IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение

Та да се върнем на Фори на глупостите, да имаш идея как се купува Мудис ?!
    Лесно. Стига Бернанке да ти е чичо, или поне партньор на бридж.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Майстора е много прав. От Муудис му тръгва просперитета.

Склонен съм да се съглася за човек (на 80+ години) с чисти благотворителни намерения, ако няма наследници....
      А, има си наследници, единият му се опъва щото си печели достатъчно като фермер и не му се занимава с глупости, прав си е човека апропо. Точно за светоусещане говорим, пак.

Та да се върнем на Фори на глупостите, да имаш идея как се купува Мудис ?!

Коментар

• Благодаря за отговорите!

Ако не му стигне моята информация, може да ви се появи някой нов, наивен и много любопитен ник.

Успех и каквото сабя покаже в цената на златото!

П.П. Признавам си, че аз му влияя с мечите си настроения за златото в разговорите ни.
        Last edited by anon6706; 05.03.2012, 21:44.

Коментар

Той май има кюлче и взе да ме пита дали вида сертификат има влияние за цената.
          Аз му казах, на прима-виста, че щом е сертифицирано златото от лицензиран производител или както там се казва, то би трябвало да няма значение за цената на изкупуване. Важна е пробата. Дано не съм го заблудил.
          за някои "изкупчии" има значение наличието на сертификат - плащат повече
          специално tavex - мисля - няма значение - тъй като не продават със сертификати - затова и наличието на такива не влияе на цената .......
          както и да е - важното е че вече ИМА МНОГО ВАРИЯНТИ ЗА ПРОДАЖБА
          Предолагам ще стават все повече
          remember remember the fifth of november

Коментар

Аз му казах, на прима-виста, че щом е сертифицирано златото от лицензиран производител или както там се казва, то би трябвало да няма значение за цената на изкупуване. Важна е пробата. Дано не съм го заблудил.
            Така е. А пробите са еднакви - четири девятки

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
              а относно слитъка - ами всичко е въпрос на пазарлък - но не трябва да си "притеснен"

Коментар

Tavex - да бяха първите с по-добри цени - но ми занижиха каратите доста пъти и вече не продавам на тях
                Има и по-добри вариянти
                иначе ако ми прегледате по-старите постове - да и аз агитирах за тях
                не че ги агитирам, но при тях котировките които виждате се актуализират на всеки 20-30 мин. и всеки един момент можеш да си свериш часовника.

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                  най-лесно и бързо е тук http://www.tavex.bg/?main=8
                  работят и в събота и неделя, имат вече доста офиси в София и из страната. Виждал съм да изсипват с торби сребърни дреболии и злато на касите, проверяват ги, теглят и плащат.
                  До колко ще му е изгодно - нека сам си реши.
                  Относно отделяне на част от златото - може и сам да си го разреже, изкупуват го на грамаж.
                  Tavex - да бяха първите с по-добри цени - но ми занижиха каратите доста пъти и вече не продавам на тях
                  Има и по-добри вариянти
                  иначе ако ми прегледате по-старите постове - да и аз агитирах за тях

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                    работят и в събота и неделя, имат вече доста офиси в София и из страната. Виждал съм да изсипват с торби сребърни дреболии и злато на касите, проверяват ги, теглят и плащат.
                    Относно отделяне на част от златото - може и сам да си го разреже, изкупуват го на грамаж.
                    Благодаря!

Ще му препратя сайта.

Коментар

Поздравления за добрата сделка!!!

Аз преди време попитах, но май не получих отговор:

Ако искаш да продадеш необработено и сертифицирано злато, къде се изкупува в България? И на какви цени?

П.П. Един приятел е купил май точно по твоето време и все ме пита. Той е ахмак - само купува, без да мисли къде ще продава, а май е закъсал за кеш.

И още - може ли от слитък еди-колко си грама, да продадеш 50%, а останалите да ти ги върнат пак в злато?
                      Благодаря ти за поздравленията - и съжелявам - не съм видял това което си питал преди време
                      За златото - в наши дни всичко е възможно - доста по-различно е от преди 5-6 години .....
                      Например - преди около 6 месеца купих и продадох с печалба - старо бабешко ЧЕНЕ (около 36 грама преизчислено в 24 карата) .......
                      нито беше сертифицирано - нито обработено ......
                      малко по-сложно седи въпроса със самородното злато - но пак има вариянти
                      а относно слитъка - ами всичко е въпрос на пазарлък - но не трябва да си "притеснен"

Коментар

Ако искаш да продадеш необработено и сертифицирано злато, къде се изкупува в България? И на какви цени?

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          Не мисля, светоусещането му е друго!

Независимо че за да имаш успех си трябват конкурентни предимства, не е казано че на всяка цена. Примерно, виж колко смешно звучи твърдението на Фори - че взел Мудис и станал човек.., как не се сетих аз да го взема ?!
                          Майстора е много прав. От Муудис му тръгва просперитета.

Склонен съм да се съглася за човек (на 80+ години) с чисти благотворителни намерения, ако няма наследници....

Коментар

Бъффет дава УЖ за "благотворителност", защото така печели влияние.

Гарантирам ти, че от всеки "благотворителен" долар, той е спечелил 3 за компанията си.
                            Не мисля, светоусещането му е друго!

Независимо че за да имаш успех си трябват конкурентни предимства, не е казано че на всяка цена. Примерно, виж колко смешно звучи твърдението на Фори - че взел Мудис и станал човек.., как не се сетих аз да го взема ?!

Коментар

ако някой иска справка за реалните цени (физическо Злато) за последните 5 години - с удоволствие ще му я предоставя
                              Поздравления за добрата сделка!!!

Аз преди време попитах, но май не получих отговор:

П.П. Един приятел е купил май точно по твоето време и все ме пита. Той е ахмак - само купува, без да мисли къде ще продава, а май е закъсал за кеш.

И още - може ли от слитък еди-колко си грама, да продадеш 50%, а останалите да ти ги върнат пак в злато?
                              Last edited by anon6706; 05.03.2012, 21:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                силно уважавам купилите злато 2008 като пукна топчето и успели да дублират/утроят капитала в условията на криза, но балъците дето го изгледаха целия този ръст и се радваха на депозити...които сега развалят , че да взимат в диапазона 1700-1800...за тях ми е жал.

успех на всички
                                Благодарско Бертраме за Уважението
                                Малко си в грешка за уторяването - но за удвояването е точно
                                2007 г. най евтиното (физическо) Злато което можеше да се купи в България бе 600 EUR/XAU - сега се продава безпроблемно на 2 (два) пъти по-висока цена а може и мъъъъъъничко повече - ако не си на зор
                                П.П. изхабих си 600-ния пост - дано да е било полезно
                                ако някой иска справка за реалните цени (физическо Злато) за последните 5 години - с удоволствие ще му я предоставя

Коментар

Working...
                                X