Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеДА
Тогава златото не е било балон - по 20-30 USD
А аз питам за сегашно време, когато златото е абсолютен балон - бих казал най-големият от както го има човечестовото - 1600 USD кусур
Не би ли трябвало преди на Гърция да и опростят дълговете, да продаде всичкото налично злато, дори и това в музеиите си - ако златото има стойност, за мен така би трябвало да се постъпи
Уви, понеже това не се прави, и никой за мен теорията, че цената на златото умишлено се поддържа от световната финансова мафия се затвърждава.
Не е луд тоз който взима парите, а тоз дето му ги дава. Като банките са бляли някъде другаде като са отпускали заемите сега да го ... Злато и земя се взимат само с война.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Не си правете илюзия... Без образование не може! Науката е единственото средство което осветява пътя ни напред макар и само на няколко метра повече. Но доста често тези няколко метра са решаващи за успеха или неуспеха на дадено начинание.
Но не всяко образование си струва, разбира се. За съжаление, напоследък наблюдавам псевдо науки и псевдо образования, които като се завършат до такава степен са разбъркали мозъците на студентите че те дори са загубили тъй наречения здрав разум, който всеки нормален човек трябва да притежава дори и без образование!
За съжаление, има много следващи в чужбина изхарчили всички пари на мама и тати и вземащи дипломи които за нищо не стават защото следването е била само една дълга духовна чекия без никакъв практически резултат!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПравило се е многократно. Златото винаги е било последният резерв и ВИНАГИ се е приемало за плащане дори и между държавите. След революцията в Русия вносът на храни и индустриални стоки се е заплащал само в злато и то по настяване на западните държави. По време на Втората световна доставките на суровини и въоръжения се е заплащала само в злато. През 60-те години френският износ за САЩ веднага се е обръщал в злато по нареждане на Де Гол...
Тогава златото не е било балон - по 20-30 USD
А аз питам за сегашно време, когато златото е абсолютен балон - бих казал най-големият от както го има човечестовото - 1600 USD кусур
Не би ли трябвало преди на Гърция да и опростят дълговете, да продаде всичкото налично злато, дори и това в музеиите си - ако златото има стойност, за мен така би трябвало да се постъпи
Уви, понеже това не се прави, и никой за мен теорията, че цената на златото умишлено се поддържа от световната финансова мафия се затвърждава.There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОт вчера - 1665 - злато.
Среброто ми е от 31.15
След ISM-а скъсих.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеМи продължавай да се чудиш тогава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениеаз твърдя, че от 2000 година насам, заплатата на 90% от хората в България не е мръднала по-вече от 20-30% в сравнение с 2012 г. или това че например аз ако бях чиновник през 2000 година щях да си купя с една заплата 8 наполеона а сега си купувам 2.
С което искам да кажа, че "добрите хора" ограбват 90% от народа и ако народа купуваше поне по 1 на месец до преди 2-3 години, сега щяха да се чувстват доста по-добре и това по-добре щеше да им го даде ЗЛАТОТО..... И пак стигаме до синдрома на даскала-семкажията
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениедаскала. Е и?I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЕ ..от двамата кой според теб има по-предприемачески дух.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение..... И пак стигаме до синдрома на даскала-семкажиятаI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеИ дали някога се е правило - закъсала или фалирала държава да си продава златото? Аз питам защо не се прави?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеДа ама не кв/м засторена жилищна площ в София колко беше 240-280 USD, тон пшеница, тон алуминии, тон мед, тон цинк, кутия цигари, барел петрол или литър бензин заплатите 250-500 лева за масовката макар че можеше да намериш хора в малките градове на 140-160 лева е не точно 2002 ама преди 2000 година така беше. Ако по това време си изкарвал 5000 лева гот нали а сега дори и пет бона да взимаш 10 да са не е същото парите нямат същите покупателни качества един нов форд седемдесетте години струва 750 паунда от магазин еквивалент на фокуса или там каквото правят сега та 90 лева си бяха 90 лева
С което искам да кажа, че "добрите хора" ограбват 90% от народа и ако народа купуваше поне по 1 на месец до преди 2-3 години, сега щяха да се чувстват доста по-добре и това по-добре щеше да им го даде ЗЛАТОТО..... И пак стигаме до синдрома на даскала-семкажията
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеА ти замислял ли си се дали това се прави? И дали някога се е правило - закъсала или фалирала държава да си продава златото? Аз питам защо не се прави? То е ясно защо, защото тогава митът за цената и стойността на златото ще рухне изведнъж, защото всеки ще се изтариакти и ще започне да продава злато - нещо което не му трябва и да вземе за него пари, с които може да купува активи, които му трябват
Та колко злато продаде фалиралата Гърция? Защо след като е фалирала - не е продала всичкото си злато ?I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеЗащо след като е фалирала - не е продала всичкото си злато ?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениефиксинг към момента: 458.52
Коментар
Коментар