IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Обещаваш ли? Да не ме излъжеш?!... Щото чакам вече месец да падне малко и да си купя по-тънко ама като падне дори с 15-20 долара и го купуват като топъл хляб... както стана преди малко!
    За EUBG излъгах ли те? Беше 75 ст. сега виж къде е .Не можеш да отречеш че те поканих пони 3 пъти , най добронамерено .

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
      Ако изчакаш до по-другата седмица ще си го купиш още по ефтино .
      Обещаваш ли? Да не ме излъжеш?!... Щото чакам вече месец да падне малко и да си купя по-тънко ама като падне дори с 15-20 долара и го купуват като топъл хляб... както стана преди малко!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
        Цената и маржина в момента са доста по-изгодни от тези на кюлчетата
        Купувам само кюлчета и то само от швейцарски рафинерии. Маржа не ме интересува. Не смятам да ги продавам през слезващите 3-4 години.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          В интерес на истината вчера направих опит, но се оказа че им били свършили кюлчетата... Скарах им се, че само симулират че продават инвестиционно злато. Обещаха другата седмица да заредят!
          Ако изчакаш до по-другата седмица ще си го купиш още по ефтино .

Коментар

• Цените са идеални за поредно влизане. Само че къф е смисъла от кюлчета.......защо не унции кенгуро примерно? Цената и маржина в момента са доста по-изгодни от тези на кюлчетата, при това тиража им е ограничен, което е предпоставка за допълнително поскъпване след време.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Майсторе, настъпи време да вкараш още лихви от депозити в "Златния стандарт".
              В интерес на истината вчера направих опит, но се оказа че им били свършили кюлчетата... Скарах им се, че само симулират че продават инвестиционно злато. Обещаха другата седмица да заредят!

Коментар

• Майсторе, настъпи време да вкараш още лихви от депозити в "Златния стандарт".

П.П. Кажи като ти свършат доходите от лихви (демек - ушил си се), че да знам кога да скъсявам.
                Last edited by anon6706; 25.04.2012, 19:40.

Коментар

• Горе долу планът се заформя
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                    Абе пич - описъл съм подробно черно на бяло, не ме карай се рекламирам като на панаира в Хасково..

имам GDX GDXJ i SIL.. Сега се оглеждам за контра при аграрите - DBA може би...

Медодобивни - слабо. Предимно FCХ или SCCO
                    Ти вече се „рекламира” на панаира със златото, та от там са ми впечатленията

Мерси че сподели нещо което би ми било полезно.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                      Абе пич, имаш ли с какво да си полезен, или са толкова тайни тези фондове, че ще им повлияем ако влезнем

Просто кажи как играеш медодобивните компании, ако въобще го правиш.
                      Абе пич - описъл съм подробно черно на бяло, не ме карай се рекламирам като на панаира в Хасково..

имам GDX GDXJ i SIL.. Сега се оглеждам за контра при аграрите - DBA може би...

Медодобивни - слабо. Предимно FCХ или SCCO

Коментар

Ами.. как да ти кажа - не обичам да говоря за себе си

Не съм много силен в анализа на отденлните компаний. Предпочитам фондовете. Имам отворени позиции сега.. заредил съм да отстрелям още .. скоро надявам се
                        Абе пич, имаш ли с какво да си полезен, или са толкова тайни тези фондове, че ще им повлияем ако влезнем

Просто кажи как играеш медодобивните компании, ако въобще го правиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          Е, аз познавм едни дето нищо не търгуват и се молят златото да иде до там от където им казаха пук.. (ако се познеш не е лично, все ще иде)

Не каза какво търгуваш, що касе компаниите в този сектор, а все пак ти отвори приказка ?
                          Ами.. как да ти кажа - не обичам да говоря за себе си

Не съм много силен в анализа на отденлните компаний. Предпочитам фондовете. Имам отворени позиции сега.. заредил съм да отстрелям още .. скоро надявам се

Коментар

ЕТФ-а търгувам.. ух.. некой хора живеят цяла година за този ден. Познавам ги !!
                            Е, аз познавм едни дето нищо не търгуват и се молят златото да иде до там от където им казаха пук.. (ако се познеш не е лично, все ще иде)

Не каза какво търгуваш, що касе компаниите в този сектор, а все пак ти отвори приказка ?

Коментар

има доста писано за ETF-ите .. последнтите две години се наблюдава голям наплив. Колко да са ликвидни - колкото участници се накачулят там според представянето. За злато и сребро са популярни GLD и SLV
                              Мерси за инфото сега ще ги разгледам

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                                Някой търгувал ли е ETF базиран примерно върху злато сребро паладии агрокултури итн. ликквидни ли са в смисъл когато и да решиш да ги продадеш намира ли се купувач принципно ако са базирани на 100% върху даден актив движат ли се според спот цената на актива може ли да фалират и регулирани ли са говорим такива на западните пазари въобще лични впечатления на някой търгуващ с подобен сорт инструмент препоръчайте някой който според Вас е добър примерно базиран върху злато сребро паладии
                                има доста писано за ETF-ите .. последнтите две години се наблюдава голям наплив. Колко да са ликвидни - колкото участници се накачулят там според представянето. За злато и сребро са популярни GLD и SLV

Коментар

Working...
                                X