If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама ти защо си мислиш, че всички търгуват като теб - само на къси или само на дълги? Има си вълни, суинчета, който може да си прави анализа играе както по тренда на дълги, така и в корекциите скача на къси. Хайде малко се успокой и се опитай да прогледнеш най накрая. Просто тече корекция и развитието на 2-ра в дневна с цел 1650 след което идва 3-та импулсна сцел 2350-2500........алоооооо........ капиш ?
Тук съм склонен да се съглася Отивам да си счупя прасенцето-касичка и като стане 1650 ги почвам дългите
Май днес на доста хора с дълги им изгърмяха стоповете .
п.с. аз затова не използвам стопове . Но за хората които играят против фундамента е желателно да използват стопове.
Ама ти защо си мислиш, че всички търгуват като теб - само на къси или само на дълги? Има си вълни, суинчета, който може да си прави анализа играе както по тренда на дълги, така и в корекциите скача на къси. Хайде малко се успокой и се опитай да прогледнеш най накрая. Просто тече корекция и развитието на 2-ра в дневна с цел 1650 след което идва 3-та импулсна сцел 2350-2500........алоооооо........ капиш ?
Май днес на доста хора с дълги им изгърмяха стоповете .
п.с. аз затова не използвам стопове . Но за хората които играят против фундамента е желателно да използват стопове.
Koйто слага стоп така е . Аз съм на принципа - каквото сабя покаже. Специално за златото, и днеска да падне, след ден-два седмица - пак ще се изстреля. Не ни мисли нас
идеята не е Златото - ъп, ъп, ъп!!! а по скоро валутите (в частност долара) - даун, даун, даун!!! Какво толкова неясно има?
Нищо неясно няма. Просто не е по темата. Моята теза беше, че златото може да се разглежда като убежище само от гледна точка на днешната конюнктура. За утре, обаче, нищо не може да се каже. Камо ли за след 10-20 години. И че дава една измамна сигурност, защото "добивът е ограничен" ... докато е ограничен.
Че валутите ще пропадат и ще ги яде инфлацията, мисля, на всички е ясно. Но някой хора прокламират, едва ли не, че златото е някаква панацея.
Robin Griffiths Report - Only a Fool Would Short Gold Here
Stephen Leeb - call this a great buying opportunity. At most you are looking at 5% risk from here and the upside (for gold) could be as high as $10,000 or $12,000.”
Предполагам, гониш да закръглиш бройката постове. Иначе, не виждам как това, което написа, е свързано с това, за което аз говоря. От друга страна, апострофирал си мое мнение, което означава, че по някакъв неестествен начин се опитваш да ми отговориш.
Защо просто не напишеш: Златото - ъп, ъп, ъп!!! (задължително с три удивителни) като всеки нормален спамър и сме в джаза...
идеята не е Златото - ъп, ъп, ъп!!! а по скоро валутите (в частност долара) - даун, даун, даун!!! Какво толкова неясно има?
Ако говориш за същите тези фантасти, описали такива футуристични вещи, като телефон без кабел, мини компютър, по-малък стая и самолет, който, о, чудо, излита вертикално, примерно, прав си.
На много въпроси си отговарям
Представям си в далечната 1995 година, примерно, ако бяха видели на живо iphone 4.
Щяха да реагират като шоп-а в зоологическата градина с: е те такоа жи'отно нема!
И това са цели 16 години. А вие тука гледате цената на златото 100 години назад, и се опитвате да сметнете колко ще струва след още 100 години.
То е ясно в тая тема кой къде го стяга чепика. Кой какво е купил и как му се ще да расте ли, расте. Ама ако позволите, нека и другите да имаме някакво мнение по въпроса.
Мерси.
евала ашколсун машала един се намери да им го каже на великите аналнизатори колко кога и как след 100 часа след 100 дни след 100години .бравос
Коментар