Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеВсе си мисля , че не си наясно с кого си имаш работа, но няма да правя истерия от това.
Пък и не виждам къде точно съм споменал име на брокер.
Може да си много велик, може и да не си, може сега да си велик, а утре да си в калта.
Мен тая работа не ме интересува. Виждал съм ги всякакви, но се старая да се държа нормално с тях, освен когато са ме предизвикали.
Днес го отдавах на твоята младост, щом си дърт - значи нещо ти е криво.
Точно сега не съм настроен агресивно.Last edited by anon6706; 15.02.2012, 00:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМладо момче си - купи един букет цветя или бутилка вино - вземи едно гадже под ръка, повеселете се, после се онодете и утре ще си като нов.
Къде си тръгнал точно днес да се заяждаш със старчок като мен?!
Нито съм те предизвикал, нито каквото и да било....
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеАман от платени брокерски мутри.Ти за кой брокер играеш? Не ни викаш сутрин на физзарядка , явно брокера ти по-късно отваря
Къде си тръгнал точно днес да се заяждаш със старчок като мен?!
Нито съм те предизвикал, нито каквото и да било....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМерси много, да и тук не са ги разбили на това кой е по местно законодателство и кое по чуждо.
Долу ти пускам линк. На страница 9 има следното:
The Risks
A Full Monty approach would require all concerned to jettison any
illusions about sponsoring a wholly voluntary transaction.
This will lead to the usual discussion about how -- in the odious patois
of investment bankers -- to “incentivize” the bondholders to participate.
Change local law to compel participation (more than 90% of the debt
stock is governed by Greek law)? Threaten a payment default on any
untendered bonds (the “abandon all hope ye who do not enter here”
tactic)? Declare any non-tendered bonds ineligible at the ECB
discount window?
http://faculty.london.edu/mjacobides..._Scenarios.pdf
Нямам време да изчета всичко, но ми изглежда надежден източника.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНяма проблем!
Постът ми беше повече за темата на Форекс Мастъра , но там не намерих повод да се включа - засега .....
Идеята ми беше,че златния стандарт не е бил магическа пръчка при решаване на дългови проблеми , а и не е "пречка" за възникването им...
И признавам,че въпреки да съм фен на Стандарта , не виждам как реално би могъл да бъде "върнат" с оглед намаляването на огромната необезпечена парична маса която стои насреща Му .
Друг е въпроса, че никога няма да стане..I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеХайде и ти да си седнеш на задника.
Нали "фана гората"?!
Тръгнал и той ниво да определя.....
Аман от платени брокерски мутри.Ти за кой брокер играеш? Не ни викаш сутрин на физзарядка , явно брокера ти по-късно отваряLast edited by valio1900; 14.02.2012, 23:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНяма проблем!
Постът ми беше повече за темата на Форекс Мастъра , но там не намерих повод да се включа - засега .....
Идеята ми беше,че златния стандарт не е бил магическа пръчка при решаване на дългови проблеми , а и не е "пречка" за възникването им...
И признавам,че въпреки да съм фен на Стандарта , не виждам как реално би могъл да бъде "върнат" с оглед намаляването на огромната необезпечена парична маса която стои насреща Му .
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение... сори.!
И признавам,че въпреки да съм фен на Стандарта , не виждам как реално би могъл да бъде "върнат" с оглед намаляването на огромната необезпечена парична маса която стои насреща Му .Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеА не ти ли прилича на септември 1944г, изумен съм от нивото на учасниците сори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЕто ти тези данни към днешна дата:
http://www.eubusiness.com/news-eu/fi...ublic-debt.f6w
Учудвам се, че в нета няма нищо останало за това с плащането в местна валута.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеА не ти ли прилича на септември 1944г, изумен съм от нивото на учасниците сори.
Нали "фана гората"?!
Тръгнал и той ниво да определя.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
За съжаление към момента поне аз не съм намирал статистика за това кой какъв гръцки дълг държи.
http://www.eubusiness.com/news-eu/fi...ublic-debt.f6w
Учудвам се, че в нета няма нищо останало за това с плащането в местна валута.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЗависи какво разбираш под дългосрочен - и средносрочен - период .
Лично на мен, ситуацията с Гърция донякъде ми прилича с тази на Османската империя от 1875 г. ,когато й се налага да "предоговаря" поради риск от фалит, външен дълг от около 1 млрд долара по тогавашен курс ( дългът е натрупан набързо за периода 1854-1870 г., дотогава империята няма никакви външни задължения) ....След дълги и мъчителни преговори чак след 1880 г. има някакво раздвижане по редукция на задълженията . Междувременно се губят територии, въвеждат се тютюневи вътрешно-монополни цени и пр,. ....следва някакво кратко оживление докъм 1895-1900г. ,след което следва световна война и страната изчезва от историята през 1923 г.
И всичко това е в епохата на златния стандарт - и нищо чудно сега гърците да отлагат и протакат до безкрайност..... докато им фалират кредиторите
А не ти ли прилича на септември 1944г, изумен съм от нивото на учасниците сори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеСъжалявам , че днес се заядах с доста хора. Е аз напускам. Отдавна подозирам , че това е форум на новобранци и техните "отзивчиви" брокери, но сега съм сигурен. От животни тук освен да хванеш гората друго не може да направиш. Може да срешнеш наперени едномесечни трейдъри, както и зрели необрулени круши спечелили по някой брокерси конкурс.Скалпери неодоценени от живота и много други неудачници. Е пожелавам ви успехи ( много силно ще ви трябва това пожелание).
Коментар
Коментар