IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Колега Forex "master",

радвам се, когато кажеш, че съм на демо сметка .

Миналата година много се радваше, когато ти купуваше сребро на 47-48 $, а аз на нива над 37 до към 48 $ скъсявах. Тогава също като излизах от късите на печалба казваше, че съм на ДЕМО. . Много пъти ти казах тогава...има още много пъти да ми казваш, че съм на Демо.
    Остави го Майстора. Той изобщо не търгува, а само си кисне по форума.

Не мога да не те поздравя за издържалия ти стоп над 1800. Аз над 1770 се отказах да скъсявам.
    Успех!

Коментар

• Колега Forex "master",

радвам се, когато кажеш, че съм на демо сметка .

Миналата година много се радваше, когато ти купуваше сребро на 47-48 $, а аз на нива над 37 до към 48 $ скъсявах. Тогава също като излизах от късите на печалба казваше, че съм на ДЕМО. . Много пъти ти казах тогава...има още много пъти да ми казваш, че съм на Демо.

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      шемата, онези късите на 1550 къде ще ги изхождаш и каква печалба да очакваме от тях? Или си на нова демо сметка и онези късите на 1550 вече не се броят?!...
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Мерси колега ChromaX!

Успех и на теб!

Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
        браво Схема :-)

Коментар

• Схема, къде се беше изпокрил... Ей видя малко надоле и изкочи веднага. А онези многото ти други къси на 1614 какво ще ги правиш?

Коментар

• браво Схема :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
              Бързо прибирай печалбата, че обърна пак нагоре
              шемата, онези късите на 1550 къде ще ги изхождаш и каква печалба да очакваме от тях? Или си на нова демо сметка и онези късите на 1550 вече не се броят?!...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• вън! 100% кеш
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Я, Шемата бил жив
                  Давай Шема, давай Шема..........
                  Бързо прибирай печалбата, че обърна пак нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Това на минутната графика ли го гледаш?!....
                    На тиковата.
                    Сега да видим как ще се държи 1700.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Изход 20 къси на 1725 $...
                      Не е добре, шемата... Отказа ли се да чакаш пробив на 1500?
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Изход 20 къси на 1725 $...

т.е. 20 * 22 $ = 440 $ за 8 дни мисля че е добре

Пързалката почна

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

21.02.2012

oще 20 къси на ниво 1747 $.

Стоп на 1827 $

Успех!

п.с. хайде пуккккккк!!!!

Коментар

• Среброто го бутнаха обратно , където си беше . Значи все пак ще дочакам корекция на среброто
                          225 милиона унции шорт "пейпър силвър" за 30 мин , добре ли е?
                          Last edited by ChromaX; 29.02.2012, 17:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Като гледам как рутят съпорт след съпорт при златото.....
                            Това на минутната графика ли го гледаш?!....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Новини не четеш ли?... ЕЦБ напечата нови 540 милиарда евро и ги раздаде на банките. Нормално е еврото да поевтинее спрямо долара... Е, поне докато Фед не напечата отново долари на свой ред.

Долар индекса е цената на долара спрямо кошница от другите валути. В тази кошница еврото е с голяма тежест.
                              Явно няма да ги печата днес.
                              Като гледам как рутят съпорт след съпорт при златото.....

Коментар

• Икономическия растеж скача на 3% ахахаххах http://www.cnbc.com/id/46570434
                                Ей тва ПР акциите са голямо нещо , хладилника ли треа да опразнят ,за да разберат хората ,че щатите потъват.

Коментар

Working...
                                X