активните купувачи на злато в момента.
                  www.finance5.bg

Коментар

• За да има пук трябва да има парабола и много по близки до вертикални движения на цената, така като гледам 10 годишния чарт такива движения не виждам също и фундаменталната страна на нещата е в подкрепа на златото..Най много да видим някой корекция от около 100- 150 долара след ,което катапулта продължава .

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Е може, може. Може комунизма вече да чука на вратата? Но едно е сигурно. От долари ще има още по-малка нужда... Печатарката работи на 3 смени и до тогава може вече да сме в QE5?!
                      ... и долари и злато ще има и след нас... нямам сантименти ... единствено се надяван повече никога да няма комунизъм

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
                        Да припомня само за протокола.
                        2008г. след фалита на Лемън, златото падна до 670 от 910 и то за малко само. Дау падна от 14 300 до 6 500 и за да се върне над 10 000 му трябваха 15 месеца
                        искам да кажа, че разни набедени професори (рубини, мробини), които бяха обявени за пророците на кризата са на светлинни години от реакцията на пазара - съвместното движение на алатото с акциите за мен показва какво са очаквали големите инвеститори (жалко, че бях сляп тогава)... очаквам цената на златото да покаже бъдещите тенденции - нищо повече ....

Коментар

и няма да има нужда от злато...
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• като гледам месечната графика на ЕУР/$ - имам усещане че може да сме се прицелили под 1.20 ... ако долара поскъпне толкова много - какво ще стане със златото?

Коментар

• цената на златото показва в каква каша е затънала световната икономика - но това няма е вечно - до една година ще стане ясно накъде е гърция... разни италиянци и други люспи ще са в релси и няма да има нужда от злато... така, че може златото да отиде още нагоре, но далче преди да замерише на излизане от кризата големите ще се разбягат от златото

Коментар

вероятността златото и акциите да дръпнат заедно надолу не е за пренебрегване...
                                Да припомня само за протокола.
                                2008г. след фалита на Лемън, златото падна до 670 от 910 и то за малко само. Дау падна от 14 300 до 6 500 и за да се върне над 10 000 му трябваха 15 месеца
                                www.finance5.bg

Коментар

Working...
                                X