Първоначално изпратено от ivancholak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЯ си сложи очилцата и пак я направи...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНай умните сме - факт.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАми точно ти ги затваряш. Руснаците винаги като че са абонирани за едно от първите три места. Докато българчетата се добират до някое челно място веднъж на 10 години!...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТочно... Като гледам китайчетата твърдо са окупирали 1-вото място. Русначетата обикновено са на 2-ро или 3-то... Не знаех, че корейчетата са толкова напред, плътно на 4-тото...
За съжаление това вече е минало. Семкажията победи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНаправих я и е ясно че до 2004 година сме абсолютни лидери.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
направи справка сам: http://www.imo-official.org/results.aspxБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
направи справка сам: http://www.imo-official.org/results.aspxСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗащо мислиш така. Не е редно да си затваряш очите пред реалните резултати от международните олимпиади по математика и физика.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗащо мислиш така. Не е редно да си затваряш очите пред реалните резултати от международните олимпиади по математика и физика.
направи справка сам: http://www.imo-official.org/results.aspx
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова изказване е гола ураджийска патриотарщина, която не отговаря на истината. Някой просто те е излъгал и на теб много ти се искало да е истина, та си взел и си повярвал!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБългарчетата са на светлинни години пред русначетата, по математика и информатика.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВ момента се води дискусия в САЩ дали направо да не копират преподаването по математика от руските начални училища. Преподаването по математика в бившия СССР е признато за най-доброто в света.
Има и една друга приказка в момента в САЩ, какво представляват университетите им по точните науки. Те са места където евреи професори от бившия СССР преподават математика на студенти от Китай!
Така че... има над какво да се замислиш!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНай много объркват главите на студентите в Русия
Има и една друга приказка в момента в САЩ, какво представляват университетите им по точните науки. Те са места където евреи професори от бившия СССР преподават математика на студенти от Китай!
Така че... има над какво да се замислиш!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе си правете илюзия... Без образование не може! Науката е единственото средство което осветява пътя ни напред макар и само на няколко метра повече. Но доста често тези няколко метра са решаващи за успеха или неуспеха на дадено начинание.
Но не всяко образование си струва, разбира се. За съжаление, напоследък наблюдавам псевдо науки и псевдо образования, които като се завършат до такава степен са разбъркали мозъците на студентите че те дори са загубили тъй наречения здрав разум, който всеки нормален човек трябва да притежава дори и без образование!
За съжаление, има много следващи в чужбина изхарчили всички пари на мама и тати и вземащи дипломи които за нищо не стават защото следването е била само една дълга духовна чекия без никакъв практически резултат!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар