IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колега citizen_bg,

аз съм фундаменталист, т.ч. не гледам такива показатели като MA20, MA50...MA200 и т.н. И можеш да бъдеш сигурен, че от фундамента по-точен анализ няма! В крайна сметка всяка една цена стига до фундаментното си равновесие .

Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
    Гледем, гледам и не виждам. Пак гледам, пак не виждам. Едва сега може да се каже, че на седмична мина под МА20, до МА50 е далече. На месечна все още е над МА20. Това по мойта система. Твойта ще да е Халифакс.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      .....
      А ако не виждаш при Златото тренда е вече 3 месеца и повече надолу...и ще е много надолу в следващите 2-3 до 5 години .
      Гледем, гледам и не виждам. Пак гледам, пак не виждам. Едва сега може да се каже, че на седмична мина под МА20, до МА50 е далече. На месечна все още е над МА20. Това по мойта система. Твойта ще да е Халифакс.

Коментар

• Eхееее къде си бе колегата Йосиф ???

къде се изгуби от темата за Aвстралиеца???

Какво стана с AUD/USD??? нали при нива от 1,06 -1,10 тренда беше нагоре??? Нали ме пита в началото на лятото, какво ще правя с моите къси AUD/USD ако стигне 1,20??? Нали пишеше, че контря тренда при Австралиеца???

Какво се оказа колега Йосиф??? Че точно аз яхнах тренда от върха надолу с моите къси...и и се оказа, че вие, които го виждахте тренда нагоре (точно когато беше на върховете си)... изчезнахте от темата за Австралиеца, след като Австралиеца се срина и там вече, никой не пише...Къде изчезна от темата за Австралиеца и нивата, които очакваше от 1,20 и нагоре??? Или и ти искаш да станеш като колегата Forex "master"-a, да скачаш от тема на тема и да се излагаш . Умната!!!

Разсмивате ме!!!

А ако не виждаш при Златото тренда е вече 3 месеца и повече надолу...и ще е много надолу в следващите 2-3 до 5 години .

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        по кой тренд играеш бе шемет ...разсмя ме ...Има тренд от 2 дена надолу , а ти си го заблъскал златото от 1000 долара.... направо си уникален...

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          по кой тренд играеш бе шемет ...разсмя ме ...
          Тренда е от 6000 /шест хиляди/ години. И изводът от тренда е, че каквото и да става по света на края, като се разсее пушилката от поредната политикоикономическа криза, оня с най-много злато е най-богатия!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Тренда е надолу и ще е много надолу . Т.ч. аз играя с тренда , аз не контря тренда . Най-глупавото е да играеш против тренда!!! Е, в крайна сметка всеки сам решава за себе си .
            по кой тренд играеш бе шемет ...разсмя ме ...Има тренд от 2 дена надолу , а ти си го заблъскал златото от 1000 долара.... направо си уникален...

Коментар

• Тренда е надолу и ще е много надолу . Т.ч. аз играя с тренда , аз не контря тренда . Най-глупавото е да играеш против тренда!!! Е, в крайна сметка всеки сам решава за себе си .

Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
              Ти тренда си го законтрил много отдавна. Той сега обръща на седмична, а на месечна още е нагоре.

Коментар

Златото ще вземе парите на още много "инвеститори", "трейдъри", "спекуланти" и т.н. които играят дълги при Златото (т.е. играят контра на тренда )
                Ти тренда си го законтрил много отдавна. Той сега обръща на седмична, а на месечна още е нагоре.

Коментар

• Златото ще вземе парите на още много "инвеститори", "трейдъри", "спекуланти" и т.н. които играят дълги при Златото (т.е. играят контра на тренда )

Първоначално изпратено от tihomirn Разгледай мнение
                  90 % от форума се кълнеше че до нова година злото ще е 2000.Кой ли кой си скубе косите и не само .Злото има много подръжници но ще бъдат изненадани в най скоро време.

Коментар

Ще пада много!!! Внимавайте!!!
                    Като повтаряш едно и също, няма начин да не познаеш някога. (Признай си кога излезе, да пресметнем профита. ) Като за начало - 1600 с голяма вероятност до 1450. Наддавай нататък...Колко много?

Коментар

Колко ще е Златото догодина??? 800 или 1000 $ ???
                      90 % от форума се кълнеше че до нова година злото ще е 2000.Кой ли кой си скубе косите и не само .Злото има много подръжници но ще бъдат изненадани в най скоро време.

Коментар

• Колко ще е Златото догодина??? 800 или 1000 $ ???

Коментар

• Ще пада много!!! Внимавайте!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Аз мисля че в момента японските алхимици усилено се опитват да намерят философския камък за да направят злато от отработеното ядрено гориво във Фукушима.
                            В живачните лампи - част от живака се превръща в злато
                            само че е толкова малко (примерно на 1.000.000 атома живак - 1 се превръща в злато) че при внесената енергия не си заслужава (или заслужаваше - когато съм го учил)
                            Иначе и Световният Океан - "пази" по около 1 кг. злато за всеки роден човек на планетата - ама я си го вземи от там
                            remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнение
                              Майсторе ти как мислиш???
                              Аз мисля че в момента японските алхимици усилено се опитват да намерят философския камък за да направят злато от отработеното ядрено гориво във Фукушима.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                Ама сметна ли тези 6 пъти дали докарват и 1% ?
                                Да, докарват и то при условие че в момента златото е толкова евтино. Само си представи каква доходност ще са донесли когато след 3 години златото е поне 5 пъти по-скъпо? Затова и написах, че се почна.

Коментар

Working...
                                X