Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение.....С лека корекция - отрицателната му разлика е 60$ от усредняването, така че отива на -6000$Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеБез да се *бавам, но Шема след като се похвали с печалбите може ли да кажеш с колко си на минус в момента.
текуща цена 1654 -разлика 40 $ или 4000 $ вътрешно.
ма ти него не го мисли той стиска бузи до -15 000$ / 1600 доо 1900 / и после затвори ги с некви 2 к печалба , та неговата е леснае поне докато не плесне с ръчички и не се хване за палците
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеДобавям още 10 къси на ниво 1641 $, при което ставам с 50 къси на средно ниво 1614,60 $. Тази позиция ми е напълно достатъчна.
Успех!
много се разбързал,май май
злото е в атака.ФнимаФайИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Добавям още 10 къси на ниво 1641 $, при което ставам с 50 къси на средно ниво 1614,60 $. Тази позиция ми е напълно достатъчна.
Успех!
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
05.01.2012
Добавям още 10 къси на 1620$ или ставам с 40 къси унции на средно ниво 1608 $
Успех!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАз бих внимавал тука със търговията. Докато ....
Коментар
-
Аз бих внимавал тука със търговията. Докато Европа не измислят нещо различно от съкращаване на разходи цената ще е стопирана. Онзи ден дори Германия продаде бондове с отрицателна лихва за тази година - знак, че шанса кризата да се задълбочи е по-голям от колкото растеж..I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар