IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Май все още има хора, които искат да си изгубят парите при Златото .
    Можеш спокойно да си смениш подписа на 'Антимнението ми е препоръка'
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• мда такива като теб
      Само ,че е малко самонадеяно да тръбиш и да даваш прогнози,при положение,че играеш на демо
      Много е лесно така!
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Май все още има хора, които искат да си изгубят парите при Златото .
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Засиленото тъсене от китайците дръпна златото нагоре последните дни.Ще го чакаме да пада и да затваряме късите,а шемата се е покрил някаде и стиска палци на краката да се срива златото

Коментар

• Мхм приблизително така ги виждах нещата. Е - все пак винаги може да се обърне посоката - за едни сватба, за други брадва.
            Last edited by Moesia; 12.01.2012, 21:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
              .....С лека корекция - отрицателната му разлика е 60$ от усредняването, така че отива на -6000$
              моя грешка загубата е наполовина 2к до момента
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• .....С лека корекция - отрицателната му разлика е 60$ от усредняването, така че отива на -6000$

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                  Без да се *бавам, но Шема след като се похвали с печалбите може ли да кажеш с колко си на минус в момента.
                  тва и сам можеш да го сметнеш 50 къси @ 1614 / 50 негови къси = 5 нормални лота /
                  текуща цена 1654 -разлика 40 $ или 4000 $ вътрешно.
                  ма ти него не го мисли той стиска бузи до -15 000$ / 1600 доо 1900 / и после затвори ги с некви 2 к печалба , та неговата е лесна е поне докато не плесне с ръчички и не се хване за палците
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Без да се *бавам, но Шема след като се похвали с печалбите може ли да кажеш с колко си на минус в момента.

Коментар

• не го мисли,на 1-во число му се нулира сметката,демоджия е
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Добавям още 10 къси на ниво 1641 $, при което ставам с 50 къси на средно ниво 1614,60 $. Тази позиция ми е напълно достатъчна .

Успех!
                        ше береш ядове вместо пипсове
                        много се разбързал,май май
                        злото е в атака.ФнимаФай
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Добавям още 10 къси на ниво 1641 $, при което ставам с 50 къси на средно ниво 1614,60 $. Тази позиция ми е напълно достатъчна .

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

05.01.2012

Добавям още 10 къси на 1620$ или ставам с 40 къси унции на средно ниво 1608 $

Успех!
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• http://zlato.dir.bg/_wm/pbasic/?df=643615
                            http://borsi.blog.bg/biznes/2011/12/...to-gold.865801
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                              Аз бих внимавал тука със търговията. Докато ....
                              ...Форекса има позиции

Коментар

• Аз бих внимавал тука със търговията. Докато Европа не измислят нещо различно от съкращаване на разходи цената ще е стопирана. Онзи ден дори Германия продаде бондове с отрицателна лихва за тази година - знак, че шанса кризата да се задълбочи е по-голям от колкото растеж..
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X