IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...споменах, че изграждам позиция .

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Ама ти не можеш да стоиш извън пазар май Според мен си има доста висока вероятност пак да достигне поне 1680
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Ударих още 6 къси на 1594 $

т.е. имам 12 на средна 1592 $ .

Успех!
      Ама ти не можеш да стоиш извън пазар май Според мен си има доста висока вероятност пак да достигне поне 1680

Коментар

• Ударих още 6 къси на 1594 $

т.е. имам 12 на средна 1592 $ .

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Я да си ударя 6 къси унции на 1590 $ .

Коментар

• Колеги ето една добра инвестиция според мен: БНБ пуска златна възпоменателна монета "Богородица Пътеводителка" за 180 лв
          Информация: БНБ

Коментар

• Време беше да обърне тренда - Коледа наближава, а след Нова година "балона" ще литне в космоса

Коментар

Я да си ударя 6 къси унции на 1590 $ .
              Ядец ....Балонът се пукна и ся пак обратно - почва да се пълни . Ама тъй е, тълпата винаги разбира последна ...
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Я да си ударя 6 къси унции на 1590 $ .

Коментар

• Златото си изпълни 1- вата цел, по-предпазливите могат да си приберат цялата или 2/3 от печалбата.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Изход от 10 къси на 1562 $...380 $ за един ден печалба е добре

Успех!!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Отворих отново 10 къси на ниво от 1590 $ . По-лека лека пак ще почна да изграждам позицията от късо Злато .

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                      Нека направим една справка за $ които отпечата ФЕД последните няколко години и всеки да си направи изводите за себе си:

И какви изводи да си направим... Това не новина и от посочените дати, златото се е вдигнало няколко пъти. Съответно, инфлацията ( измерена както искаш) е доста по-ниска. За бъдещето, може да купиш TIPS, които показват очаквана продължаваща ниско инфлационна среда - така че или няма да има ново печатане или дори и да има такова то просто ще е за да няма дефлация... Така че наистина какви доводи да си вадим ?

Коментар

• Нека направим една справка за $ които отпечата ФЕД последните няколко години и всеки да си направи изводите за себе си:

Коментар

• Колега Shemata преди време ти писах на лично би ли ми дал малко инфо pls ?

Коментар

• Според мен цени от от 1695-1700 $ няма да видим в следващите 2-3-4 години.

Тук ако отскочи още малко най-много до към 1610-1620 $ (в най-добрия случай). Като цяло по-голяма е вероятността скоро да се засили яко надолу... под 1500 $ и да се задържи за малко на нива около 1460-1480 $.

п.с. това е лично мое мнение

Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
                            ..

Около 1625 ~ 1630 имам струпване на разни линийки... по-добре е да се изчака да се види как ще се държи цената около тези нива и от там да се потегли... или от още по-добро ниво... защото като нищо цената може да коригира до 1695-1700.

Иначе за надолу целта от 1535 +/- мисля, че е рано да бъде пробита трайно.

По-голяма вероятност на първо време виждам в корекция, отколкото в продължаване надолу

Успех!

Коментар

Отворих отново 10 къси на ниво от 1590 $ . По-лека лека пак ще почна да изграждам позицията от късо Злато .

Успех!
                              Явно мирише на надолу, но се сънявам, че може да се запази скоростта ... такова движение, няма начин да не получи корекция

Около 1625 ~ 1630 имам струпване на разни линийки... по-добре е да се изчака да се види как ще се държи цената около тези нива и от там да се потегли... или от още по-добро ниво... защото като нищо цената може да коригира до 1695-1700.

Иначе за надолу целта от 1535 +/- мисля, че е рано да бъде пробита трайно.

По-голяма вероятност на първо време виждам в корекция, отколкото в продължаване надолу

Успех!
                              Last edited by buluser; 15.12.2011, 15:41.

Коментар

• Схемата, а производствената цена на петрола колко е?... И кога да го чакаме петрола близо до производствената си цена?

Коментар

Working...
                                X