IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex "мaster",

сигурно за 10-ти път ще ти го повторя:

1) При цена на БенчМарк от 13-14 стотинки ти казвах да си купиш и да спечелиш, ти се правеше на много умен и говореш, че ще се сринат. След което акциите станаха 25 стотинки и направихме по 50-60% за 1 месец. Ти само гледаше

2) При Тодоров на цени от 24 до 20 стотинки ти се прави на много умен и говореш за срив . Които купихме успяхме спокойно да излезнем на 30-35 стотинки и да направим над 50% за 2-е седмици. Ти само гледаше , a трябваше да почнеш да се учиш

3) При Еврохолд на цени от 84-86 ст. когато купувах ти пак ми обясняваше как ще станат 40-50 стотинки. След което направихме спокойно 50% за около 1-2 месеца. , ти пак само гледаше, а трябваше да си си взел поука

4) При среброто Март-Април като го скъсявах, ти пак се правеше на много умен и най-накрая, вместо да си си научил урока, се оказа, че влезна в дълго сребро на около 48$, и толкова много се хвалеше....НОоооооо за съжаление само след 3-4 дни Среброто почна да пада, и твоите анализи за 70$...100$ ...150$ останаха блян. Аз докато го скъсявах, ти си пишеше пак глупостите, но в крайна сметка видя как си направих достатъчно печалба . След което ти ми каза, че съм на Демо

п.с. Съвсем скоро ще ми кажеш, че съм на Демо и при късото Злато . Просто акции и FOREX не е за теб

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Да, така е. Казвах ти го ама не слушаше. Сега вече от личен опит го знаеш.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      напиши ми една валута която смяташ да купуваш в следващата седмица, месец
      всичко е боза. ама ей тая валута е добре да се купува....
      една напиши и тогава пак ше пишем за фундамент и за тренд
      Аз смятам да се запася с боснески марки изпитани във времето и тествани за времената които ни очакват

Коментар

• Ае лека ви нощ, слагам гърнето с жълтиците под възглавницата, белким до утре са поникнали повече вътре

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Имам къси АUD/USD

т.е. купуваш $ срещу австралийски .
          Е то как иначе да гризнеш дръвцето двойно ?
          www.finance5.bg

Коментар

Eдна от най-лошите стратегии и най-губещите е да играеш против тренда!!!
            Да, така е. Казвах ти го ама не слушаше. Сега вече от личен опит го знаеш.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Имам къси АUD/USD

т.е. пак си къс
              ама ,айде приемаме,че имаш голяма вяра в долара
              убеди ме вече да знайш .
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Имам къси АUD/USD

Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение

Коментар

А най-ужасната стратегия е да играеш против тренда/да го контриш от самото начало!!!

Т.ч. хората с дългите да ги затварят на време, защото за моите години опит съм видял много хора да играят против трендове и сега всичките от тях нямат нищо общо с борси.
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

А най-ужасната стратегия е да играеш против тренда/да го контриш от самото начало!!!

Т.ч. хората с дългите да ги затварят на време, защото за моите години опит съм видял много хора да играят против трендове и сега всичките от тях нямат нищо общо с борси.
                    Tреднда та тренда - какво му е на тренда Това е злато бе, не е ювка, та да взема да се развали и да бързаме да я чистиме

Коментар

• Eдна от най-лошите стратегии и най-губещите е да играеш против тренда!!!

Коментар

• mechobikov,

кефиш ме с това : "Злото и Доброто". Много интересно го измисли!!!

Поздрави!

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        против ДОБРОТО

Коментар

против фундамента
                          против ДОБРОТО
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Май днес на доста хора с дълги им изгърмяха стоповете .

п.с. аз затова не използвам стопове . Но за хората които играят против фундамента е желателно да използват стопове.
                            дей той фундамент бе.

Коментар

• схема ти май пак си са испукал а?
                              поолял си се гледам
                              скъсил си ми дългия ден.
                              да живей стопа и тоз дет го е измислил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Златото си е едни най-обикновени пари!
                                Друго мисли Брадатко
                                http://www.youtube.com/watch?v=2NJnL10vZ1Y
                                На 4:58

Коментар

Working...
                                X