IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добавям още 10 къси на 1620$ или ставам с 40 къси унции на средно ниво 1608 $

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Добавям още 10 къси на ниво 1608 $, т.е. ставам с 30 къси на средно ниво 1604 $.

Успех!!!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• WTF?
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• www.prognozibg.net
        www.prognozibg.net

Коментар

• 1200 ще има много да чакате докато стане,но няма да е 2012г, под 1300 няма да падне

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Добавям още 10 къси на ниво 1608 $, т.е. ставам с 30 къси на средно ниво 1604 $.

Успех!!!
            Шемата, много на дребно търгуваш... Нали постоянно се кълнеш че златото ще иде на 1200, защо не изчакаш и тогава да закриеш късите?... Май, май... парен каша духа, а?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Добавям още 10 къси на ниво 1608 $, т.е. ставам с 30 къси на средно ниво 1604 $.

Успех!!!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              03.01.2012
              19:44

Отново отварям позиция от късо Злато .

20 къси на 1602 $

Успех!!!

Коментар

• мда,благодаря,а ти внимавай,че май бъркаш корекция с тренд!
                Всичко добро и успехи!

Коментар

• Колега hemilio,

внимавай с играта/спекулата против тренда!

Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  отваря демо сметката си за новия месец
                  Шема язък за късите,занулиха ти акаунта,щото дойде 31 число
                  Много е лесно да си смел на Демо!
                  Сега да ти кажа аз на реална:
                  имам дълго сребро от 30.8 и бях на косъм да усредня на 26.2,идеята ми беше на 25.8,да усредня но не го направих,сега ме е яд защото вече щях да съм на печалба,но и това време ще дойде!
                  По повод на късите ти при златото-дръж се здраво за нагоре е Голда

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    отваря демо сметката си за новия месец
                    имам дълго сребро от 30.8 и бях на косъм да усредня на 26.2,идеята ми беше на 25.8,да усредня но не го направих,сега ме е яд защото вече щях да съм на печалба,но и това време ще дойде!
                    Имаше един Дон Емилио, кефеше при Еврохолд )))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• отваря демо сметката си за новия месец

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Отново отварям позиция от късо Злато .

Успех!!!

С кво отваряш ?
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Отново отварям позиция от късо Злато .

20 къси на 1602 $

Успех!!!

Коментар

• Много специалист много нещо дано Сорос ви чете та да ви вземе та да изкарате по някоя копейка за снежко сладолед гарниран с марципан

Коментар

• Първоначално изпратено от tstoyanova Разгледай мнение
                              Мислиш ли? Ако еврото падне достатъчно, всичко ще лъсне - дори и турската лира лъсна, защото еврото падна
                              След края и ще има само един оцелял. Въпроса е кой ще е първи
                              Last edited by IvanG; 03.01.2012, 18:24.
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                Не знам кво ще блесне ама едно ще лъсне - паунда
                                Мислиш ли? Ако еврото падне достатъчно, всичко ще лъсне - дори и турската лира лъсна, защото еврото падна

Коментар

Working...
                                X