IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Хайде на Балона!!!
    Осем поста по-надолу те питах нещо вчера, но ти и така не благоволи да отговориш. Или пък не си видял ???
    www.finance5.bg

Коментар

• Хайде на Балона!!!
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Това не ти ли прилича на голямото пазарене на акции от БФБ в края на 2007ма? Когато и шофьорите и домакините, чули че на БФБ можеш да удвоиш парите си за половин година, скочиха да купуват акции.
        НЕ......категорично НЕ.

За разлика от шитовете на БеФееБе, златото не е шит емитиран от български мажоритар с фрифлот 20%
        www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Това не ти ли прилича на голямото пазарене на акции от БФБ в края на 2007ма? Когато и шофьорите и домакините, чули че на БФБ можеш да удвоиш парите си за половин година, скочиха да купуват акции.
          нали затова го поствам
          а и да балансирам анализа от по-доле
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            златото е балон

Златото свърши
            Народът изкупи кюлчетата, ново зареждане през октомври

Златните кюлчета свършиха. Само за месец българите изкупиха резервите на банките и борсите. "Останали са само малките кюлчета от 1 до 10 г. Оборотът от злато през август е с шест пъти по-висок, а приходите скочиха седем пъти в сравнение с миналата година", каза шефката на дирекция "Злато и нумизматика" в Първа инвестиционна банка Валентина Григорова. "Останаха ни само монети, кюлчетата вече свършиха", обясни и шефът на "Тавекс" Благовест Белев. Сделките в борсата са скочили повече от два пъти само за месец, сочат данните на компанията. Набавянето на нови количества е изключително трудно, защото рафинериите не смогват да преработят достатъчно бързо търсените количества злато, обясниха експертите.
            Нова доставка от рафинерията в Швейцария се очаква най-рано в края на октомври.
            Юлияна Узаничева

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=380482
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• златото е балон

Златото свърши
              Народът изкупи кюлчетата, ново зареждане през октомври

Златните кюлчета свършиха. Само за месец българите изкупиха резервите на банките и борсите. "Останали са само малките кюлчета от 1 до 10 г. Оборотът от злато през август е с шест пъти по-висок, а приходите скочиха седем пъти в сравнение с миналата година", каза шефката на дирекция "Злато и нумизматика" в Първа инвестиционна банка Валентина Григорова. "Останаха ни само монети, кюлчетата вече свършиха", обясни и шефът на "Тавекс" Благовест Белев. Сделките в борсата са скочили повече от два пъти само за месец, сочат данните на компанията. Набавянето на нови количества е изключително трудно, защото рафинериите не смогват да преработят достатъчно бързо търсените количества злато, обясниха експертите.
              Нова доставка от рафинерията в Швейцария се очаква най-рано в края на октомври.
              Юлияна Узаничева

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=380482
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Добро утро,

Spot gold has so far respected the secondary trendline and support at $1750. Short retracement from resistance at $1850 would be a bullish sign, suggesting an upward breakout. Recovery above $1900 would test $2000, though the calculated target is even higher / 600 + ( 600 - 500 ) = 700 /

Upside potential for gold remains strong. Treasury and the Fed are running out of options to revive the economy and further quantitative easing grows ever more inviting despite the inflationary outcome. With presidential elections looming in 2012, the White House will also be doing their best to influence the Fed decision.

Коментар

• Банкерите решиха да се оттеглят на по-високо ниво и да настроят защитата си около 1837 долара за унция злато. Всеки път, когато златото удари това ниво, ние виждаме голям продавач да се появява .Разбира се това не може да продължава дълго -скоро ще има изчерпване на хартията .Пример - вижте как здраво се държи среброто ,почти няма волативност поради значително намаление на спекулациите , а ако има те са от ден до пладне.Тренда и на двата метала е възходящ и по всичко личи ,че няма да има промяна за близко бъдеще

Коментар

Разбира се, че съм го продал Златото . Разбира се и без стоп. Аз работя без стопове . Даже тия със стоповете не ги разбирам много, но това си е тяхна работа .
                    И как точно го постигаш това да търгуваш без стопове и да не зануляваш сметката?
                    Аз знам само 1 начин и той е като регулярно се довнася в нея за да няма марджин кол. При теб обаче ще трябва доста време да продължило това - справка, погледни си побствените постове година назад.
                    И не си мисли, че всички са ебани в главата като теб. а демо е ясно, че загубите не се усещат.
                    www.finance5.bg

Коментар

• Разбира се, че съм го продал Златото . Разбира се и без стоп. Аз работя без стопове . Даже тия със стоповете не ги разбирам много, но това си е тяхна работа .

Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
                      Ми ти го продай тогава.......и без стоп щото много му разбираш на златото.....и на среброто. А който има малко мозък в главата да търси вход за дълги от 1770/80

Коментар

Беше нормално след спада на Златото до 1700$ за два дни...да има после връщане нагоре. Но май силата му свърши и пак ще почне да пада .
                        Ми ти го продай тогава.......и без стоп щото много му разбираш на златото.....и на среброто. А който има малко мозък в главата да търси вход за дълги от 1770/80
                        www.finance5.bg

Коментар

• Беше нормално след спада на Златото до 1700$ за два дни...да има после връщане нагоре. Но май силата му свърши и пак ще почне да пада .

Първоначално изпратено от dinobot Разгледай мнение
                          В тази посока натискаме от няколко дни...

Коментар

Дали пък днес вече няма да се спуснем отново към 1700 $ ???

В тази посока натискаме от няколко дни...

Коментар

• Дали пък днес вече няма да се спуснем отново към 1700 $ ???

Коментар

• Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение
                                Прокламация от един лаик-
                                Считам ,че е безсмислено човек да си доверява на банка спечеленото -тази институция ограбва безогледно.Всеки човек трябва сам да си е банка ,трейдър ,дилър ,счетоводител (поне за стратегии ) Не само това - виделите истината тук ,трябва със всички сили да я разпространяват ,не само с мнения ,но и с работещи решения - народът ни е работлив ,но не и просветен .Колкото повече хора знаят какво да правят ,толкова повече ще има за всички ни - здравни услуги ,пенсии ,осигуровки ...Обедняването на един ,води до ефекта на доминото - всички в обществото сме свързани ...
                                съгласен съм с теб но много българи май не са на това мнение .- българинът одобоно тези отгоре си мислят че могат само да взимат

Коментар

Working...
                                X