If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно обратното за да блесне златото еврото трябва да падне.. Защото в момента пазара е с някаква изкуствена представа ,че еврото е големия брат на златото. А дори еврото да издържи то няма да е вечно в даунтренд нали се сещаш. Не забравяй, че долара е по зле като цяло от еврото... просто тази година светлините са на еврото.
точното обратното ..златото ще блесне , когато и еврото блесне..Макар че според мене пряка релация евро - злато няма....
да не вярвах че да заложа на това но стана, а ти пък чакаше среброто да пробие 50$ тази година (дано не си заложил на това), все с тази нагласа че ще нагласят еврото!
Ми няма как да стане, ако имаш други аргументи ще ми е от полза да ги чуя.
Точно обратното за да блесне златото еврото трябва да падне.. Защото в момента пазара е с някаква изкуствена представа ,че еврото е големия брат на златото. А дори еврото да издържи то няма да е вечно в даунтренд нали се сещаш. Не забравяй, че долара е по зле като цяло от еврото... просто тази година светлините са на еврото.
Ако някои те е убеждавал кат златото е било 600 $ че ще стане 1900$ сигурно пак няма да си повярвал така че ас не сум длъжен дате убеждавам а просто изразявам мнение.
Еврото е пряк кункорент на долара ако то падне познай кои става директен кънкорент на долара
да не вярвах че да заложа на това но стана, а ти пък чакаше среброто да пробие 50$ тази година (дано не си заложил на това), все с тази нагласа че ще нагласят еврото!
Ми няма как да стане, ако имаш други аргументи ще ми е от полза да ги чуя.
Ако някой те е убеждавал кат златото е било 600 $ че ще стане 1900$ сигурно пак няма да си повярвал така че аз не съм длъжен да те убеждавам а просто изразявам мнение.
Еврото е пряк кункорент на долара ако то падне познай кои става директен кункорент на долара...Чакай щти кажа, че нз дали ше се сетиш "ЗЛАТОТО"
Продажби на официалния сектор в тона това е нето. Т.е. продажбите надхвърлят покупките за всичките години до 2010
2001-520
2002-547
2003-620
2004-479
2005-663
2006-365
2007-484
2008-235
2009-34
Покупки пак в тона
само 2010 -73 тона
Мастъре като се интересуваш от злато поне вземи да се поинтересуваш и от фактите покрай него, не само от легендите
Коментар