IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SStoilov,

мерси много!!!

Надявам се, че и при тебе всичко е 6 и изкарваш от валутите . Успехи при валутите!

Поздрави!

п.с. пиши по-често, ще се радваме! вместо форума да се пълни с хората като "master"-a поне да пишат хора с аналзи и смислени виждания .

Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
    ....

Евала Схема, че посмя да го отиграеш златото .
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ти си се побъркал окончателно.

Поне не съветвай хората да се бълбукат със злато на тия цени.

Евала Схема, че посмя да го отиграеш златото .

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Покрай напишкването гледай и да не напълниш гащите с нещо друго!

Като всяка инвестиция и при златото и среброто ще има корекции. Инвестициите в нефт, храни, суровини също са добри, но златото и среброто са преди всичко пари. Истински пари! При тях няма срок на годност иили срок на давност. Ето защо покупката на инвестиционно злато и сребро е най-добрият инвестиционен подарък който може някой да си направи през това десетилетие. Това е абсолютно сигурно, както е сигурно, че утре Слънцето също ще изгрее!

Коментар

• Много лошо на Forex "master" не му излиза нито един от анализите и затова винаги ще е на загуба .

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Да ако си златен фетишист, който всъщност не се интересува колко реални пари му струва това злато, а само се кефи че блести. Но вярно е че ти приемаш че златото са единствените пари, та за теб няма значение истинската му стойност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Това е абсолютно сигурно, както е сигурно, че утре Слънцето също ще изгрее!
          Да ако си златен фетишист, който всъщност не се интересува колко реални пари му струва това злато, а само се кефи че блести. Но вярно е че ти приемаш че златото са единствените пари, та за теб няма значение истинската му стойност.

Коментар

Това не е срив, това е нормална корекция. Ето защо те питах, какво виждаш, защото има разлика между гледане и виждане... Ако движението от 1920 до 1550 е срив то не зная, как ще наречеш движението от 220 до 1920?

Златото и среброто като инвестиция нямат алтернатива като сигурност на инвестицията, колкото и да е неприятен този факт за феновете на хартията!
            Нормална корекция ако ставаше за три месеца, а не за три дена

А как наричам движението от 220 до 1920 - ами балон го наричам

И още смяташ че нещо паднало с 50% е сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              ще се напишкам от смях ...
              Покрай напишкването гледай и да не напълниш гащите с нещо друго!

Като всяка инвестиция и при златото и среброто ще има корекции. Инвестициите в нефт, храни, суровини също са добри, но златото и среброто са преди всичко пари. Истински пари! При тях няма срок на годност иили срок на давност. Ето защо покупката на инвестиционно злато и сребро е най-добрият инвестиционен подарък който може някой да си направи през това десетилетие. Това е абсолютно сигурно, както е сигурно, че утре Слънцето също ще изгрее!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Златото и среброто като инвестиция нямат алтернатива като сигурност на инвестицията, колкото и да е неприятен този факт за феновете на хартията!
                ще се напишкам от смях ...ЗЛАТОТО И СРЕБРОТО НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА ...ха ха ха .... това е доста инфантилно казано , само факта че среброто загуби за кратко почти половината от стойността си как звучи... няма такива безалтернативни инвестиции...В дългосрочен план много неща могат да са добри инвестиции...даже и нематериални такива

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Сигурен съм че си изключително доволен как супер сигурното злато се срина от 1920 до 1550.
                  Това не е срив, това е нормална корекция. Ето защо те питах, какво виждаш, защото има разлика между гледане и виждане... Ако движението от 1920 до 1550 е срив то не зная, как ще наречеш движението от 220 до 1920?

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Forex 'master', ти луд ли си?
                    Не, не съм. Затова пък вече и от самолет се вижда, че ти си!

Коментар

Ако се национализират ще е още по-добре, моите депозити ще са още по-сигурни! А твоите банкови акции ще струват 0,00 лева...
                      Да бе сигурни - ти как си представяш държавен дълг от 300 % от БВП мисля че това е нормалното количество депозити в европейски банки. Много бързо това би довело до масови фалити на държави - освен ако депозитите или валутата не бъдат обезценени с едно 75-80%

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Банките падат толкова защото разни хора се притесняват че за да си платят депозите може да се наложи да бъдат национализирани.
                        Ако се национализират ще е още по-добре, моите депозити ще са още по-сигурни! А твоите банкови акции ще струват 0,00 лева...

Коментар

• Forex 'master', ти луд ли си?

иди виж в темата за Златото, където си давам сделките... Та аз вече реализирах печалба . Сутринта ги затворих половината . Иди и ги разгледай там. Аз ти казвах още преди : "много добре знаеш, че ще спечеля!!! " Ама ти се правиш на ощипан.

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Шемата, една лъжа повторена 99 пъти не става истина... Затваряй късото злато докато загубата ти е малка, не се ослушвай като мишка в чувал с брашно!

Коментар

Какво се видяли със златото и среброто ако не е тайна?
                            Не е тайна всеки го вижда . Сигурен съм че си изключително доволен как супер сигурното злато се срина от 1920 до 1550. Има няма лихвите ти за три години отидоха за два дена За среброто да не говорим, там спада последните месеци е два пъти по-висок от този на за нищо не ставащия СОФИКС

Коментар

• bertram,

умните пари се измъкнаха на 23 Aвгуст и на 6 Септември...Когато от нива между 1910$ и после 1920 $ златото в рамките на 30 мин падаше с по 60-70$ . Тогава минаха колосални количества Злато (на 2-а пъти на 6 Септември). Много ми беше интересно, кой точно излезна тогава... Надявах се да пуснат новина . Дали не бяха онзи ЕTF, който изкуствено балонизира цените на Златото и пролета на Среброто. една седмица по-късно излезна че някой голям Hedge Fond e продал тогава. Сега почнаха да пускат новини, че Fond-овете на метали и те са продавали. Надявам се Златото като стане 1000-1200$, да кажат точно кои са продали . (сценария при всеки един балон е почти еднакъв).

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              Здравейте,
                              Според мен умните пари се измъкнаха от убежището около 1800+/-
                              В момента акциите на финанските са тотално разбити, а след мерките, които траябва да се вземат тази есен..може да се наблюдава рали на банки и застрахователи....

не е препоръка!

Коментар

Какво се видяли със златото и среброто ако не е тайна?
                                С депозитите ще стане това което си става всеки ден. Който си има депозит си получава лихва... Това че цените на акациите на банки и застрахователи вървяли надолу, мен какво ме интересува? Да ги интересува тези които са си купили!
                                Ами мастъре, те ако банките могат да си плащат депозитите, няма голяма причина да не започнат да растят Банките падат толкова защото разни хора се притесняват че за да си платят депозите може да се наложи да бъдат национализирани. Пък е малко зор да се национализират цели банкови системи, видя се какво стана в малка ирландия, страна с нисък дълг преди това ами какво ще се случи ако франция или италия вземат да национализират.

Така че като имаш депозити не е лошо да те интересува и как им се движат акциите. Щото тези депозити на първо място са ти гарантирани от същото това дружество на което му падат акциите. И чак след това от държавата, друг е въпроса коя по-точно държава ще успее да изплати депозитите на населението ако им фалира цялта банкова система.

Коментар

Working...
                                X