Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеАко изчакаш до по-другата седмица ще си го купиш още по ефтино .Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеЦената и маржина в момента са доста по-изгодни от тези на кюлчетатаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВ интерес на истината вчера направих опит, но се оказа че им били свършили кюлчетата... Скарах им се, че само симулират че продават инвестиционно злато. Обещаха другата седмица да заредят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМайсторе, настъпи време да вкараш още лихви от депозити в "Златния стандарт".Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАбе пич - описъл съм подробно черно на бяло, не ме карай се рекламирам като на панаира в Хасково..
имам GDX GDXJ i SIL.. Сега се оглеждам за контра при аграрите - DBA може би...
Медодобивни - слабо. Предимно FCХ или SCCO
Мерси че сподели нещо което би ми било полезно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеАбе пич, имаш ли с какво да си полезен, или са толкова тайни тези фондове, че ще им повлияем ако влезнем
Просто кажи как играеш медодобивните компании, ако въобще го правиш.
имам GDX GDXJ i SIL.. Сега се оглеждам за контра при аграрите - DBA може би...
Медодобивни - слабо. Предимно FCХ или SCCOI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАми.. как да ти кажа - не обичам да говоря за себе си
Не съм много силен в анализа на отденлните компаний. Предпочитам фондовете. Имам отворени позиции сега.. заредил съм да отстрелям още .. скоро надявам се
Просто кажи как играеш медодобивните компании, ако въобще го правиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЕ, аз познавм едни дето нищо не търгуват и се молят златото да иде до там от където им казаха пук.. (ако се познеш не е лично, все ще иде)
Не каза какво търгуваш, що касе компаниите в този сектор, а все пак ти отвори приказка ?
Не съм много силен в анализа на отденлните компаний. Предпочитам фондовете. Имам отворени позиции сега.. заредил съм да отстрелям още .. скоро надявам сеI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЕТФ-а търгувам.. ух.. некой хора живеят цяла година за този ден. Познавам ги !!
Не каза какво търгуваш, що касе компаниите в този сектор, а все пак ти отвори приказка ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеима доста писано за ETF-ите .. последнтите две години се наблюдава голям наплив. Колко да са ликвидни - колкото участници се накачулят там според представянето. За злато и сребро са популярни GLD и SLV
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеНякой търгувал ли е ETF базиран примерно върху злато сребро паладии агрокултури итн. ликквидни ли са в смисъл когато и да решиш да ги продадеш намира ли се купувач принципно ако са базирани на 100% върху даден актив движат ли се според спот цената на актива може ли да фалират и регулирани ли са говорим такива на западните пазари въобще лични впечатления на някой търгуващ с подобен сорт инструмент препоръчайте някой който според Вас е добър примерно базиран върху злато сребро паладииI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар