Първоначално изпратено от valio1900
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеГърците днес пласираха над 3 милиарда бондове под 5%
Аз говоря за преструктурирането на дълга с частните кредитори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеБраво, нумбер 1 си.
Ако имаш да казваш нещо, го кажи, но само да се пениш.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДобре, хайде да не си съвсем валат.
Ако златото удари 1694, преди 1750, то ще направя още 18 долара.
Така по-спокойно ли ще заспиш?
На 1694 ще съм печеливш и ще ме четеш, на 1750 няма да ти пука от моите мнения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз продължавам да очаквам драхми.
Вчера излезе незабелязано една новина - Венизелос каза, че новите бондове към частните кредитори, ако ги има, ще бъдат по British Law.
Малко се изненадах, защото това беше най-сериозния коз на гърците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеАко те е срам- мълчи си.
Ако златото удари 1694, преди 1750, то ще направя още 18 долара.
Така по-спокойно ли ще заспиш?
На 1694 ще съм печеливш и ще ме четеш, на 1750 няма да ти пука от моите мнения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеЩо не вземеш да се сиктердосаш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТака е малко по добре - един грам злато се връзва за 96.72 лева. Идеята е, че монетата си има 20 -30 % надценка заради изработката и т.н. тоест не е чист инвестиционен продукт / злато /
И не се заяждам, дано да затвориш сделката си на печалба - в лева , долари или не дай боже консерви...
Разбира се тези метали са доста волатилни и искат постоянно и отблизо наблюдение и анализ на движението им, постоянно си на отворена позиция, но в крайна сметка който очаква по-голяма печалба, винаги поема и по-голям риск. Успокояващото в случая обстоятелство е, че кризата в която се намираме развихря инфлация при всички валути и на този фон в дългосрочен план цените на металите имат само една възможна посока - нагоре. Но пазарът на инвестиционно злано и сребро не е подходящ за краткосрочни спекулации, най-малкото поради маржа от 5+% /и ДДС-то при среброто/, който би изконсумирал евентуалната краткосрочна печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз продължавам да очаквам драхми.
Вчера излезе незабелязано една новина - Венизелос каза, че новите бондове към частните кредитори, ако ги има, ще бъдат по British Law.
Малко се изненадах, защото това беше най-сериозния коз на гърците.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеАко те е срам- мълчи си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНещо неправилно попита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеНещо неправилно ли казах?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеВсе още - никакви. Византийците са царе на пазарлъците, От тях всеки трябва да се учи !
Малко се изненадах, защото това беше най-сериозния коз на гърците.Last edited by anon6706; 14.02.2012, 22:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеЕ... и ? Дай да заменим стойността на 1 унция с 1 Тавекс ли, що ли ?
То и 1996г. 1$ по фиксинга на БНБ беше 349лв. , ама го купувахме по 388 и го продавахме на 399лв. на 21 октомври.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеБраво!!!
Дет му е думата - Дай да ти видя доходността, за да разбера що за човек си!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар