IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
    златото рухва само във виртуалните ви мисли
    От върха до тук е близо 20% надолу. Или с други думи от всяка инвестиционна монета от една тройунция, купена през август 2011 до сега загубата е 600 лева - и това без да броим надценката на която ги продават и спреда купува продава. Ако се вземе и това и загубата се увеличава до 800 лева.

На мен да се инвестира в материално злато ми изглежда като сигурен начин човек да губи много и бързо, като при това големия спад все още предстои

Коментар

• златото рухва само във виртуалните ви мисли

Коментар

• Скоро Златото ще рухне!

Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        100 кила мнения за една седмица. Сигурен съм че правим голямо дъно в момента..Само долара да се изпържи още ден два и кервана тръгва
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• 100 кила мнения за една седмица. Сигурен съм че правим голямо дъно в момента..Само долара да се изпържи още ден два и кервана тръгва
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Лъжеш, Хасане. Признай си! Трябва да си доста перверзно създание за да твърдиш, че освобождението на България от турско робство е прекъснало благоденствието на българите...
            Ти изобщо четеш ли ми постовете. В тема политика съм постнал мнението на Достоевски по точно този въпрос. Прочети го в тема политика тук само оспамваме. Ако решиш да отговориш - отговаряй в политика. Какво не разбираш.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Интересно ми е да разбера защо ли е така.
              Лъжеш, Хасане. Признай си! Трябва да си доста перверзно създание за да твърдиш, че освобождението на България от турско робство е прекъснало благоденствието на българите...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Върти сучи наш Хасан, изблиците му за независимост се изчерпват с плювни единствено и само против Русия...

Хасане, кажи нещо за независимостта ни от Брюксел! Нещо за жертвите на турския ятаган. Кажи нещо за независимостта ни от САЩ! Защо никога досега не сме имали чужди войници на българска територия в мирно време и тъкмо когато сме най-независими имаме 2 чужди военни бази на наша територия? Защо български наемници ходят да слугуват като теляци в мисии на нато? Защо тъкмо когато сме най-независими нямаме вече никаква икономика и производство? Защо когато сме най-независими 2 милиона българи имигрираха от страната? Защо когато сме най-независими отвън ни нареждат какво да строим и какво не? И още и още...
                Не пиша за другите щото нямат ревностни защитници. Когато пиша за Русия, подскачаш като заклан петел. Интересно ми е да разбера защо ли е така.
                Това в кръга на шегата. Писал съм ви на двамата русофили с Моезиа в темата Политика за да уважим колегите и да не спамим повече тук.
                tnm

Коментар

одма ти забивам и още един цитат
                  Върти сучи наш Хасан, изблиците му за независимост се изчерпват с плювни единствено и само против Русия...

Хасане, кажи нещо за независимостта ни от Брюксел! Нещо за жертвите на турския ятаган. Кажи нещо за независимостта ни от САЩ! Защо никога досега не сме имали чужди войници на българска територия в мирно време и тъкмо когато сме най-независими имаме 2 чужди военни бази на наша територия? Защо български наемници ходят да слугуват като теляци в мисии на нато? Защо тъкмо когато сме най-независими нямаме вече никаква икономика и производство? Защо когато сме най-независими 2 милиона българи имигрираха от страната? Защо когато сме най-независими отвън ни нареждат какво да строим и какво не? И още и още...
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                    Ами къде мога да прочета повече за този цитат ? Къде и кога го е казал ?
                    Претендираш за познания - напиши фразата в Гугъл и ще разбереш

Понеже ме дразниш с изказвания като от последна инстанция, одма ти забивам и още един цитат на друг един велик българин с чиято памет се погаврихте в предишните си постове

“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”

Русчук, 1-й Март 1886 г.

З.Стоянов

ПП
                    Повече няма да спамя тук. Понеже виждам, че с Мастъра не познавате Българската история, съм ви пуснал един линк в тема политика за да ви ограмотя, и да не смеете повече да скверните паметта на Българските патриоти
                    Last edited by mechobikov; 03.05.2012, 23:31.
                    tnm

Коментар

Ооооо... пълно е с такива псевдобизнесмени... Последният случай е със Захариев - Горубсо, ОЦК. Преди това беше със Брикел... Сценката е една и съща. Опростете ми данъчните задължения и ми разсрочете сроковете за инвестициите по опазване на околната среда, щото иначе уволнявам всички и ще се видите в чудо с толкова много безработни в тази община!...
                      Че това не е рекет - те са от един отбор..Всеки който реве за помощ от държавата е на нейна страна.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        Бе къде тоя бизнесмен, който да може да рекетира държавата...
                        Ооооо... пълно е с такива псевдобизнесмени... Последният случай е със Захариев - Горубсо, ОЦК. Преди това беше със Брикел... Сценката е една и съща. Опростете ми данъчните задължения и ми разсрочете сроковете за инвестициите по опазване на околната среда, щото иначе уволнявам всички и ще се видите в чудо с толкова много безработни в тази община!...

Коментар

Бизнесът му трябва да произвежда достатъчно печлба както да си плаща данъците така и да остава за него... Иначе не е бизнесмен а обикновен рекетьор, който се опитва да рекетира държавата!
                          Бе къде тоя бизнесмен, който да може да рекетира държавата...

Коментар

Я па ти... На мен ми звучи красиво..

Я на който му звучи грозно, да си вдигне едната ръка?... А... Защо ли не виждам вдигнати ръце?!
                            Знам. Постът ми не беше към теб. Личи си че обичаш да унижаваш хората и да се самоунижаваш (ако си българин).
                            tnm

Коментар

Въпроса не е дали има или няма желязно дърво, а че звучи грозно.
                              Я па ти... На мен ми звучи красиво..

Я на който му звучи грозно, да си вдигне едната ръка?... А... Защо ли не виждам вдигнати ръце?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller
                                Че за кво да ти благодаря на тебе да ни си ми дал нещо ако имаш да даваш давай взимам и душата ти бих взел и препродал. Представяш ли си търговец на души интересна бизнес идея. Ти комунист ли си аз не харесвам комунистите от тях ми се повдига получавам ортикария
                                Не е комунист защото обича златото. Те не обичат злато защото за тях парите са безполезни. Вярват, че всичко трябва да е безплатно според нуждите на хората. Само, че един човешки недъг не може се изкорени - че каквото е безплатно се буха до преяждане..щото човешката лакомия и алчност никога не може да се пребори..

Коментар

Working...
                                X