IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Не се докосвам до него нито нагоре нито надолу
    Така е с всеки които залага,че ще е надолу.Предполагам си го играл все надолу та достигна до тази гениялна идея.
    Last edited by georgicv; 16.02.2012, 17:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
      няма проблем, но ако позная ти ще си izgubilravnovesie
      Силно ме съмнява, за мен златото в момента е прокажено. Не се докосвам до него нито нагоре нито надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Ами почвай да мислиш нов ник
        няма проблем, но ако позная ти ще си izgubilravnovesie

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
          Сорос никога няма да си признае, че съзнателно подведе маса народ, като продаде някакви си 700 кг злато малко преди големия пик. Сега се връщал на пазара.........глупости, винаги си е бил там.
          Още 2-3 дни ще продължи "затишието пред буря" и голямото ослушване, от 20-ти нататък се започва.......
          Наричайте ме "селянчо" или сам ще си сменя ника, ако от началото на март до края на май месец златото не подмине 2200$
          Ами почвай да мислиш нов ник

Коментар

• Сорос никога няма да си признае, че съзнателно подведе маса народ, като продаде някакви си 700 кг злато малко преди големия пик. Сега се връщал на пазара.........глупости, винаги си е бил там.
            Още 2-3 дни ще продължи "затишието пред буря" и голямото ослушване, от 20-ти нататък се започва.......
            Наричайте ме "селянчо" или сам ще си сменя ника, ако от началото на март до края на май месец златото не подмине 2200$

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
              Ще,ще, ама не!
              края на Март-средата на Април не 1300-1400$ а 1900-2200$

Известният американски финансист Джордж Сорос, който миналата есен обяви, че напуска световния пазар на злато, се върна в него, значително разширявайки през последните дни покупките на златни активи. Това съобщават днес от лондонското Сити.
              .

Когато има слухове за покупки-продавай!
              Едно от златните правила .Поне така съм чул(слух)

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Хайде пуккккккккк!!!
                хайде днес вече да пада под 1700$, че взе да омръзва .
                Дано да падне до 1300-1400$ до края на Март-средата на Април
                п.с. 250-300$ спад Злото ще ги направи за няколко работни дни
                Ще,ще, ама не!
                края на Март-средата на Април не 1300-1400$ а 1900-2200$

Известният американски финансист Джордж Сорос, който миналата есен обяви, че напуска световния пазар на злато, се върна в него, значително разширявайки през последните дни покупките на златни активи. Това съобщават днес от лондонското Сити.
                Според информацията, Сорос, който продължава да управлява инвестиционен фонд, е удвоил позициите си в злато. Още през септември 2011 г. финансистът заяви, че на световния пазар на злато се е образувал спекулативен балон.
                Въпреки това, настоящите действия на Сорос отричат собствените му заключения, тъй като той отново инвестира в злато. Цена на тройунция на най-големия пазар на злато в света – на Нюйоркската фондова борса, днес е 1 728 долара.
                Анализатори от лондонското Сити считат, че Сорос се завръща на пазара на злато във връзка със ситуацията в Близкия изток и нарастващото геополитическо напрежения около Иран, предаде ИТАР-ТАСС.
                Аман от глупаци!

Коментар

• Хайде пуккккккккк!!!

хайде днес вече да пада под 1700$, че взе да омръзва .

Дано да падне до 1300-1400$ до края на Март-средата на Април

п.с. 250-300$ спад Злото ще ги направи за няколко работни дни
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Колега kritelin,

средната ми цена е около 1620 $. Дали бъркам или не времето ще покаже . Но определно доста избързах.

инак за сега си държа 50-те къси унции . Това е от мен накратко .
                    Явно бъркаш .. щом те е подминала цената с 110 $, а на моменти и с повече. Златото в момента не е за къси по никой фрейм чисто технически. Иначе както обикновено успех и дано ти се усмихне късмета и пазарът да е решил, че ще консолидираме тази година

Коментар

• За да унагледим със съвременен пример темата погледнете AAPL. Това е балон! Тук засега сме далече от този стадий...
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Колега kritelin,

средната ми цена е около 1620 $. Дали бъркам или не времето ще покаже . Но определно доста избързах.

инак за сега си държа 50-те къси унции . Това е от мен накратко .

Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                        Схема бях те питал преди - кога затваряш дадена позиция на загуба ? Сега средната ти цена май беше около 1600 т.е. цената те е подминала с 7-8% , което ясно показва, че бъркаш ( дали като тайминг дали генерално пазарът е съдникът ). Кога би затворил тази позиция ? При margin call ли ?

Коментар

На къде потегля???
                          Схема бях те питал преди - кога затваряш дадена позиция на загуба ? Сега средната ти цена май беше около 1600 т.е. цената те е подминала с 7-8% , което ясно показва, че бъркаш ( дали като тайминг дали генерално пазарът е съдникът ). Кога би затворил тази позиция ? При margin call ли ?

Коментар

• На къде потегля???

Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                            Златото напусна консолидацията..който има билет да се качва

Коментар

• Златото напусна консолидацията..който има билет да се качва
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                мда..Който има реална сметка е в играта. Който има само демо - надува балони
                                Решен е ребуса най накрая

Коментар

Working...
                                X