Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАко си младеж, един съвет. Български руснак, и български турчин звучи като желязно дърво.
http://en.wikipedia.org/wiki/IronwoodLast edited by Forex Master; 03.05.2012, 19:45.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеМисля че, Мечо загуби спора и се чуди как да излезе...
Имам приятели български турци, които просто имат комплекс на темата Русия, войните помежду им винаги са печелени от Русия...Last edited by mechobikov; 03.05.2012, 19:23.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеОбщото благоденствие ще бъде като осигури работни места а не като му вземат печалбата за данъци да напълнят бюджетаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе са изключващи се... Въпрос на закони. А те трябва да бъдат такива, че когато частника преследва частните си интереси да допринася и за общото благоденствие!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАма ти разбираш ли, че това са изключващи се неща ? Във фирмата ще планира частника за неговия си интерес а не за държавния.Last edited by Forex Master; 03.05.2012, 19:13.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРазбира се, че вярвам... Планирането няма алтернатива! Само че планирането трябва да е преди всичко на равнище фирма, а не на равнище държава. Държавата само трябва да осигури стабилност - бюджетна, данъчна, законова и прочие макро рамки - за да позволи по-успешно планиране на фирмено равнище!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеБе форексе за какво ти е злато тогава като вярваш в плановата икономика.
Не може на всеки 2 години да се променят данъчните закони само защото трябва бюджета да се напълни и да очакваме успешна фирмена политика... Сега например, бизнесът отново е в неведение дали Боково правителство няма пак да клекне пред поредния ултиматум от брюксел за унифициране на данъчните ставки... как да кандърдисвам чужд инвеститор да инвестира у нас като утре може да му вдигнат данъчните ставки?Last edited by Forex Master; 03.05.2012, 19:06.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Бе форексе за какво ти е злато тогава като вярваш в плановата икономика. Златото е капитал - трупа се от частника който експлоатира работниците и продава по-скъпо отколкото им плаща. Това показва историята. Плановата икономика всичкото злато е на държавата и тя разпределя кой какво да прави за да има за всички по равно ?I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Нека се върнем към темата. Да изчакаме петъчните новини. Но нещо ми говори свисше, че безработицата е нараснала, продажбите на жилища също и се задава поредно /но не и последно/ вливане, колкото и да ни омайва Бернанке, че нещата са цъфнали та вързали. Честно казано го очаквах тези дни, но явно ще се позабави, заговори се за месец юни. Паритетът долар/евро явно устройва хамерика на това ниво, но срине ли се еврото и те ще печатат долари като луди, за да го догонят по наклона. А голямото "наливане" мисля ще е късна есен преди изборите - нали народът трябва да е щастлив и доволен, макар и за кратко. Всъщност съм хепи, защото нямам абсолютно никакво намерение в близките 1-2 години да продавам, а цените на златото и среброто макар и с малко паднаха и стават по-атрактивни за влизане. Явно нивата над 2000$ се отлагат за втората половина на годината, стига да не стане нещо чрезвичайно......война примерно. Но едва ли пък ще си позволят инвазия в Иран преди изборите. Ако някой има други очаквания, моля да ги сподели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНеблагодарен сопол...
Който обича неблагодарниците, да си вдигне ръката?... А... Защо ли не виждам нито една вдигната ръка?
Имам приятели български турци, които просто имат комплекс на темата Русия, войните помежду им винаги са печелени от Русия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеБунтар а
Който обича неблагодарниците, да си вдигне ръката?... А... Защо ли не виждам нито една вдигната ръка?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРазочарование, че златото не ще да пада повече, а?!...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе мога да гледам спокойно, как някой е съставил план и се опитва да навреди на България!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар