Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеУдарих още 6 къси на 1594 $
т.е. имам 12 на средна 1592 $.
Успех!Според мен си има доста висока вероятност пак да достигне поне 1680
Коментар
-
Ударих още 6 къси на 1594 $
т.е. имам 12 на средна 1592 $.
Успех!
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЯ да си ударя 6 къси унции на 1590 $.
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЯ да си ударя 6 къси унции на 1590 $.
....Балонът се пукна и ся пак обратно - почва да се пълни . Ама тъй е, тълпата винаги разбира последна
...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Изход от 10 къси на 1562 $...380 $ за един ден печалба е добре
Успех!!
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеОтворих отново 10 къси на ниво от 1590 $. По-лека лека пак ще почна да изграждам позицията от късо Злато
.
Успех!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеНека направим една справка за $ които отпечата ФЕД последните няколко години и всеки да си направи изводите за себе си:
Коментар
-
Според мен цени от от 1695-1700 $ няма да видим в следващите 2-3-4 години.
Тук ако отскочи още малко най-много до към 1610-1620 $ (в най-добрия случай). Като цяло по-голяма е вероятността скоро да се засили яко надолу... под 1500 $ и да се задържи за малко на нива около 1460-1480 $.
п.с. това е лично мое мнение
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение..
Около 1625 ~ 1630 имам струпване на разни линийки... по-добре е да се изчака да се види как ще се държи цената около тези нива и от там да се потегли... или от още по-добро ниво... защото като нищо цената може да коригира до 1695-1700.
Иначе за надолу целта от 1535 +/- мисля, че е рано да бъде пробита трайно.
По-голяма вероятност на първо време виждам в корекция, отколкото в продължаване надолу
Успех!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеОтворих отново 10 къси на ниво от 1590 $. По-лека лека пак ще почна да изграждам позицията от късо Злато
.
Успех!... такова движение, няма начин да не получи корекция
Около 1625 ~ 1630 имам струпване на разни линийки... по-добре е да се изчака да се види как ще се държи цената около тези нива и от там да се потегли... или от още по-добро ниво... защото като нищо цената може да коригира до 1695-1700.
Иначе за надолу целта от 1535 +/- мисля, че е рано да бъде пробита трайно.
По-голяма вероятност на първо време виждам в корекция, отколкото в продължаване надолу
Успех!Last edited by buluser; 15.12.2011, 15:41.
Коментар
Коментар